NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 580
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
San Francisco 49ers - Green Bay Packers
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Hacsak nem nekünk lesz még az első kiemeles 🤔de mondjuk az nem lesz egyszerű mutatvány.De szerintem az utolso mérkőzés dönt majd a Nyugat trónjárol szerintem 😊És mi a véleményed a Seattle Seahawks-rol?? Rózsa Sándor (betyár)Szerintem ők jelentik a legnagyobb veszélyt a 49ers-re, egy SF-Seattle meccsen utóbbira fogadnék, viszont inkább tartom valószínűnek, hogy előbb kiesnek. Nekik a Saints, Cowboys, Rams sokkal kellemetlenebb ellenfél, mint a 49ers-nek.
Cruyffista
több mint 5 éve
shagi0206
10 922
szakértő 😀 Ricsi, Sanyi, Márk - ezek csak azért vannak ott, mert kell az emberA mindig naprakész Sanyi!Nem értelek, szakértéről beszélünk, hozta a szintet.
Maka: Hányadik TD-je volt az előbbi Adamsnak idén?
Sanyi: 10!
...
Maka: Első
alatriste
Sixo
több mint 5 éve
A mindig naprakész Sanyi!Nem értelek, szakértéről beszélünk, hozta a szintet.
Maka: Hányadik TD-je volt az előbbi Adamsnak idén?
...
alatriste
több mint 5 éve
Tactful Cactus
13 847
valódi fake handoff voltSanyi basszus, te jó égMar a kerdes feltevesnel elmosolyodtam 😊 😊
Tactful Cactus
gamerkr
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 5 éve
Cruyffista
3 346
És mi a véleményed a Seattle Seahawks-rol?? Rózsa Sándor (betyár)Szerintem ők jelentik a legnagyobb veszélyt a 49ers-re, egy SF-Seattle meccsen utóbbira fogadnék, viszont inkább tartom valószínűnek, hogy előbb kiesnek. Nekik a Saints, Cowboys, Rams sokkal kellemetlenebb ellenfél, mint a 49ers-nek.
több mint 5 éve
Sanyi basszus, te jó égMar a kerdes feltevesnel elmosolyodtam 😊 😊
Tactful Cactus
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Munkában 4 😅😅😅😅 úton út felén meg a többi (fenne egye meg sok kocsma van hazáig 😅vendéglátás 😎)munkából 12 jégerrel szoktál hazaérkezni?Jolán na 12 Jãger van benne most értem haza melóbol😅😅😅😅 kicsit nehezen kapcsolok na 😂ne légy szőke??sósEz az NFC PO nekem nagyon az NFC West köré kezd körvonalazódni. A Dallas, Packers, Vikings lentebbi polc, a Saints talán oda sorolható, de ugyanolyannak tűnnek mint az előző években, komoly ellenfél ellen képtelenek irányítani a mérkőzéseket.És mi a véleményed a SEA-rol ??
Cruyffista
Rózsa Sándor (betyár)
Tactful Cactus
Rózsa Sándor (betyár)
Sixo
Rózsa Sándor (betyár)
Sixo
több mint 5 éve
A mindig naprakész Sanyi!Maka: Hányadik TD-je volt az előbbi Adamsnak idén?
...
Liverpool Fc
több mint 5 éve
shagi0206
10 922
Kevin King majdnem olyan lassú mint Tramon.annyi különbséggel, hogy Williams már vén fasz, King meg másod- vagy harmadéves.
nando89
több mint 5 éve
Kevin King majdnem olyan lassú mint Tramon.Viszont még fiatal, sokat lassulhat!
nando89
több mint 5 éve
JéBé
7 035
Kevin King majdnem olyan lassú mint Tramon.Van is olyan szar mint Tramon volt regen (meg most)
nando89
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Nem hiszem el hogy ezt a 49ert nem lehet jól elverni 🤔🤔🤔Igaz idén nagyon egyben vannak de akkor is 😃
több mint 5 éve
shagi0206
10 922
igen, ez nekem is szemet szúrt 😀munkából 12 jégerrel szoktál hazaérkezni?Jolán na 12 Jãger van benne most értem haza melóbol😅😅😅😅 kicsit nehezen kapcsolok na 😂ne légy szőke??sósEz az NFC PO nekem nagyon az NFC West köré kezd körvonalazódni. A Dallas, Packers, Vikings lentebbi polc, a Saints talán oda sorolható, de ugyanolyannak tűnnek mint az előző években, komoly ellenfél ellen képtelenek irányítani a mérkőzéseket.És mi a véleményed a SEA-rol ??
Cruyffista
Rózsa Sándor (betyár)
Tactful Cactus
Rózsa Sándor (betyár)
Sixo
Rózsa Sándor (betyár)
Sixo
Kérdés, hogy a munka idejében gurult le a java, vagy mind utána
több mint 5 éve
nando89
3 894
Kevin King majdnem olyan lassú mint Tramon.
több mint 5 éve
munkából 12 jégerrel szoktál hazaérkezni?Jolán na 12 Jãger van benne most értem haza melóbol😅😅😅😅 kicsit nehezen kapcsolok na 😂ne légy szőke??sósEz az NFC PO nekem nagyon az NFC West köré kezd körvonalazódni. A Dallas, Packers, Vikings lentebbi polc, a Saints talán oda sorolható, de ugyanolyannak tűnnek mint az előző években, komoly ellenfél ellen képtelenek irányítani a mérkőzéseket.És mi a véleményed a SEA-rol ??
Cruyffista
Rózsa Sándor (betyár)
Tactful Cactus
Rózsa Sándor (betyár)
Sixo
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 5 éve
shagi0206
10 922
hát ez nem turnover. A Packers több, mint 1 félidő alatt kínlódik, hogy csináljon 1 TD-t (azt is védő segítséggel), ezek meg 2 playből átmennek a pályán.
több mint 5 éve
FunHun
1 482
ez gyors válasz volt
több mint 5 éve
Hú de meglepő volt
több mint 5 éve
Tactful Cactus
13 847
jó lenne ha a D nem most mondana csődöt.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 5 éve
nando89
3 894
minesotában csarnok van sanyi
több mint 5 éve
shagi0206
10 922
kellene most egy turnover Packers szempontjából jó helyen. Hátha akkor meccs lenne belőle
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Jolán na 12 Jãger van benne most értem haza melóbol😅😅😅😅 kicsit nehezen kapcsolok na 😂ne légy szőke??sósEz az NFC PO nekem nagyon az NFC West köré kezd körvonalazódni. A Dallas, Packers, Vikings lentebbi polc, a Saints talán oda sorolható, de ugyanolyannak tűnnek mint az előző években, komoly ellenfél ellen képtelenek irányítani a mérkőzéseket.És mi a véleményed a SEA-rol ??
Cruyffista
Rózsa Sándor (betyár)
Tactful Cactus
Rózsa Sándor (betyár)
Sixo
több mint 5 éve
nando89
3 894
a tenger sós 😊??sósEz az NFC PO nekem nagyon az NFC West köré kezd körvonalazódni. A Dallas, Packers, Vikings lentebbi polc, a Saints talán oda sorolható, de ugyanolyannak tűnnek mint az előző években, komoly ellenfél ellen képtelenek irányítani a mérkőzéseket.És mi a véleményed a SEA-rol ??
Cruyffista
Rózsa Sándor (betyár)
Tactful Cactus
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 5 éve
ne légy szőke??sósEz az NFC PO nekem nagyon az NFC West köré kezd körvonalazódni. A Dallas, Packers, Vikings lentebbi polc, a Saints talán oda sorolható, de ugyanolyannak tűnnek mint az előző években, komoly ellenfél ellen képtelenek irányítani a mérkőzéseket.És mi a véleményed a SEA-rol ??
Cruyffista
Rózsa Sándor (betyár)
Tactful Cactus
Rózsa Sándor (betyár)