Pro Bowl 2014
1 feliratkozó
több mint 12 éve
az NBC-n még csak most kezdik el azzal amit mi már percekkel ezelőtt láttunk 😀
több mint 12 éve
Most komolyan ezért vittek be oda egy nagy színpadot, 300 táncost a háttérbe sárgában és narancsban, meg 500 őrjöngő kölyköt?Gary21Nagyobb volt a füstje, mint a lángja.
több mint 12 éve
ha már mindenféleképpen ők kellettek, játszhattak volna egy jobb számot is 😀
több mint 12 éve
persze, szép volt nagyon 😊 meg az elején a Bethel tackle sem volt csúnya 😊hello Dex! PP INT megvolt? a Fitz TD még késik...CardinalisPro Bowlon van halftime show vagy vmi?Gary21fall out boy lesz asszemDexxter Tailor

"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 12 éve
Nemhogy a Cheerleaders-ek kezdtek volna vetkőzni 😛
több mint 12 éve
Mégis jobban jártunk volna"Ők nagyon népszerűek amerikában?"Mekkora trollkodás lenne ha Ricsi végigkommentálná a halftime showt XDbálnalekvárLehet jobban járnánk...iktriad
Nem járnánk jobbanGary21
több mint 12 éve
ez nem sok voltKmetyGszerintem túl sok
több mint 12 éve
hatalmas halftime show volt baszki 😀

"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 12 éve
Most komolyan ezért vittek be oda egy nagy színpadot, 300 táncost a háttérbe sárgában és narancsban, meg 500 őrjöngő kölyköt?
több mint 12 éve
1 szám volt össz-vissz? Megmenekült az emberiség.
több mint 12 éve
ez nem sok volt
több mint 12 éve
Lehet Höri is azt teszi éppen a kommentátorállásban. 😀😀Tetszik ahogy az urak csápolnakGary21Igen, főleg hogy egy csomó csávó is van köztük.iktriadtessék parancsolniKmetyGAz ugráló picsák a show része, hogy ennyire egyenruhában vannak?Gary21
több mint 12 éve
persze, azóta ezeknek is sikerült néhány hangot eltalálniezeket le fogják zavarni 2 percen belülKampmanA Black Eyed Peast se keverték le a Halftimwe Showban, pedig annál nagyobb fost ritkán láttam.iktriad
több mint 12 éve
Tetszik ahogy az urak csápolnakIgen, főleg hogy egy csomó csávó is van köztük.iktriadtessék parancsolniKmetyGAz ugráló picsák a show része, hogy ennyire egyenruhában vannak?Gary21
több mint 12 éve
Ilyen a jó szakkommentátor, a félidőben váratlanul megjelenő zenekarról is tud infókatHöri4president
akkorisredskins
több mint 12 éve
Kamp Rogers mióta tud dobolni 😀
több mint 12 éve
ezeket le fogják zavarni 2 percen belülKampmanA Black Eyed Peast se keverték le pár éve a Halftimwe Showban, pedig annál nagyobb fost nem tudom, hogy láttam-e rangosabb eseményen.
több mint 12 éve
Bears-es sapkában, haggyukmár
több mint 12 éve
ezeket le fogják zavarni 2 percen belül
több mint 12 éve
"Ők nagyon népszerűek amerikában?"Mekkora trollkodás lenne ha Ricsi végigkommentálná a halftime showt XDbálnalekvárLehet jobban járnánk...iktriad
Nem járnánk jobban
több mint 12 éve
azenbíszín még Manning mesél
több mint 12 éve
hello Dex! PP INT megvolt? a Fitz TD még késik...Pro Bowlon van halftime show vagy vmi?Gary21fall out boy lesz asszemDexxter Tailor
több mint 12 éve
"ilinoisz"csak azt nem tudom, h illik Havaiihoz a forraltbor 😀
És a fall out boy egy igazi autentikus eredeti számmal nyit 😀Gary21
több mint 12 éve
Mekkora trollkodás lenne ha Ricsi végigkommentálná a halftime showt XDbálnalekvárLehet jobban járnánk...
több mint 12 éve
Igen, főleg hogy egy csomó csávó is van köztük.tessék parancsolniKmetyGAz ugráló picsák a show része, hogy ennyire egyenruhában vannak?Gary21