NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 602
43
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Pittsburgh Steelers - Cleveland Browns
több mint 4 éve
ugy nez ki, hogy kacsa-washington relacio muxikPedig ezt Rudival vártuk.
xtaki
több mint 4 éve
Lehet hogy Fincsi bácsi lapozott egyet a playbookban, még a végén keresnivalónk is lehet, nem gondoltam volna.
több mint 4 éve
Snell shellt tankolt ma! 😁
több mint 4 éve
Snell! Megérdemelte.
több mint 4 éve
Tessék, gála!
több mint 4 éve
Klaci79
22 221
Na mi a helyzet?Én láttam, de nem tudom mi a helyzet. Idén meg nem volt ilyen driveunk.
Kicsit lemaradtam!
steelwolf
több mint 4 éve
Jogos zászló
több mint 4 éve
xtaki
3 441
ugy nez ki, hogy kacsa-washington relacio muxik
több mint 4 éve
TD kéne
több mint 4 éve
Baker tud játszani?
több mint 4 éve
Na mi a helyzet?Kicsit lemaradtam!
több mint 4 éve
Akkor az már a taktika része lesz... 😊Sajnos néha bevillantjak...Ja, az más úgy már értem 😀 Micsoda taktikusságra vall! Bár akkor lehet a Dnek is szólni kéne hogy néha bevillanthatnának ilyen szeptemberi formát, azzal hogy összezavarnánk mindenkit! 😀Érdekes bmeg... tud ez a gyerek passzolni ha kell, a büdös francért nem hagyjuk??? Nem akarok több ótvaros screent meglátni a 2. félidőben!Nem kell! A nagy játékokat a Superbowl-ra tartogatjuk 😊
The terrible towel
bcsarli
The terrible towel
Klaci79
több mint 4 éve
Gyökér rasszista!A barna embereket zavarjaA Brownsnál is és Brownnál is?Mindig a kurva sisakkal vannak bajok😊Meghúzódott a keze?Bebaszta a védő sisakjába, mint Brees. Remélem ő jobban járt.
bcsarli
Szokol
Fast Willie
Szokol
Fast Willie
több mint 4 éve
Klaci79
22 221
Sajnos néha bevillantjak...Ja, az más úgy már értem 😀 Micsoda taktikusságra vall! Bár akkor lehet a Dnek is szólni kéne hogy néha bevillanthatnának ilyen szeptemberi formát, azzal hogy összezavarnánk mindenkit! 😀Érdekes bmeg... tud ez a gyerek passzolni ha kell, a büdös francért nem hagyjuk??? Nem akarok több ótvaros screent meglátni a 2. félidőben!Nem kell! A nagy játékokat a Superbowl-ra tartogatjuk 😊
The terrible towel
bcsarli
The terrible towel
több mint 4 éve
Ja, az más úgy már értem 😀 Micsoda taktikusságra vall! Bár akkor lehet a Dnek is szólni kéne hogy néha bevillanthatnának ilyen szeptemberi formát, azzal hogy összezavarnánk mindenkit! 😀Érdekes bmeg... tud ez a gyerek passzolni ha kell, a büdös francért nem hagyjuk??? Nem akarok több ótvaros screent meglátni a 2. félidőben!Nem kell! A nagy játékokat a Superbowl-ra tartogatjuk 😊
The terrible towel
bcsarli
több mint 4 éve
Willie Parker
15 381
Odell is hamarabb ment az öltözőbeHamarosan utánpótlás meccs jellege lesz a dolognak
pfefe8
több mint 4 éve
Klaci79
22 221
Bazz, láttátok a Dolphins fake fg-jat? Ezért jó ha már minden mindegy...
több mint 4 éve
Willie Parker
15 381
A barna embereket zavarjaA Brownsnál is és Brownnál is?Mindig a kurva sisakkal vannak bajok😊Meghúzódott a keze?Bebaszta a védő sisakjába, mint Brees. Remélem ő jobban járt.
bcsarli
Szokol
Fast Willie
Szokol
több mint 4 éve
A Brownsnál is és Brownnál is?Mindig a kurva sisakkal vannak bajok😊Meghúzódott a keze?Bebaszta a védő sisakjába, mint Brees. Remélem ő jobban járt.
bcsarli
Szokol
Fast Willie
több mint 4 éve
Ez a gyíkemberek összeesküvése, így akarják, hogy ma mégis pályára kerüljön Garrett (Gibert)...