San Diego Chargers - New Orleans Saints
1 feliratkozó
több mint 8 éve
Kampman
28 290
A Chargers centeréről is mondta annál az elrontott snapnél, hogy egyébként nem szokott ilyeneket hibázni, de nekem azért van egy olyan érzésem, hogy életében akkor hallotta először a nevét 😊Richard annyira retro, hogy ő még azt hitte, Brees a Chargers-ben irányítÉn tényleg megpróbáltam nézni, esküszöm adtam egy esélyt. De amikor Sanyi két percen keresztül fejtegette, hogy Brees-ben még két év van MAXIMUM, minden érvelés nélkül, akkor úgy éreztem, hogy jobb lesz nekem a Fox
baggio
Gyurma Pappa
több mint 8 éve
Kampman
28 290
Richard annyira retro, hogy ő még azt hitte, Brees a Chargers-ben irányítA Coltsot a 2007-es Super Bowlon többször is baltimore-i csapatként emlegette
baggio
több mint 8 éve
Richard annyira retro, hogy ő még azt hitte, Brees a Chargers-ben irányítÉn tényleg megpróbáltam nézni, esküszöm adtam egy esélyt. De amikor Sanyi két percen keresztül fejtegette, hogy Brees-ben még két év van MAXIMUM, minden érvelés nélkül, akkor úgy éreztem, hogy jobb lesz nekem a Fox
baggio
több mint 8 éve
Mit művelt itt a bolts a végén...köszönjük 😉
több mint 8 éve
Kampman
28 290
Finish lesz az, csak a Chargers-nek San Diego-banHát kétségtelenül nem ezt a meccset fogja felhasználni a vezetőség, ha egy kampányvideót készítenek az új stadionért.
baggio
több mint 8 éve
Richard annyira retro, hogy ő még azt hitte, Brees a Chargers-ben irányít
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Finish lesz az, csak a Chargers-nek San Diego-ban
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Na akkor szokásos...védelem a győzelemért...összejöhetne már egyszer
több mint 8 éve
Kampman
28 290
KUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUHNNNNNNNNNNNNNNN
több mint 8 éve
Mi van itt kérem 😊
több mint 8 éve
Kampman
28 290
izgi lesz?Az előző két tévés meccs az volt, most már muszáj tartani a sormintát
Janek
több mint 8 éve
xrace77
4 515
Chargers tökön böki magát.
több mint 8 éve
Mivel egyébként elég passzív a topic, tehát majdnem mindegy 😀 Szóval értem én ezt, de akkor meg miért nem ő játszik valamelyik szélen, most hogy Lau "pihen", hamár nem elég tapasztalt.Hát így sem jobb a sec.Nem nagyon latok ra annyira mint ti (meg nem a legjobb topic), de azt hallottam a heten, hogy az volt kb. a baj, mint Heeney-nel, hogy nem tudta a vedelmet koordinalni/megfeleloen (at)hivni... mas okot/ervet nem latok en sem egy Lau-tipusu figura mellett.
Azt sem értem, hogy Anthonyval mi baja van a Allennek...
Gyurma Pappa
Igor
Mindegy, (elsősorban) nem a LB soron megy el ez a meccs.
több mint 8 éve
Hát így sem jobb a sec.Nem nagyon latok ra annyira mint ti (meg nem a legjobb topic), de azt hallottam a heten, hogy az volt kb. a baj, mint Heeney-nel, hogy nem tudta a vedelmet koordinalni/megfeleloen (at)hivni... mas okot/ervet nem latok en sem egy Lau-tipusu figura mellett.
Azt sem értem, hogy Anthonyval mi baja van a Allennek...
Gyurma Pappa
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
B4goly
4
Google barátom ismerem de Ő sem tudott benne segíteni, azaz nm akadtam válaszra 😕nem biztos, hogy pontos a cím (google a barátod)Hát nm tudom 😕 írtam de semmi reakció 😕Vki tudna segíteni, h a sport tv nfl élő adásába h lehet kérdést feltenni? Vmi élrhetőség?nfl@sport1tv.hu asszem
B4goly
alatriste
B4goly
nem olvassák be az összes mailt
ha nem olvasnak be se küldenek választ, hogy majd esetleg legközelebb
alatriste
FC Barcelona 4 ever!
több mint 8 éve
nem biztos, hogy pontos a cím (google a barátod)Hát nm tudom 😕 írtam de semmi reakció 😕Vki tudna segíteni, h a sport tv nfl élő adásába h lehet kérdést feltenni? Vmi élrhetőség?nfl@sport1tv.hu asszem
B4goly
alatriste
B4goly
nem olvassák be az összes mailt
ha nem olvasnak be se küldenek választ, hogy majd esetleg legközelebb
Liverpool Fc
több mint 8 éve
B4goly
4
Hát nm tudom 😕 írtam de semmi reakció 😕Vki tudna segíteni, h a sport tv nfl élő adásába h lehet kérdést feltenni? Vmi élrhetőség?nfl@sport1tv.hu asszem
B4goly
alatriste
FC Barcelona 4 ever!
több mint 8 éve
Vki tudna segíteni, h a sport tv nfl élő adásába h lehet kérdést feltenni? Vmi élrhetőség?nfl@sport1tv.hu asszem
B4goly
Liverpool Fc
több mint 8 éve
B4goly
4
Vki tudna segíteni, h a sport tv nfl élő adásába h lehet kérdést feltenni? Vmi élrhetőség?
FC Barcelona 4 ever!