NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 593
42
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
San Francisco 49ers - Green Bay Packers
több mint 5 éve
Az a csütörtök délutáni Detroit-Chicago valami egészen parádés mérkőzésnek ígérkezik.Ftc - espanyol
Cruyffista
Mindenki a grupiba!!!
több mint 5 éve
Tactful Cactus
13 847
Az a csütörtök délutáni Detroit-Chicago valami egészen parádés mérkőzésnek ígérkezik.Izgalmasabb lesz mint ez.
Cruyffista
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 5 éve
Cruyffista
3 346
Az a csütörtök délutáni Detroit-Chicago valami egészen parádés mérkőzésnek ígérkezik.
több mint 5 éve
shagi0206
10 922
Azert nezem a meccset hajnal 5kor, hogy Sanyi azt mondja Brissett jobb, mint Ryan? 😀persze 😀 És WIlsont nem is nagyon akarta mondani. Meg Mahomest sem
nnntm
több mint 5 éve
Azert nezem a meccset hajnal 5kor, hogy Sanyi azt mondja Brissett jobb, mint Ryan? 😀Ráadásul, szerintem ez ma nem is top3 Sanyi.
nnntm
több mint 5 éve
nnntm
932
Azert nezem a meccset hajnal 5kor, hogy Sanyi azt mondja Brissett jobb, mint Ryan? 😀
több mint 5 éve
Jó hát harmadikra könnyű megszerezni a 1st down-t.Túl konzervatív
több mint 5 éve
shagi0206
10 922
ezeket a top listákat annyira kár firtatni. Egy szintig objektív a dolog, de később már átmegy szubjektívbe.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Szerintem az pont fekszik nekik.Mármint a Saints stílusa de ez csak ez én véleményemmert, szerinted a Saints ellen Louisianaban nyernek? Nem gondolnám, hogy az olyan egyértelmű lenne.Lamarban bízok 😊De más vereséget nem nagyon tudok elképzelni 🤔🤔 meg még mi otthon ,de az kevés lesz mi meg játszunk veletek is RAMs Vikingek Parducok ááááá nagyon meleg lesz nekünk ... 😥😥szerintem a 49ers a kövi 2 meccséből 1-gyet minimum elbukik. De lehet mind2őt.Hacsak nem nekünk lesz még az első kiemeles 🤔de mondjuk az nem lesz egyszerű mutatvány.De szerintem az utolso mérkőzés dönt majd a Nyugat trónjárol szerintem 😊És mi a véleményed a Seattle Seahawks-rol?? Rózsa Sándor (betyár)Szerintem ők jelentik a legnagyobb veszélyt a 49ers-re, egy SF-Seattle meccsen utóbbira fogadnék, viszont inkább tartom valószínűnek, hogy előbb kiesnek. Nekik a Saints, Cowboys, Rams sokkal kellemetlenebb ellenfél, mint a 49ers-nek.
Cruyffista
Rózsa Sándor (betyár)
shagi0206
Rózsa Sándor (betyár)
shagi0206
több mint 5 éve
shagi0206
10 922
mert, szerinted a Saints ellen Louisianaban nyernek? Nem gondolnám, hogy az olyan egyértelmű lenne.Lamarban bízok 😊De más vereséget nem nagyon tudok elképzelni 🤔🤔 meg még mi otthon ,de az kevés lesz mi meg játszunk veletek is RAMs Vikingek Parducok ááááá nagyon meleg lesz nekünk ... 😥😥szerintem a 49ers a kövi 2 meccséből 1-gyet minimum elbukik. De lehet mind2őt.Hacsak nem nekünk lesz még az első kiemeles 🤔de mondjuk az nem lesz egyszerű mutatvány.De szerintem az utolso mérkőzés dönt majd a Nyugat trónjárol szerintem 😊És mi a véleményed a Seattle Seahawks-rol?? Rózsa Sándor (betyár)Szerintem ők jelentik a legnagyobb veszélyt a 49ers-re, egy SF-Seattle meccsen utóbbira fogadnék, viszont inkább tartom valószínűnek, hogy előbb kiesnek. Nekik a Saints, Cowboys, Rams sokkal kellemetlenebb ellenfél, mint a 49ers-nek.
Cruyffista
Rózsa Sándor (betyár)
shagi0206
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 5 éve
Tactful Cactus
13 847
nah megkaptuk az első kamu szagut..volt ettől véleményesebb
nando89
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 5 éve
nando89
3 894
nah megkaptuk az első kamu szagut..
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Lamarban bízok 😊De más vereséget nem nagyon tudok elképzelni 🤔🤔 meg még mi otthon ,de az kevés lesz mi meg játszunk veletek is RAMs Vikingek Parducok ááááá nagyon meleg lesz nekünk ... 😥😥szerintem a 49ers a kövi 2 meccséből 1-gyet minimum elbukik. De lehet mind2őt.Hacsak nem nekünk lesz még az első kiemeles 🤔de mondjuk az nem lesz egyszerű mutatvány.De szerintem az utolso mérkőzés dönt majd a Nyugat trónjárol szerintem 😊És mi a véleményed a Seattle Seahawks-rol?? Rózsa Sándor (betyár)Szerintem ők jelentik a legnagyobb veszélyt a 49ers-re, egy SF-Seattle meccsen utóbbira fogadnék, viszont inkább tartom valószínűnek, hogy előbb kiesnek. Nekik a Saints, Cowboys, Rams sokkal kellemetlenebb ellenfél, mint a 49ers-nek.
Cruyffista
Rózsa Sándor (betyár)
shagi0206
több mint 5 éve
JéBé
7 035
Mondjuk megprobalhatta volna kitopogva elkapni..
több mint 5 éve
shagi0206
10 922
A free playekbe miért kezdtek el szinte rendszeresen belefújni idén?ebbe mondjuk kellett is
Cruyffista
több mint 5 éve
Tactful Cactus
13 847
3. kísérletmenniük kell, nem kérdés
mi van??
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 5 éve
Cruyffista
3 346
A free playekbe miért kezdtek el szinte rendszeresen belefújni idén?
több mint 5 éve
Ez a flag mi volt? 😀Forditott meccs allasnal egy ilyen nem csak egy hozzaszolast generalna 😀 (mar kettő)
alatriste
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
De most tényleg hogy lehet ez ennyire sima 🤔?? Nem nézték az ellenünk lévő mérkőzést??Helm tök egyszerűen és érthetően hetekkel ezelőtt levezette mi a gyengéje a 49er nek !
több mint 5 éve
shagi0206
10 922
kbmint Kevin King?szakértő 😀 Ricsi, Sanyi, Márk - ezek csak azért vannak ott, mert kell az emberA mindig naprakész Sanyi!Nem értelek, szakértéről beszélünk, hozta a szintet.
Maka: Hányadik TD-je volt az előbbi Adamsnak idén?
Sanyi: 10!
...
Maka: Első
alatriste
Sixo
shagi0206
Tactful Cactus
Amúgy Joshuával mi a tosz van? 2. körben draftoltátok, azóta nem is hallottam róla. Pedig akartam a Cardsba
több mint 5 éve
Hát igen, én sem értem miért nem az all-pro kaliber Joshua Jackson játszik.mint Kevin King?szakértő 😀 Ricsi, Sanyi, Márk - ezek csak azért vannak ott, mert kell az emberA mindig naprakész Sanyi!Nem értelek, szakértéről beszélünk, hozta a szintet.
...
alatriste
Sixo
shagi0206
Tactful Cactus
több mint 5 éve
Ez a flag mi volt? 😀
Liverpool Fc
több mint 5 éve
shagi0206
10 922
szerintem a 49ers a kövi 2 meccséből 1-gyet minimum elbukik. De lehet mind2őt.Hacsak nem nekünk lesz még az első kiemeles 🤔de mondjuk az nem lesz egyszerű mutatvány.De szerintem az utolso mérkőzés dönt majd a Nyugat trónjárol szerintem 😊És mi a véleményed a Seattle Seahawks-rol?? Rózsa Sándor (betyár)Szerintem ők jelentik a legnagyobb veszélyt a 49ers-re, egy SF-Seattle meccsen utóbbira fogadnék, viszont inkább tartom valószínűnek, hogy előbb kiesnek. Nekik a Saints, Cowboys, Rams sokkal kellemetlenebb ellenfél, mint a 49ers-nek.
Cruyffista
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 5 éve
Tactful Cactus
13 847
mint Kevin King?szakértő 😀 Ricsi, Sanyi, Márk - ezek csak azért vannak ott, mert kell az emberA mindig naprakész Sanyi!Nem értelek, szakértéről beszélünk, hozta a szintet.
...
alatriste
Sixo
shagi0206
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!