San Francisco 49ers - Chicago Bears
9 napja
jézusom geci, mit csinált ez a farok?Purdy azt hittem eltört a nyaka
9 napja
mint nálunk asszonyt, házat a harmadik körös futóra, vagy az első körös wtf-raPunterunk már van, mindkèt falunk szar, tehát kickeroké h a macik tankolnak, de 320-4 yard?mire tankolnak? megint QB?
Josszi
petey
davemayer
9 napja
Kampman
28 447
Közvetlenül edzőváltás után sok csapat szokott ihletett formában meglepetést okozni, még ha ez sokszor csak egy átmeneti fellángolás is.Ez a Bears messze a legnyomorúságosabb arcát mutatja egy kórházcsapat ellen, egy héttel az edzőváltás után.
9 napja
Punterunk már van, mindkèt falunk szar, tehát kickeroké h a macik tankolnak, de 320-4 yard?mire tankolnak? megint QB?
Josszi
petey
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
9 napja
oké h a macik tankolnak, de 320-4 yard?mire tankolnak? megint QB?
Josszi
9 napja
Ezt rossz nézni. 🤢🤢🤢😭😭😭Csak azt látom amit a RZban mutatnak de ott is szurkolok hogy kapcsoljanak már el
Antman
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
9 napja
Josszi
3 381
Mi volt a koncepciónk ezzel a meccsel kapcsolatban?! Ha kikapunk 70-0ra odaadják Shanahant ingyen?!xd
davemayer
The Amazing Racoon
9 napja
az a total yards stat nagyon beteg 😀
9 napja
Mi volt a koncepciónk ezzel a meccsel kapcsolatban?! Ha kikapunk 70-0ra odaadják Shanahant ingyen?!
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
9 napja
Kittle ma valami eszméletlen
9 napja
kár ezért a szezonért.. ilyenkor fáj a szívem sniffszerintem ez a legjobb ami történhetett velünk idén, nem a sérülésekre gondolok, hanem hogy kicsit magunkba szállunk.
Josszi
9 napja
Josszi
3 381
Mondom én, 20 yard alatt nem is hajlandó Purdy passzolni.jah csak szétfogják ütni a végére, ez nem egy elit fal
Sixo
The Amazing Racoon
9 napja
Josszi
3 381
geci én ezt nem hiszem el, hogy már megint lesérült valaki, ráadásul kiskocsival vitték.a csere cseréjének a cseréje.. örüljünk hogy Kittle és Purdy bírja még
petey
The Amazing Racoon
9 napja
Eddig minden fasza....
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
9 napja
Úgy látom egyelőre semmi nem változott. Eberflus repült, de ebből a szarból (O) jól meg kell gyűrni, ha várat akarunk építeni....
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png