Pittsburgh Steelers - Cleveland Browns
több mint 11 éve
Beszarok , hogy kiegyenlítettünk 😮 😀
több mint 11 éve
kurvanagyabaj
több mint 11 éve
Ehhez a meccshez Ian Eagle nagyon üt. 😊
több mint 11 éve
kár, hogy Ike még mindig fakezű, kellett volna a momentum nagyon
több mint 11 éve
OMG,mi folyik itt
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 11 éve
Hoppá...
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 11 éve
Íjjj Shazier most büntetett viszont ...
több mint 11 éve
Feröer otthon meg fog verni minket...azért ez már übergázjobb, ha nem jutunk ki, legalább nem égetjük magunkat a nagycsapatok ellen...ShilkorNem tudom mi lenne számunkra a jobb eredmény/fejlemény. Gondolom az, ha megtanulnánk focizni, de az is elég lenne, ha hajtanának...fcancellarabezzeg a románok nem altatnak minket 😊Shilkornyugi van, kicsit pihenünk a hollók elleni meccsre 😀zzz888altatjuk a hollókat, mint ahogy derék labdakergetőink a románokat? Sőt, a Ravens meg altat minket😊fcancellara
több mint 11 éve
jobb, ha nem jutunk ki, legalább nem égetjük magunkat a nagycsapatok ellen...Nem tudom mi lenne számunkra a jobb eredmény/fejlemény. Gondolom az, ha megtanulnánk focizni, de az is elég lenne, ha hajtanának...fcancellarabezzeg a románok nem altatnak minket 😊Shilkornyugi van, kicsit pihenünk a hollók elleni meccsre 😀zzz888altatjuk a hollókat, mint ahogy derék labdakergetőink a románokat? Sőt, a Ravens meg altat minket😊fcancellara
több mint 11 éve
te hülye vagy 😀De mi tud történni egy félidei szünet alatt, amitől így visszaesik a játék?? Nem értem.ObikaNyugi, csak a puntolást gyakoroljuk élesben. Ebben javulunk! 😊Szokol
több mint 11 éve
De mi tud történni egy félidei szünet alatt, amitől így visszaesik a játék?? Nem értem.ObikaNyugi, csak a puntolást gyakoroljuk élesben. Ebben javulunk! 😊
több mint 11 éve
De mi tud történni egy félidei szünet alatt, amitől így visszaesik a játék?? Nem értem.Obikaekkora előny esetében (ami a mutatott játékot és az eredményjelzőt is illeti) ez borítékolható volt, pláne a mi esetünkben.
több mint 11 éve
legalább jöjjünk kijjebb bazdmeg nem igaz h megin 5yardról kell puntolni😕((
több mint 11 éve
De mi tud történni egy félidei szünet alatt, amitől így visszaesik a játék?? Nem értem.
több mint 11 éve
Nem tudom mi lenne számunkra a jobb eredmény/fejlemény. Gondolom az, ha megtanulnánk focizni, de az is elég lenne, ha hajtanának...bezzeg a románok nem altatnak minket 😊Shilkornyugi van, kicsit pihenünk a hollók elleni meccsre 😀zzz888altatjuk a hollókat, mint ahogy derék labdakergetőink a románokat? Sőt, a Ravens meg altat minket😊fcancellara
több mint 11 éve
bezzeg a románok nem altatnak minket 😊nyugi van, kicsit pihenünk a hollók elleni meccsre 😀zzz888altatjuk a hollókat, mint ahogy derék labdakergetőink a románokat? Sőt, a Ravens meg altat minket😊fcancellara
több mint 11 éve
1 negyed alatt 17 pont
több mint 11 éve
nyugi van, kicsit pihenünk a hollók elleni meccsre 😀zzz888altatjuk a hollókat, mint ahogy derék labdakergetőink a románokat? Sőt, a Ravens meg altat minket😊
több mint 11 éve
ami késik nem múlik, a MÁV is megmondta...kellene egy TO vagy egy jó return...valami, ami megfordíthatja ezt a szunyókálást
több mint 11 éve
a félidő óta semmit nem csináltunk, innen nehéz felpörögni.
több mint 11 éve
nyugi van, kicsit pihenünk a hollók elleni meccsre 😀
több mint 11 éve
Azé ott még nem tartunk...
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 11 éve
rajtunk fog röhögni a világ ha ezt elveszítjük.bcsarliinkább azért, mert a Browns ellen