Pro Bowl 2014
1 feliratkozó
több mint 10 éve
hát ez kibaszott jó eddig.D11Egyetértek, rég láttam ilyen jó Pro Bowlt.
több mint 10 éve
hát ez kibaszott jó eddig.
több mint 10 éve
Itt a csapattársak nem kímélik egymást.
több mint 10 éve
tökös mákos 😀
több mint 10 éve
Sackek, pickek. Mi ez, a végén ez komoly meccs lesz? 😀😀iktriadOffenseknek komolyabban kéne venni, ha már a D kicsit keményebben tolja.
több mint 10 éve
Sackek, pickek. Mi ez, a végén ez komoly meccs lesz? 😀😀iktriadRice és Sanders nagy riválisok voltak. Ki tudja, lehet, hogy jó ötlet volt őket választani. Miattuk a játékosok is esetleg komolyabban veszik, mint nélkülük.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Cardinalis
5 788
hát nem gondoltam volna, hogy csak 1 szem TD lesz az első negyedben... meccsvan vazze 😉 az uccsó INT persze Fitzről ment, picsába! 😉
THIS IS THE WAY
több mint 10 éve
Sackek, pickek. Mi ez, a végén ez komoly meccs lesz? 😀😀
több mint 10 éve
oooo Cam!
több mint 10 éve
hát nem 😛
több mint 10 éve
Kár hogy Foles sanszosan csak a végén kerül majd be nem feltétlen akartam végig nézni hátha Chuk megkönyörül rajtam 😀
több mint 10 éve
Ezt a lateralt sem Colstontól tanultákGary21Dehogynem, ő mutatta meg, hogy NEM kell egy ikyet megoldani.
több mint 10 éve
Away Bress. 😀😀iktriadNagy meló ám fenntartani az imázsát 😀
Who wants to leave college? College is fun - Connor Cook, Michigan State QB
több mint 10 éve
Gary21
230
Ezt a lateralt sem Colstontól tanulták
több mint 10 éve
Away Bress. 😀😀
több mint 10 éve
cordarrelle @ceeflashpee84 2 pGot me playin gunner out here...never played this before #teamsanders
szegény Patterson, csak berakják pár playre elkapáshoz, mert visszahordásokból nem sok esély van TD-re.
több mint 10 éve
Revis vigyáz magára 😀
több mint 10 éve
Poz elkezdte a tacklegyártást. 😀
több mint 10 éve
Védők nem szórakoznak nem ezen a Pro bowl-n lesz csúcsdöntés még a végén az O számára Por Bowl lesz 😛dandeporból lettél Pro Bowl leszel 😊
több mint 10 éve
Ha így folytatják a csapatok, ma is védő lesz az MVP, mint tegnap a SeniorBowlon.
több mint 10 éve
Védők nem szórakoznak nem ezen a Pro bowl-n lesz csúcsdöntés még a végén az O számára Por Bowl lesz 😛
több mint 10 éve
Kösz 😊Johnson, hogy ráugrott Charlesra LOLnorbisilloFriendly Fire.
OFF: Király az avatarod.iktriad
Who wants to leave college? College is fun - Connor Cook, Michigan State QB
több mint 10 éve
Johnson, hogy ráugrott Charlesra LOLnorbisilloFriendly Fire.
OFF: Király az avatarod.