San Francisco 49ers - Arizona Cardinals
több mint 8 éve
egy-egy szar meccs belefér. amúgy kurvajó a védelmetek 😉emlékeim szerint vmelyik évben ugyanígy dobálták a kamu zászlókat a Cardsra a 49ers ellen, remélem akkor is ennyire ki voltatok akadva. Nekem sem tetszik amit látok, abszolút nem érdemlünk győzelmet, de ami azt illeti a 49ers sem nyűgözött le. Mind2 csapat über szarul játszik, csak ez nekünk kicsit kellemetlenebb, elvégre a labda mind2 oldalán ott vagyunk az elitben.oppardon, hol?
shagi0206
petey
több mint 8 éve
Danny
1 717
Ezt Te sem gondoltad komolyan!emlékeim szerint vmelyik évben ugyanígy dobálták a kamu zászlókat a Cardsra a 49ers ellen, remélem akkor is ennyire ki voltatok akadva. Nekem sem tetszik amit látok, abszolút nem érdemlünk győzelmet, de ami azt illeti a 49ers sem nyűgözött le. Mind2 csapat über szarul játszik, csak ez nekünk kicsit kellemetlenebb, elvégre a labda mind2 oldalán ott vagyunk az elitben.oppardon, hol?
shagi0206
petey
több mint 8 éve
Josszi
3 362
na az Darwin díj lett volnaTD örömében elesett :o))Lényeg, hogy nem sérült meg.
Cardinalis
Rozo
The Amazing Racoon
több mint 8 éve
dankodavid
2 246
Nem tudtad? Ők olyan ékessége az NFC-nek, mint férfinek a farka.emlékeim szerint vmelyik évben ugyanígy dobálták a kamu zászlókat a Cardsra a 49ers ellen, remélem akkor is ennyire ki voltatok akadva. Nekem sem tetszik amit látok, abszolút nem érdemlünk győzelmet, de ami azt illeti a 49ers sem nyűgözött le. Mind2 csapat über szarul játszik, csak ez nekünk kicsit kellemetlenebb, elvégre a labda mind2 oldalán ott vagyunk az elitben.oppardon, hol?
shagi0206
petey
Pulvis et umbra sumus.
több mint 8 éve
Danny
1 717
Legjobbkor nem jo az extra pont is...
több mint 8 éve
TD örömében elesett :o))Lényeg, hogy nem sérült meg.
Cardinalis
több mint 8 éve
Josszi
3 362
bmeg az öreg komphajó bepöfögött.. közben elfáradt 😀Akármi is lesz ennek a vége, cardsék büszkék lehetnek majd a csapatukra.nem tehetünk róla, hogy ilyen fostalicska a játékvezetés
dankodavid
Löfli
The Amazing Racoon
több mint 8 éve
catman baszod 😀
több mint 8 éve
emlékeim szerint vmelyik évben ugyanígy dobálták a kamu zászlókat a Cardsra a 49ers ellen, remélem akkor is ennyire ki voltatok akadva. Nekem sem tetszik amit látok, abszolút nem érdemlünk győzelmet, de ami azt illeti a 49ers sem nyűgözött le. Mind2 csapat über szarul játszik, csak ez nekünk kicsit kellemetlenebb, elvégre a labda mind2 oldalán ott vagyunk az elitben.oppardon, hol?
shagi0206
több mint 8 éve
Danny
1 717
Palmer megfutja, ilyen letezik?!
több mint 8 éve
Itt a kívánt zászlód 😀na, ezt mi kaptuk 😕
Bbandi90
több mint 8 éve
shagi0206
10 921
emlékeim szerint vmelyik évben ugyanígy dobálták a kamu zászlókat a Cardsra a 49ers ellen, remélem akkor is ennyire ki voltatok akadva. Nekem sem tetszik amit látok, abszolút nem érdemlünk győzelmet, de ami azt illeti a 49ers sem nyűgözött le. Mind2 csapat über szarul játszik, csak ez nekünk kicsit kellemetlenebb, elvégre a labda mind2 oldalán ott vagyunk az elitben.
több mint 8 éve
sprinter palmer
több mint 8 éve
Bbandi90
86
Itt a kívánt zászlód 😀
több mint 8 éve
Kérdem én, mi folyik itt Gyöngyösön?
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 8 éve
na az ilyen meccset lehetne megóvni, lenne mit mutatni hol volt hiba!
több mint 8 éve
Cardinalis
5 788
And that's another 1,000-yard season for @LarryFitzgerald.
THIS IS THE WAY
több mint 8 éve
na most remélem megint bedobnak vagy 5 sárgát megint ha nem megy nekik
több mint 8 éve
Mek
40
Ez meg lejárt támadóidő volt, nem?Le hát, én már ezen csak nevetni tudok...
Bbandi90
több mint 8 éve
bazdmeg ez CSALÁS!!!!