NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 573
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
San Francisco 49ers - Green Bay Packers
több mint 5 éve
shagi0206
10 922
SEA = tenger 😀??sósEz az NFC PO nekem nagyon az NFC West köré kezd körvonalazódni. A Dallas, Packers, Vikings lentebbi polc, a Saints talán oda sorolható, de ugyanolyannak tűnnek mint az előző években, komoly ellenfél ellen képtelenek irányítani a mérkőzéseket.És mi a véleményed a SEA-rol ??
Cruyffista
Rózsa Sándor (betyár)
Tactful Cactus
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 5 éve
Adams megvan az első!!!!Garbage time.😁
Tactful Cactus
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
??sósEz az NFC PO nekem nagyon az NFC West köré kezd körvonalazódni. A Dallas, Packers, Vikings lentebbi polc, a Saints talán oda sorolható, de ugyanolyannak tűnnek mint az előző években, komoly ellenfél ellen képtelenek irányítani a mérkőzéseket.És mi a véleményed a SEA-rol ??
Cruyffista
Rózsa Sándor (betyár)
Tactful Cactus
több mint 5 éve
nando89
3 894
Ezt köszönjük meg Sherm-nek is , elképesztő idiótaság volt mindkettő..
több mint 5 éve
shagi0206
10 922
ezt most köszönjétek meg Shermannek. Lehet el kéne mennie dühkezelési problémával agyturkászhoz
több mint 5 éve
Tactful Cactus
13 847
sósEz az NFC PO nekem nagyon az NFC West köré kezd körvonalazódni. A Dallas, Packers, Vikings lentebbi polc, a Saints talán oda sorolható, de ugyanolyannak tűnnek mint az előző években, komoly ellenfél ellen képtelenek irányítani a mérkőzéseket.És mi a véleményed a SEA-rol ??
Cruyffista
Rózsa Sándor (betyár)
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Ez az NFC PO nekem nagyon az NFC West köré kezd körvonalazódni. A Dallas, Packers, Vikings lentebbi polc, a Saints talán oda sorolható, de ugyanolyannak tűnnek mint az előző években, komoly ellenfél ellen képtelenek irányítani a mérkőzéseket.És mi a véleményed a Seattle Seahawks-rol??
Cruyffista
több mint 5 éve
JéBé
7 035
Az oke hogy elso szandekbol lehetetlen elkapot talalni de hogy a meghosszabitott jatekokban sem tud ures embert talalni Rodg az kemeny..
több mint 5 éve
Tactful Cactus
13 847
a terv az lett volna, hogy 22.25-kor kezdünk és már alszom
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 5 éve
úristen ez az ST munkaAcélos. Rekord döntögetés
Tactful Cactus
több mint 5 éve
Fúú...ez a MLF. Mást még nem hallottam tőle csak, hogy "futtassuk a labdát", "maradjunk az eredeti tervnél"... 👍
több mint 5 éve
Cruyffista
3 346
Ez az NFC PO nekem nagyon az NFC West köré kezd körvonalazódni. A Dallas, Packers, Vikings lentebbi polc, a Saints talán oda sorolható, de ugyanolyannak tűnnek mint az előző években, komoly ellenfél ellen képtelenek irányítani a mérkőzéseket.
több mint 5 éve
Ez a MeKLáflin gyerek még a végén összerúgdos egy szerződést magának!
több mint 5 éve
shagi0206
10 922
pont ugyanaz a szitu. Az ellennek jó a pass rush, a fal nem tud mit kezdeni vele. És ezzel le is fő a kávé az egész csapatnak.Menjunk haza inkabb felidobe, en is vosszafekszem joejt.Nekünk nem kéne idegenben játszanunk, mert az siralmas lehet... Engem úgy felbaszott, tuti nem tudok aludni. LAC 2.0.
JéBé
twitch(4thline)
több mint 5 éve
Menjunk haza inkabb felidobe, en is vosszafekszem joejt.Nekünk nem kéne idegenben játszanunk, mert az siralmas lehet... Engem úgy felbaszott, tuti nem tudok aludni. LAC 2.0.
JéBé
több mint 5 éve
pecsi92
505
Még ebből is pontot tesznek fel 😀
több mint 5 éve
nando89
3 894
Komolyan mondom h adams míg nem volt .. sokkal jobb volt az O mert mindenkit használni kellett . amióta visszatért szinte csak őt erőltetjük
több mint 5 éve
shagi0206
10 922
megint nem egy acélos punt
több mint 5 éve
JéBé
7 035
Fu ez szanalmas..
több mint 5 éve
shagi0206
10 922
az elkapók sem segítik Rodgerst.