San Diego Chargers - Jacksonville Jaguars
több mint 8 éve
Corey Grant elkapott TD. LOOOOOOL
több mint 8 éve
TessékMindjárt jön a 6. Chargers TD.Legalább ezt eljinxeltem. Na gyerünk legyen meg Blakenek a 9. olyan meccse, ahol van 300 passzolt yardja, de szop a Jags.
iktriad
iktriad
több mint 8 éve
Clemens fog játszani QB-ben a 2. félidőben. Én meg ekkor lehet megyek Hearthstoneozni. Ott több a sikerélmény.Tessék
iktriad
több mint 8 éve
Nem tudom, de ha Blake 300 yard felett passzolt, eddig mindig kiszoptunk. Ma már 269-nél jár...Nem semmi statisztikákat tartotok számon, ki a rekorder?Mindjárt jön a 6. Chargers TD.Legalább ezt eljinxeltem. Na gyerünk legyen meg Blakenek a 9. olyan meccse, ahol van 300 passzolt yardja, de szop a Jags.
iktriad
iktriad
Kampman
több mint 8 éve
Kampman
28 290
Nem semmi statisztikákat tartotok számon, ki a rekorder?Mindjárt jön a 6. Chargers TD.Legalább ezt eljinxeltem. Na gyerünk legyen meg Blakenek a 9. olyan meccse, ahol van 300 passzolt yardja, de szop a Jags.
iktriad
iktriad
több mint 8 éve
Mindjárt jön a 6. Chargers TD.Legalább ezt eljinxeltem. Na gyerünk legyen meg Blakenek a 9. olyan meccse, ahol van 300 passzolt yardja, de szop a Jags.
iktriad
több mint 8 éve
De még idő kell neki az edzőink szerint.Myles Jack felbukkant a védelemben. Ismétlem Myles Jack felbukkant a védelemben!azóta csak ő csinált szerelést kb :d
Beachumnek agyrázkódása van és már úton van a kórházba.
iktriad
eaglesmcnabb
Mindjárt jön a 6. Chargers TD.
Szerkesztette: iktriad
több mint 8 éve
Myles Jack felbukkant a védelemben. Ismétlem Myles Jack felbukkant a védelemben!azóta csak ő csinált szerelést kb :d
Beachumnek agyrázkódása van és már úton van a kórházba.
iktriad
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
Nem lesz 0-ázás!!!
több mint 8 éve
Beachum kidőlése a foshab a szartortán...
több mint 8 éve
Kampman
28 290
Indulás előtt retúrjegyet vegyetek neki, különben gyanakodni fogAzt hiszem Gus nem fogja már túlélni ezt a szezont...Szezont? Lehet a holnapot se. De inkább majd London után rúgjuk ki.
Tomcsik
iktriad
több mint 8 éve
twitter.com/Matt_Hoffman28/status/777635897126813696
több mint 8 éve
Fowlernek már tényleg 2 sackje van? Azt meg hogy csinálta?
több mint 8 éve
Azt hiszem Gus nem fogja már túlélni ezt a szezont...Szezont? Lehet a holnapot se. De inkább majd London után rúgjuk ki.
Tomcsik
több mint 8 éve
Zsinórban nyertem 6 partit Heartstoneban kerestem 80 aranyat, és még Chargers TDről is lemaradtam. Látod Gus, így is lehet eltölteni az időt Jags meccs alatt. Tedd te is. Mondj le!
több mint 8 éve
a mai meccs után fejek fognak hullani. ennél szánalmasabb produkciót még soha nem láttam
Made... Laid... Paid
több mint 8 éve
menő vagy Ik!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
Kampman
28 290
Cowher már úgyse jön vissza sose. 10 éve visszavonult, jól fizető tévés állás, semmi feszültség. Ugyanaz, mint Gruden és még csak nem is lehet hibáztatni.ez is mi a fasz volt, komolyan? Rúgják ki a népet, Jack bazmeg meg csak padozik??Shao helyében odamennék Bill Cowherhez vagy Urban Meyerhez egy üres lappal, hogy mennyit és mit kér hogy a Jaguars HC-je legyen.
phylos
iktriad
több mint 8 éve
ez is mi a fasz volt, komolyan? Rúgják ki a népet, Jack bazmeg meg csak padozik??Shao helyében odamennék Bill Cowherhez vagy Urban Meyerhez egy üres lappal, hogy mennyit és mit kér hogy a Jaguars HC-je legyen.
phylos
több mint 8 éve
ez is mi a fasz volt, komolyan? Rúgják ki a népet, Jack bazmeg meg csak padozik??
Made... Laid... Paid
több mint 8 éve
Tépjük már ki ezt a playt a playbookból.