San Francisco 49ers – Seattle Seahawks
több mint 9 éve
Yorkot és Kaepet kellett volna vérfrissíteni nem Harbóékat 😊amilyen ellentét volt York meg Harbó között semmivel se lett volna jobb ha velük szenvedjük végig ezt az évet, mert az is szenvedés lett volna, így most hamarabb mehet a vérfrissítésKap-el úgy járunk mint Harbóval meg Romannal, mindkét félnek jobb lesz a váltás, pedig nagyon bírom a srácotMindkét félnek? Nekem nem úgy tűnik, mintha a franchise olyan baromi jól járt volna Harbó meg Roman lelépésével.
picstii
Jakehomer
picstii
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Jövőre újraépítés lesz, már 95%-ig biztos. Új edzői stáb...és a többi
több mint 9 éve
amilyen ellentét volt York meg Harbó között semmivel se lett volna jobb ha velük szenvedjük végig ezt az évet, mert az is szenvedés lett volna, így most hamarabb mehet a vérfrissítésKap-el úgy járunk mint Harbóval meg Romannal, mindkét félnek jobb lesz a váltás, pedig nagyon bírom a srácotMindkét félnek? Nekem nem úgy tűnik, mintha a franchise olyan baromi jól járt volna Harbó meg Roman lelépésével.
picstii
Jakehomer
több mint 9 éve
Klehet neked nem tűnik annak, de rájuk fért, hogy távozzanak.Kap-el úgy járunk mint Harbóval meg Romannal, mindkét félnek jobb lesz a váltás, pedig nagyon bírom a srácotMindkét félnek? Nekem nem úgy tűnik, mintha a franchise olyan baromi jól járt volna Harbó meg Roman lelépésével.
picstii
Jakehomer
Alabama Niners
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
lehet neked nem tűnik annak, de rájuk fért, hogy távozzanak.Kap-el úgy járunk mint Harbóval meg Romannal, mindkét félnek jobb lesz a váltás, pedig nagyon bírom a srácotMindkét félnek? Nekem nem úgy tűnik, mintha a franchise olyan baromi jól járt volna Harbó meg Roman lelépésével.
picstii
Jakehomer
több mint 9 éve
Kap-el úgy járunk mint Harbóval meg Romannal, mindkét félnek jobb lesz a váltás, pedig nagyon bírom a srácotMindkét félnek? Nekem nem úgy tűnik, mintha a franchise olyan baromi jól járt volna Harbó meg Roman lelépésével.
picstii
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Kap-el úgy járunk mint Harbóval meg Romannal, mindkét félnek jobb lesz a váltás, pedig nagyon bírom a srácot
több mint 9 éve
páros lábbalnem azért, de a zebrák is kaphatnának 15 yardotegy 15 yardost, alulról
Alabama Niners
picstii
több mint 9 éve
nem azért, de a zebrák is kaphatnának 15 yardotegy 15 yardost, alulról
Alabama Niners
több mint 9 éve
nem azért, de a zebrák is kaphatnának 15 yardot
több mint 9 éve
Bo Jackson nem utasította anno vissza a draftolását amikor 1/1re vitte volna a tampa?
több mint 9 éve
Jó ez a Lynch gyerek.
több mint 9 éve
Na,negyedik negyed. Most figyeljen mindenki, a slumpfest mérhetetlen mértékét fog ölteni.
több mint 9 éve
Hát én agyfaszt kaptam ettől a döntéstől.Mert mindenképp 2 possession game maradt volna.
Miért nem mentek neki???
Bazzani
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Shula tudja, hogy az utolsó negyedben amúgy is leolvadunk.
több mint 9 éve
Olyan szinten mínuszban vannak önbizalomügyileg hogy ha nem jön össze negyedikre akkor akár le is lehetett volna fújni a meccset...Így legalább már tettek fel pontokat a táblára...
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 9 éve
Hát én agyfaszt kaptam ettől a döntéstől.justtomsulathings
Miért nem mentek neki???
Bazzani
több mint 9 éve
Hát én agyfaszt kaptam ettől a döntéstől.Miért nem mentek neki???
több mint 9 éve
field goal bazdmeg xD
több mint 9 éve
Elkezdtuk a leolvadast, ilyen tényleg nincs 😀
több mint 9 éve
A csapat érdekében remélem,hogy Carry legszarabbcbaligaban Williams nem jön vissza,kiul pihenni.
több mint 9 éve
de legalább a legszarabb O line versenyt mi nyerjük