NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 3 aktív topik

Pittsburgh Steelers - Denver Broncos

több mint 3 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 370
Klasszikust elővéve: részeg baszás = gyömöszke. Na ez a drive az volt. Hajlik, de nem törik.
Szokol
Ilyen esetben csak nyalogatok 😋
Zalán
Hőre lágyul, nyálra keményedik
több mint 3 éve
Zalán Denver Broncos 3 962 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Klasszikust elővéve: részeg baszás = gyömöszke. Na ez a drive az volt. Hajlik, de nem törik.
Szokol
Ilyen esetben csak nyalogatok 😋

!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 3 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 639
Szokol
Mondjuk tisztára olyan volt, mint amit mi csináltunk múlt héten...meg ezen a héten is egy-egy drive-ban
több mint 3 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 8 622 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Wattnak láttam a szemén, h éjjel meglesz neki Teddy
Willie Parker
LOL

több mint 3 éve
Zalán Denver Broncos 3 962 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Mi a faszom folyik támadás címén?Láttam már sok baromságot,de ez eddig kalap szar...szerintem kéne valami komoly offense-guru,vagy másik főedző,mert ez így nokedli...
Foresz
Új tulaj, új gm, új hc, új oc, új dc, új qb, új csapat, új cheerleader füzér.. ennyi ami kéne.
Zalán
Pom-pom csajokkal mi a baj? 😀
roberto23
Megvolt neki az összes 😀
bcsarli
Örülök, hogy nem nekem kellett leírni 😋

több mint 3 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 6 986 — Steelers fan
több mint 3 éve
Wattnak láttam a szemén, h éjjel meglesz neki Teddy
több mint 3 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 551 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
a legjobb qb igazából wr a csapatban

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 8 622 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Mi a faszom folyik támadás címén?Láttam már sok baromságot,de ez eddig kalap szar...szerintem kéne valami komoly offense-guru,vagy másik főedző,mert ez így nokedli...
Foresz
Új tulaj, új gm, új hc, új oc, új dc, új qb, új csapat, új cheerleader füzér.. ennyi ami kéne.
Zalán
roberto23
Megvolt neki az összes 😀

több mint 3 éve
Foresz
Zalán
roberto23
Pici a csöcsük
több mint 3 éve
rob3r7o Denver Broncos Air Force Falcons 4 204 — #officialBoliever
Foresz
Zalán

#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #GenoaCFC #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC

#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 3 éve
BigBennek egy hosszabitast? Hmmm? ☺ amig meg ocso. 😊
RedFive
Élethosszig tartó voidja van, mitakarsz?
Willie Parker
Én odaadnám érte teddyt, lockot, flaccot, kínost, osweilert, paxtont, siemiant csomagban
Zalán
Belőlük pont kigyúrható egy BigBen.

Teddy legendás olvasása
Lock pocket awarnesse
Keenum check down mániája
Osweiler golyószóró karja, ami mindenkit kinyír
Flacco mozgékonysága
Lynch és Siemian ice cold mentalitása
Willie Parker
Ma először felbevettem.. kész a big ben projekt

több mint 3 éve
Szép estét! Na, miről maradtam le? 🙂
Reggio1914
Csodáról 😊
bcsarli
És a meccs? 😁
Reggio1914
Azt nem értjük
több mint 3 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 6 986 — Steelers fan
Kurva Fitzpatrick szétkúrja a Heinz Field gyepét.
több mint 3 éve
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 377
Reggio1914
Csodáról 😊
bcsarli
És a meccs? 😁
több mint 3 éve
RedFive
Willie Parker
Én odaadnám érte teddyt, lockot, flaccot, kínost, osweilert, paxtont, siemiant csomagban
Zalán
Belőlük pont kigyúrható egy BigBen.

Teddy legendás olvasása
Lock pocket awarnesse
Keenum check down mániája
Osweiler golyószóró karja, ami mindenkit kinyír
Flacco mozgékonysága
Lynch és Siemian ice cold mentalitása
több mint 3 éve
Reggio1914
Csodáról 😊

több mint 3 éve
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 377
több mint 3 éve
Foresz Denver Broncos 550 — Broncos
Megyek,csinálok két felülést,annyi tréninggel befogom ezt a fos offense-t....aztán elkapom,vagy szaladok a vasas ellen...
több mint 3 éve
Foresz

több mint 3 éve
Foresz Denver Broncos 550 — Broncos
több mint 3 éve
Mondó TJ Wattra itta magát
több mint 3 éve
RedFive
Willie Parker

több mint 3 éve
Egyébként én már visszasírom VJ-et.

Alkalmatlan barom volt az is, de legalább nem volt ekkora tirpak, mint Fangio.
roberto23
Butaságot ne beszéljünk
Zalán
😀

Néz vissza pl a multheti meccs utáni interjúját, meg hogy milyen simán dobta be tavaly Lock-ot a busz alá.

Utana térjünk vissza erre a butaságra.
roberto23
Azért ez a VJ dolog tényleg erős, ugyanolyan bamba fasz volt mint Fangio, mindkettő alkalmatlan HC-nak, szóval szerintem felesleges azon agyalni, hogy melyikük a szarabb
Vonster
A bátor bikagolyó és a löttyedt kis buzigolyó
több mint 3 éve
Bozontron Denver Broncos 386
Jones olyan balfasz módon ad 15 yardot és ezzel +4 pontot a ST-ben, mint aki még életében nem látott szabályos FG blokkolást. Fangio erre értetlenül, tátott szájjal áll az oldalvonalon, ahelyett, hogy az úriember fejét szedné le éppen. Ez a baj. Szerintem.