Pro Bowl 2014
1 feliratkozó
több mint 10 éve
Wow, milyen védelmi play Quinntől és Burficttől.
több mint 10 éve
BŐRFIKT
több mint 10 éve
páff
több mint 10 éve
Nem mondtam ilyet, csak kb 100 évvel fiatalabb így majd kicsit tovább számíthatna rá ha adnánk, de nem adjuk bibibí, meg tudom nem is kell 😛 😉Most irigyelheti Luck Folest ha még ilyen elkapói is lennének bár tudjuk DHB-val senki nem veheti fel a versenyt 😛 😀dandeJah, valoban Jackson biztos sokkal jobb mint Wayne😊FearTomi
több mint 10 éve
Posluszny mention!!!
több mint 10 éve
nem merted úgy írni, h kapjom róla értesítőt 😊AFC South homer vagyok.csak kijött belőled a látens Colts fan :pShilkorMost irigyelheti Luck Folest ha még ilyen elkapói is lennének bár tudjuk DHB-val senki nem veheti fel a versenyt 😛 😀dandeTiVáj + Wayne > DeSean + A "Rasszista". 😀😀iktriad
És remélem Sixo nincs itt. 😀😀iktriad
több mint 10 éve
Jaja, ilyen kinai piac feeling😊ízlések és pofonok- de szerintem akkoris túlságosan fényvisszaverő mellény-feelingje vanbálnalekvárnekem meg pont az jön be 😀FarkyA fehér-narancs kombó még annyira nem is rossz, el tudnám képzelni mondjuk a Bengals sokadikszámú alternatívmezeként. Ez a szürke-neonzöld viszont nagyon bántja a szemembálnalekvárCsak szerintem ótvar ronda a Team Sanders meze?bálnalekvárMind a ket csapat meze undorito.FearTomi
több mint 10 éve
Most irigyelheti Luck Folest ha még ilyen elkapói is lennének bár tudjuk DHB-val senki nem veheti fel a versenyt 😛 😀dandeJah, valoban Jackson biztos sokkal jobb mint Wayne😊
több mint 10 éve
Suggs. 😀😀EasyGhostball so hard ...😀😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
Azért Riveraval eléggé megfordult a világ a 4. forduló óta 😀
Who wants to leave college? College is fun - Connor Cook, Michigan State QB
több mint 10 éve
bálnalekvár
695
ízlések és pofonok- de szerintem akkoris túlságosan fényvisszaverő mellény-feelingje vannekem meg pont az jön be 😀FarkyA fehér-narancs kombó még annyira nem is rossz, el tudnám képzelni mondjuk a Bengals sokadikszámú alternatívmezeként. Ez a szürke-neonzöld viszont nagyon bántja a szemembálnalekvárCsak szerintem ótvar ronda a Team Sanders meze?bálnalekvárMind a ket csapat meze undorito.FearTomi
akkorisredskins
több mint 10 éve
AFC South homer vagyok.csak kijött belőled a látens Colts fan :pShilkorMost irigyelheti Luck Folest ha még ilyen elkapói is lennének bár tudjuk DHB-val senki nem veheti fel a versenyt 😛 😀dandeTiVáj + Wayne > DeSean + A "Rasszista". 😀😀iktriad
És remélem Sixo nincs itt. 😀😀
több mint 10 éve
Suggs. 😀😀
több mint 10 éve
csak kijött belőled a látens Colts fan :pMost irigyelheti Luck Folest ha még ilyen elkapói is lennének bár tudjuk DHB-val senki nem veheti fel a versenyt 😛 😀dandeTiVáj + Wayne > DeSean + A "Rasszista". 😀😀iktriad
több mint 10 éve
Most irigyelheti Luck Folest ha még ilyen elkapói is lennének bár tudjuk DHB-val senki nem veheti fel a versenyt 😛 😀dandeLuck inkabb a falat irigyeli ami elotte van szerintem😀
több mint 10 éve
Joe Thomas overrated. 😀
több mint 10 éve
Most irigyelheti Luck Folest ha még ilyen elkapói is lennének bár tudjuk DHB-val senki nem veheti fel a versenyt 😛 😀dandeTiVáj + Wayne > DeSean + A "Rasszista". 😀😀
több mint 10 éve
Most irigyelheti Luck Folest ha még ilyen elkapói is lennének bár tudjuk DHB-val senki nem veheti fel a versenyt 😛 😀
több mint 10 éve
nekem meg pont az jön be 😀A fehér-narancs kombó még annyira nem is rossz, el tudnám képzelni mondjuk a Bengals sokadikszámú alternatívmezeként. Ez a szürke-neonzöld viszont nagyon bántja a szemembálnalekvárCsak szerintem ótvar ronda a Team Sanders meze?bálnalekvárMind a ket csapat meze undorito.FearTomi
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 10 éve
Jo azert eleg szar volt az a double coverage😊
több mint 10 éve
SaaNDooR
426
a seatle kezdte eg ezeket az uj témáju mezeket de szerintem lesz még egy két csapat aki rááll😀
Ha eljön az idő a szurkolásra:
___@/°° HomeRun for TouchDown ___@/°° ___@/°°
több mint 10 éve
Mintha túl sokszor mosták volna ki a Seahawks mezeit és nem Pervollal.A fehér-narancs kombó még annyira nem is rossz, el tudnám képzelni mondjuk a Bengals sokadikszámú alternatívmezeként. Ez a szürke-neonzöld viszont nagyon bántja a szemembálnalekvárCsak szerintem ótvar ronda a Team Sanders meze?bálnalekvárMind a ket csapat meze undorito.FearTomi
több mint 10 éve
Azt a milyen TD elkapás DeSeantól.iktriadAhogy azt kell.
Most jöhet Shadytől is egy szép TD. 😊
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
SaaNDooR
426
táccsdáun!
Ha eljön az idő a szurkolásra:
___@/°° HomeRun for TouchDown ___@/°° ___@/°°