Pro Bowl 2014
1 feliratkozó
több mint 11 éve
Brees marad, nem nyugszik TD nélkül 😊
több mint 11 éve
hát ez kibaszott jó eddig.D11Egyetértek, rég láttam ilyen jó Pro Bowlt.
több mint 11 éve
hát ez kibaszott jó eddig.
több mint 11 éve
Itt a csapattársak nem kímélik egymást.
több mint 11 éve
tökös mákos 😀
több mint 11 éve
Sackek, pickek. Mi ez, a végén ez komoly meccs lesz? 😀😀iktriadOffenseknek komolyabban kéne venni, ha már a D kicsit keményebben tolja.
több mint 11 éve
Sackek, pickek. Mi ez, a végén ez komoly meccs lesz? 😀😀iktriadRice és Sanders nagy riválisok voltak. Ki tudja, lehet, hogy jó ötlet volt őket választani. Miattuk a játékosok is esetleg komolyabban veszik, mint nélkülük.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
hát nem gondoltam volna, hogy csak 1 szem TD lesz az első negyedben... meccsvan vazze 😉 az uccsó INT persze Fitzről ment, picsába! 😉
több mint 11 éve
Sackek, pickek. Mi ez, a végén ez komoly meccs lesz? 😀😀
több mint 11 éve
oooo Cam!
több mint 11 éve
hát nem 😛
több mint 11 éve
Kár hogy Foles sanszosan csak a végén kerül majd be nem feltétlen akartam végig nézni hátha Chuk megkönyörül rajtam 😀
több mint 11 éve
Ezt a lateralt sem Colstontól tanultákGary21Dehogynem, ő mutatta meg, hogy NEM kell egy ikyet megoldani.
több mint 11 éve
Away Bress. 😀😀iktriadNagy meló ám fenntartani az imázsát 😀

Who wants to leave college? College is fun - Connor Cook, Michigan State QB
több mint 11 éve
Ezt a lateralt sem Colstontól tanulták
több mint 11 éve
Away Bress. 😀😀
több mint 11 éve
cordarrelle @ceeflashpee84 2 pGot me playin gunner out here...never played this before #teamsanders
szegény Patterson, csak berakják pár playre elkapáshoz, mert visszahordásokból nem sok esély van TD-re.
több mint 11 éve
Revis vigyáz magára 😀
több mint 11 éve
Poz elkezdte a tacklegyártást. 😀
több mint 11 éve
Védők nem szórakoznak nem ezen a Pro bowl-n lesz csúcsdöntés még a végén az O számára Por Bowl lesz 😛dandeporból lettél Pro Bowl leszel 😊
több mint 11 éve
Ha így folytatják a csapatok, ma is védő lesz az MVP, mint tegnap a SeniorBowlon.
több mint 11 éve
Védők nem szórakoznak nem ezen a Pro bowl-n lesz csúcsdöntés még a végén az O számára Por Bowl lesz 😛
több mint 11 éve
Kösz 😊Johnson, hogy ráugrott Charlesra LOLnorbisilloFriendly Fire.
OFF: Király az avatarod.iktriad

Who wants to leave college? College is fun - Connor Cook, Michigan State QB
több mint 11 éve
Johnson, hogy ráugrott Charlesra LOLnorbisilloFriendly Fire.
OFF: Király az avatarod.