Pro Bowl 2014
1 feliratkozó
több mint 10 éve
Remélem Luck megint hiv majd egy 30 szavas playt😀
több mint 10 éve
Eddig jóó
több mint 10 éve
nincs a szobámba tv, ezért meg nem megyek le a nappaliba. 😀Sport Tv nincs otthon?iktriadMiikor kezdődik a meccs?EasyGhostLoL, firstrowon benyomtam a link1-et erre valami szar koncert megy, msot fogtam fel hogy lehet váltani kéne 😀 Nálam sem volt sok alvás mostanában. 😀😀EasyGhost
több mint 10 éve
Montana
635
Még egy sack 😊 még a végén komoly meccs lesz 😊
több mint 10 éve
Sport Tv nincs otthon?Miikor kezdődik a meccs?EasyGhostLoL, firstrowon benyomtam a link1-et erre valami szar koncert megy, msot fogtam fel hogy lehet váltani kéne 😀 Nálam sem volt sok alvás mostanában. 😀😀EasyGhost
több mint 10 éve
McCoy sackeli Breest. Ismerősök, ha egymásra találnak.
több mint 10 éve
Miikor kezdődik a meccs?EasyGhostLoL, firstrowon benyomtam a link1-et erre valami szar koncert megy, msot fogtam fel hogy lehet váltani kéne 😀 Nálam sem volt sok alvás mostanában. 😀😀
több mint 10 éve
Akkor itt is lesz piros zászló 😊húúú, egy kis izgalom, esős futam lesz 😉CardinalisReméljük a Pirelli gyártotta a stoplikat.iktriad
több mint 10 éve
na még egy rossz play és Patterson visszahordott TD😀
több mint 10 éve
húúú, egy kis izgalom, esős futam lesz 😉CardinalisReméljük a Pirelli gyártotta a stoplikat.
több mint 10 éve
úgy gondolom, hogy most Goodell leteszteli ezeket az új dolgokat, hogy majd szépen sorban beépítse a ligába a rendes meccsekre.
több mint 10 éve
Miikor kezdődik a meccs?
több mint 10 éve
SaaNDooR
426
de szeretem a focit😊 áhh iszom egy kávét meg egy fél páleszt oszt jo leszeklehet hogy az lesz😕 40 órát voltam fenn most hunytam 3 órát😕SaaNDooRolyan vakon vagyok mint steve wwonder alig látom a tvét is😕SaaNDooRAkkor aludd ki magad, és nézd meg az ismétlést!iktriad
Ha eljön az idő a szurkolásra:
___@/°° HomeRun for TouchDown ___@/°° ___@/°°
több mint 10 éve
SaaNDooR
426
lehet hogy az lesz😕 40 órát voltam fenn most hunytam 3 órát😕olyan vakon vagyok mint steve wwonder alig látom a tvét is😕SaaNDooRAkkor aludd ki magad, és nézd meg az ismétlést!iktriad
több mint 10 éve
Látom, annyian vannak kint megint a Pro Bowlon, mint kb egy floridai NFL meccsen...
több mint 10 éve
olyan vakon vagyok mint steve wwonder alig látom a tvét is😕SaaNDooRAkkor aludd ki magad, és nézd meg az ismétlést!
több mint 10 éve
SaaNDooR
426
olyan vakon vagyok mint steve wwonder alig látom a tvét is😕
több mint 10 éve
mikor krzdődik?SaaNDooR1:41
több mint 10 éve
SaaNDooR
426
mikor krzdődik?
több mint 10 éve
Cardinalis
5 788
hát remélem lesz egy Fitz TD vagy egy PP INT és akkor már megérte felkelni 😉
THIS IS THE WAY
több mint 10 éve
bowl.hu-s polóban 😊CardinalisMég szép. 😀
több mint 10 éve
SaaNDooR
426
üdv mindenkinek ..hu de korán reggel van😕 meccs lesz vagy mi?
több mint 10 éve
Montana
635
"A kickoffot és a pontszerzéseket követően a 25 yardos vonalra helyezik a labdát. Ezáltal nincs szükség kick returnerre aminek a secondary tagjai örülhetnek a legjobban, hiszen egyel több defensive backet fognak kiválasztani a gálameccsre. Ezen kívül minden negyed végén a labdabirtoklás átkerül a másik csapathoz.Továbbá minden negyed végén lesz two minute warning. A védelem nem játszhatja a "cover two" és "press" playeket. A korábbi években csak az emberfogást tiltották (kivéve a goal line szituációban). A 35/25 másodperces játékhívás helyett visszaállnak a 40/25 másodperces hívásokra. Az utolsó két percben megáll az óra ha a támadócsapat nem szerez yardot. A 0-s vagy mínusz yardos játék egyenértékű lesz a rossz passzal."