Pittsburgh Steelers - Cleveland Browns
több mint 10 éve
fcancellara
1 559
rengeteg a bünti
több mint 10 éve
sorozatjunkie
269
Jól elbasztuk a 2. félidőt..vereség lesz a vége :S 😕
több mint 10 éve
büntetéssel együtt ez egy vállalható punt volt😀fcancellaraLátod? Volt értelme ennyit gyakorolni a meccsen. Tomlin zseni! 😊
több mint 10 éve
fcancellara
1 559
büntetéssel együtt ez egy vállalható punt volt😀
több mint 10 éve
mekkora felelőtlenség volt, de bejött.
több mint 10 éve
Ne légy már ennyire miskolci, lazíts. Én ma még nem adtam el egyszer sem a labdát a Steelersben 😉Amióta elkezdted a nagyképűsködést azóta csak szopunk. Vissza kéne venni.bcsarliHehe, én szóltam..😊 csak attól félek, valaki felébreszt.. @)MingoEz már eldőlt! 😉Szokol
több mint 10 éve
fcancellara
1 559
Bell lassan 100 yardnál
több mint 10 éve
sorozatjunkie
269
Ez lökést kell h adjon!
több mint 10 éve
Na végre volt vér a pucánkban!
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 10 éve
fcancellara
1 559
na, pont valami ilyesmi kellett, reméljük ez megfordítja a meccs képét
több mint 10 éve
Na bammeg!!! 😀
több mint 10 éve
Hogy Pettine mit fog mondani az öltözőbe fingom sincs ...Drip
mindent értek már
több mint 10 éve
fcancellara
1 559
feltámadás vagy totális lúzerkedés, amire azért bőven akadt példa az elmúlt évekből, különösen tavalyról...
több mint 10 éve
Ilyen feltámadásra nem emlékszem az elmúlt 6 évből. Általában mi vezetünk a félidőben aztán lemosnak a folytatásban. Pettine tud motiválni, az már biztos.
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 10 éve
Amióta elkezdted a nagyképűsködést azóta csak szopunk. Vissza kéne venni.Hehe, én szóltam..😊 csak attól félek, valaki felébreszt.. @)MingoEz már eldőlt! 😉Szokol
több mint 10 éve
Amúgy ha valaki ilyen szituból simán ki tud kapni, akkor azok mink vagyunk, úgyhogy tartok tőle, lesz itt még nemulass sztem..
több mint 10 éve
fcancellara
1 559
azért a Browns a végén 400 yarddal fog zárni (vagy többel), ami azért sokat elárul, azonban az nagyobb baj, hogy FG-on se tudjuk őket tartani
több mint 10 éve
Hehe, én szóltam..😊 csak attól félek, valaki felébreszt.. @)MingoEz már eldőlt! 😉
több mint 10 éve
Akkor olyan, mintha most kezdődne.Csak a lélektani előny odaát van.
több mint 10 éve
idióták, sajnos ez elment. Sokba fog kerülni.
több mint 10 éve
Hehe, én szóltam..😊 csak attól félek, valaki felébreszt.. @)
több mint 10 éve
Azzigen! Hoyer for mvp! 😊