NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
Pro Bowl 2014
1 feliratkozó
több mint 10 éve
az NBC-n még csak most kezdik el azzal amit mi már percekkel ezelőtt láttunk 😀
több mint 10 éve
Most komolyan ezért vittek be oda egy nagy színpadot, 300 táncost a háttérbe sárgában és narancsban, meg 500 őrjöngő kölyköt?Gary21Nagyobb volt a füstje, mint a lángja.
több mint 10 éve
Kampman
28 290
ha már mindenféleképpen ők kellettek, játszhattak volna egy jobb számot is 😀
több mint 10 éve
persze, szép volt nagyon 😊 meg az elején a Bethel tackle sem volt csúnya 😊hello Dex! PP INT megvolt? a Fitz TD még késik...CardinalisPro Bowlon van halftime show vagy vmi?Gary21fall out boy lesz asszemDexxter Tailor
több mint 10 éve
Montana
635
Nemhogy a Cheerleaders-ek kezdtek volna vetkőzni 😛
több mint 10 éve
Gary21
230
Mégis jobban jártunk volna"Ők nagyon népszerűek amerikában?"Mekkora trollkodás lenne ha Ricsi végigkommentálná a halftime showt XDbálnalekvárLehet jobban járnánk...iktriad
Nem járnánk jobbanGary21
több mint 10 éve
ez nem sok voltKmetyGszerintem túl sok
több mint 10 éve
hatalmas halftime show volt baszki 😀
több mint 10 éve
Gary21
230
Most komolyan ezért vittek be oda egy nagy színpadot, 300 táncost a háttérbe sárgában és narancsban, meg 500 őrjöngő kölyköt?
több mint 10 éve
1 szám volt össz-vissz? Megmenekült az emberiség.
több mint 10 éve
ez nem sok volt
több mint 10 éve
Lehet Höri is azt teszi éppen a kommentátorállásban. 😀😀Tetszik ahogy az urak csápolnakGary21Igen, főleg hogy egy csomó csávó is van köztük.iktriadtessék parancsolniKmetyGAz ugráló picsák a show része, hogy ennyire egyenruhában vannak?Gary21
több mint 10 éve
Kampman
28 290
persze, azóta ezeknek is sikerült néhány hangot eltalálniezeket le fogják zavarni 2 percen belülKampmanA Black Eyed Peast se keverték le a Halftimwe Showban, pedig annál nagyobb fost ritkán láttam.iktriad
több mint 10 éve
Gary21
230
Tetszik ahogy az urak csápolnakIgen, főleg hogy egy csomó csávó is van köztük.iktriadtessék parancsolniKmetyGAz ugráló picsák a show része, hogy ennyire egyenruhában vannak?Gary21
több mint 10 éve
bálnalekvár
695
Ilyen a jó szakkommentátor, a félidőben váratlanul megjelenő zenekarról is tud infókatHöri4president
akkorisredskins
több mint 10 éve
Kamp Rogers mióta tud dobolni 😀
több mint 10 éve
ezeket le fogják zavarni 2 percen belülKampmanA Black Eyed Peast se keverték le pár éve a Halftimwe Showban, pedig annál nagyobb fost nem tudom, hogy láttam-e rangosabb eseményen.
több mint 10 éve
Gary21
230
Bears-es sapkában, haggyukmár
több mint 10 éve
Kampman
28 290
ezeket le fogják zavarni 2 percen belül
több mint 10 éve
Gary21
230
"Ők nagyon népszerűek amerikában?"Mekkora trollkodás lenne ha Ricsi végigkommentálná a halftime showt XDbálnalekvárLehet jobban járnánk...iktriad
Nem járnánk jobban
több mint 10 éve
azenbíszín még Manning mesél
több mint 10 éve
Cardinalis
5 788
hello Dex! PP INT megvolt? a Fitz TD még késik...Pro Bowlon van halftime show vagy vmi?Gary21fall out boy lesz asszemDexxter Tailor
THIS IS THE WAY
több mint 10 éve
"ilinoisz"csak azt nem tudom, h illik Havaiihoz a forraltbor 😀
És a fall out boy egy igazi autentikus eredeti számmal nyit 😀Gary21
több mint 10 éve
Mekkora trollkodás lenne ha Ricsi végigkommentálná a halftime showt XDbálnalekvárLehet jobban járnánk...
több mint 10 éve
Igen, főleg hogy egy csomó csávó is van köztük.tessék parancsolniKmetyGAz ugráló picsák a show része, hogy ennyire egyenruhában vannak?Gary21