San Francisco 49ers - Arizona Cardinals
több mint 10 éve
rá még trükkös passzt is lehet hívni, mert QB volt az egyetemenBell faszán nyomul!bizony!! meg van a mi kis Gronkunk 😀 kicsit savanyú de a miénk..
Alabama Niners
Josszi
több mint 10 éve
azért bármi lesz a vége.. de egy po contender csapat ellen egyenlítettünk emberek..
a bowl.hu politika fórum Hópium fogyasztója
több mint 10 éve
csupe rossz hír :o((INJURY UPDATE: #AZCardinals RB Andre Ellington (left foot) is questionable to return.
több mint 10 éve
na hálisten nincs semmi bajod, olyan csendben voltál már aggódtam 😊Leülhetsz, megkaptad a 3mp-nyi hírverést.Pont arra gondoltam, vehetne valami magassarkút, a csapattársainak tuti bejönnek, és nőne tíz centit, akkor talán nem kapná el a talajmenti fagy.Rapunzel befűzte az oktatófilmet.valaki emlegetett régen valami Matyikát
dankodavid
petey
dankodavid
Rozo
több mint 10 éve
Bell faszán nyomul!bizony!! meg van a mi kis Gronkunk 😀 kicsit savanyú de a miénk..
Alabama Niners
a bowl.hu politika fórum Hópium fogyasztója
több mint 10 éve
na kezdhetjük elölről...
több mint 10 éve
Jöhetne már az az alázás, én érzem szarul magam
Pulvis et umbra sumus.
több mint 10 éve
Bell faszán nyomul!
több mint 10 éve
Leülhetsz, megkaptad a 3mp-nyi hírverést.Pont arra gondoltam, vehetne valami magassarkút, a csapattársainak tuti bejönnek, és nőne tíz centit, akkor talán nem kapná el a talajmenti fagy.Rapunzel befűzte az oktatófilmet.valaki emlegetett régen valami Matyikát
dankodavid
petey
dankodavid
több mint 10 éve
Pont arra gondoltam, vehetne valami magassarkút, a csapattársainak tuti bejönnek, és nőne tíz centit, akkor talán nem kapná el a talajmenti fagy.Rapunzel befűzte az oktatófilmet.valaki emlegetett régen valami Matyikát
dankodavid
petey
Pulvis et umbra sumus.
több mint 10 éve
jééé, Torrey is játszik?
több mint 10 éve
Rapunzel befűzte az oktatófilmet.valaki emlegetett régen valami Matyikát
dankodavid
több mint 10 éve
Boldin! szép!
több mint 10 éve
ez megy:király vagy
mamahd.com/watch-carolina-live-stream-free-online-1.html
Cardinalis
több mint 10 éve
INJURY UPDATE: #AZCardinals RB Chris Johnson (left knee) is questionable to return.
több mint 10 éve
Nalam nem
több mint 10 éve
Másnál is kifingott a stream?aha
Rozo
több mint 10 éve
Másnál is kifingott a stream?