NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 197
39
02:00 #24 North Texas @ #20 Tulane [AAC konfdöntő]
San Francisco 49ers - Arizona Cardinals
több mint 1 éve
Eee miafaxom vót
több mint 1 éve
Tökön lőjjük magunkat. A blokkolt rúgásig annyira jól tartottuk magunkat...
több mint 1 éve
Murray sem okos

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
SZÁ NAL MAS
több mint 1 éve
Csórikám megpróbált beleállni. - 1 boka.
több mint 1 éve
Ooo b@z+, Prater nelkül még ez is visszafele sül el...
több mint 1 éve
Hát ez a 10 pontos swing sokat segített. A második félidőkben úgy is mindig beindulnak a támadásaink. facepalm
több mint 1 éve
sokszor nem láttam ilyet decline-olni. hát akkor lehet.en.as.com/nfl/why-decline-a-penalty-in-the-nfl-n-3/Szerintem amúgy az. 4 és rövid meg 3 és long volt a két opció. Tekintve, hogy a futás elleni védekezésünket csak a cornereink teljesítménye múlja alul, én se tudtam volna dönteni. Rettenetes ez a védelem.Valamiért azt hittem, hogy ez opcionális, ma is tanultam vmit, köszönömaz oké, de olyan mint false start, automatikusan 10 yard és down ismétlésSima holding voltMégis mi értelme volt elrontott 3. down után elfogadni a büntetést?mert ez automatikus, nem?
Danny
petey
Danny
petey
Danny
andree
Egyébként ez alapján is opcionális.
Danny
több mint 1 éve
fu gec

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
en.as.com/nfl/why-decline-a-penalty-in-the-nfl-n-3/Szerintem amúgy az. 4 és rövid meg 3 és long volt a két opció. Tekintve, hogy a futás elleni védekezésünket csak a cornereink teljesítménye múlja alul, én se tudtam volna dönteni. Rettenetes ez a védelem.Valamiért azt hittem, hogy ez opcionális, ma is tanultam vmit, köszönömaz oké, de olyan mint false start, automatikusan 10 yard és down ismétlésSima holding voltMégis mi értelme volt elrontott 3. down után elfogadni a büntetést?mert ez automatikus, nem?
Danny
petey
Danny
petey
Danny
andree
Egyébként ez alapján is opcionális.
több mint 1 éve
Na jó...
több mint 1 éve
Szerintem amúgy az. 4 és rövid meg 3 és long volt a két opció. Tekintve, hogy a futás elleni védekezésünket csak a cornereink teljesítménye múlja alul, én se tudtam volna dönteni. Rettenetes ez a védelem.Valamiért azt hittem, hogy ez opcionális, ma is tanultam vmit, köszönömaz oké, de olyan mint false start, automatikusan 10 yard és down ismétlésSima holding voltMégis mi értelme volt elrontott 3. down után elfogadni a büntetést?mert ez automatikus, nem?
Danny
petey
Danny
petey
Danny
több mint 1 éve
kapd be a faszom Sanyi. 1,5 yard és passz?nincs CMC és fosás van
petey
a bowl.hu politika fórum Hópium fogyasztója
több mint 1 éve
Valamiért azt hittem, hogy ez opcionális, ma is tanultam vmit, köszönömaz oké, de olyan mint false start, automatikusan 10 yard és down ismétlésSima holding voltMégis mi értelme volt elrontott 3. down után elfogadni a büntetést?mert ez automatikus, nem?
Danny
petey
Danny
petey
több mint 1 éve
az oké, de olyan mint false start, automatikusan 10 yard és down ismétlésSima holding voltMégis mi értelme volt elrontott 3. down után elfogadni a büntetést?mert ez automatikus, nem?
Danny
petey
Danny
több mint 1 éve
Sima holding voltMégis mi értelme volt elrontott 3. down után elfogadni a büntetést?mert ez automatikus, nem?
Danny
petey
több mint 1 éve
Mégis mi értelme volt elrontott 3. down után elfogadni a büntetést?mert ez automatikus, nem?
Danny
több mint 1 éve
Mégis mi értelme volt elrontott 3. down után elfogadni a büntetést?