San Francisco 49ers - Arizona Cardinals
több mint 4 éve
shagi0206
10 811
És a vicces az, hogy most a Cowboysig nem lesz papíron keményebb ellenfelünk. Kezdhetnénk akár 4-0-lal is 😊vagy akár 5-tel is 😊
shagi0206
több mint 4 éve
shagi0206
10 811
És a vicces az, hogy most a Cowboysig nem lesz papíron keményebb ellenfelünk. Kezdhetnénk akár 4-0-lal is 😊
több mint 4 éve
mekkora W!
több mint 4 éve
shagi0206
10 811
Na, itt a vége. Hát...ezt a f.szom se gondolta volna 😊
több mint 4 éve
Szép volt!
több mint 4 éve
shagi0206
10 811
az a baj, hogy mindent nem láttam, a redzone-ban kb a mi meccsünk ment a legkevesebbet.hát, azért az picit túlzás, hogy jó volt a védelmünk 😀Nagyon elfáradt/leolvadt a Niners D.mert a támadók szarok voltak ma. Vagy mi voltunk jók D oldalon, ez majd kiderül később.
Jakehomer
shagi0206
Löfli
több mint 4 éve
Danny
1 711
Megvagyunk. Megutjuk a tavalyi sb vesztest, igy kell kezdeni!
több mint 4 éve
hát, azért az picit túlzás, hogy jó volt a védelmünk 😀Nagyon elfáradt/leolvadt a Niners D.mert a támadók szarok voltak ma. Vagy mi voltunk jók D oldalon, ez majd kiderül később.
Jakehomer
shagi0206
több mint 4 éve
Általában azok 😊 itt a negyedikben még volt egy td drive is tőlükNagyon elfáradt/leolvadt a Niners D.mert a támadók szarok voltak ma. Vagy mi voltunk jók D oldalon, ez majd kiderül később.
Jakehomer
shagi0206
Tepper takarodj!
több mint 4 éve
shagi0206
10 811
Nagyon elfáradt/leolvadt a Niners D.mert a támadók szarok voltak ma. Vagy mi voltunk jók D oldalon, ez majd kiderül később.
Jakehomer
több mint 4 éve
Danny
1 711
Mondjuk ez nem volt bent, Humphries remelem rendben lesz
több mint 4 éve
Nagyon elfáradt/leolvadt a Niners D.
Tepper takarodj!
több mint 4 éve
shagi0206
10 811
Hopkins brutalisan extralátod, én a trade előtt a draftról akartam Lambet Murraynek. Mondván ott már van némi kémia, és jó is a srác. De jött helyette Nuk. Hát nem bántam meg 😀
Danny
több mint 4 éve
Danny
1 711
Hopkins brutalisan extra
több mint 4 éve
shagi0206
10 811
Eddig a csiszolatlan oké. De ma max kavics.csiszolatlan gyémánt 😀ja, Simmonsnak 😀Ez sorsszeru azok utan, hogy elvitted elolem.
Löfli
dankodavid
Löfli
több mint 4 éve
csiszolatlan gyémánt 😀ja, Simmonsnak 😀Ez sorsszeru azok utan, hogy elvitted elolem.
Löfli
dankodavid
több mint 4 éve
dankodavid
2 242
ja, Simmonsnak 😀Ez sorsszeru azok utan, hogy elvitted elolem.
Löfli
Pulvis et umbra sumus.
több mint 4 éve
andree
1 736
Simmons game sense. "Ó ott az emberem, de inkább bandázzuk be ezt a tagot előttem."
több mint 4 éve
ja, Simmonsnak 😀
több mint 4 éve
ki a faszomnak kellett volna fogni McK-t?