Pro Bowl 2014
1 feliratkozó
több mint 10 éve
Gary21
230
Így látva én már nem bánom igazából, hogy fent maradtamDurva amúgy, hogy mennyire nincs itt pörgés, az alapszakasz-meccseink alatt is hatszor ennyi post van 😀Gary2139-en vagyunk, azért egy Pro Bowl miatt nem sokan vállalják be a nem alvást, valószínűleg én se lennék itt, ha melóznék holnap.Shilkor
több mint 10 éve
Csak begyötörték Gonosz Tebowt az endzoneba.
több mint 10 éve
Én meccsen ugyanúgy pörgök. Na jó, ha a Jags játszik picit jobban. 😀😀Durva amúgy, hogy mennyire nincs itt pörgés, az alapszakasz-meccseink alatt is hatszor ennyi post van 😀Gary21Ha igy folytatjuk meg lesz szuntetve a Pro Bowl eredmenykoveto. Nem vesszuk eleg komolyan😀FearTomi
több mint 10 éve
Durva amúgy, hogy mennyire nincs itt pörgés, az alapszakasz-meccseink alatt is hatszor ennyi post van 😀Gary2139-en vagyunk, azért egy Pro Bowl miatt nem sokan vállalják be a nem alvást, valószínűleg én se lennék itt, ha melóznék holnap.
több mint 10 éve
Durva amúgy, hogy mennyire nincs itt pörgés, az alapszakasz-meccseink alatt is hatszor ennyi post van 😀Gary21Ha igy folytatjuk meg lesz szuntetve a Pro Bowl eredmenykoveto. Nem vesszuk eleg komolyan😀
több mint 10 éve
Gary21
230
És a tackle-re volt vagy hatos odds nem? 😀nem, olyan volt h TD vagy tackle lesz több 😀ShilkorHopp mi fumbleGary21Majd egy INT. Volt olyan fogadás, hogy TO vagy TD lesz több? 😀Gary21
több mint 10 éve
Gary21
230
Durva amúgy, hogy mennyire nincs itt pörgés, az alapszakasz-meccseink alatt is hatszor ennyi post van 😀
több mint 10 éve
Végre egy jó Pro Bowl. El sem hiszem amit látok. 😀
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
nem, olyan volt h TD vagy tackle lesz több 😀Hopp mi fumbleGary21Majd egy INT. Volt olyan fogadás, hogy TO vagy TD lesz több? 😀Gary21
több mint 10 éve
Üdv a pályán Rivers. 😀
több mint 10 éve
nagyon kemény meccs váááááááá 😀
több mint 10 éve
MI VAN IIIIIIIIIIIIIIIITTTTT????
több mint 10 éve
Gary21
230
Hopp mi fumbleGary21Majd egy INT. Volt olyan fogadás, hogy TO vagy TD lesz több? 😀
több mint 10 éve
bálnalekvár
695
Én a korábbi 97-83-as végeredményű Pro Bowlokat is bírtam, de ez az idei eddig mindent visz 😀 Futballmeccs van emberek
akkorisredskins
több mint 10 éve
Nem véletlenül voltak mindketten komoly leaderek a csapatukban.Jó választás lenne, mindkettőnek nagyon jó a beszélőkéje is. 😊peterk2005Jövőre Hines Wardot és Ray Lewist csk-nak!ShilkorSackek, pickek. Mi ez, a végén ez komoly meccs lesz? 😀😀iktriadRice és Sanders nagy riválisok voltak. Ki tudja, lehet, hogy jó ötlet volt őket választani. Miattuk a játékosok is esetleg komolyabban veszik, mint nélkülük.peterk2005
több mint 10 éve
Gary21
230
Hopp mi fumble
több mint 10 éve
Mondom, hogy védő MVPnk lesz.
több mint 10 éve
de lennék Pro Bowl vesztes is 😀
több mint 10 éve
Jó választás lenne, mindkettőnek nagyon jó a beszélőkéje is. 😊Jövőre Hines Wardot és Ray Lewist csk-nak!ShilkorSackek, pickek. Mi ez, a végén ez komoly meccs lesz? 😀😀iktriadRice és Sanders nagy riválisok voltak. Ki tudja, lehet, hogy jó ötlet volt őket választani. Miattuk a játékosok is esetleg komolyabban veszik, mint nélkülük.peterk2005
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Jövőre Hines Wardot és Ray Lewist csk-nak!Sackek, pickek. Mi ez, a végén ez komoly meccs lesz? 😀😀iktriadRice és Sanders nagy riválisok voltak. Ki tudja, lehet, hogy jó ötlet volt őket választani. Miattuk a játékosok is esetleg komolyabban veszik, mint nélkülük.peterk2005
több mint 10 éve
Pedig ott volt screenbe McCoy is rasszista 😛
több mint 10 éve
Brees marad, nem nyugszik TD nélkül 😊CardinalisMeg is van, természetesen Grahamnek.
több mint 10 éve
Gary21
230
No, Brees le 😀
több mint 10 éve
ott is van
több mint 10 éve
Jéé, ezt még a bírók is komolyan veszik. Éppen olyan nagyokat hibáznak, mint egy éles meccsen. 😀
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)