Seattle Seahawks - Los Angeles Rams
1 feliratkozó
5 órája
mondjuk ebből a 2ből én STaffordot választottam volnaNálam a padon van... úgy éreztem Maye jobb választás 🫠Most már legyen hosszabítás 😄egy fasza Stafford TDnek jobban örülnék
Nomac
Negritis, a vajda
Nomac
a RAvens D talán komolyabb gond lesz
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
5 órája
Nálam a padon van... úgy éreztem Maye jobb választás 🫠Most már legyen hosszabítás 😄egy fasza Stafford TDnek jobban örülnék
Nomac
Negritis, a vajda
5 órája
A Ramsnek most az lenne a lényeg, hogy ne maradjon semmi ideje a Seahawksnak, plusz FG távolság
5 órája
helmet to helmet
5 órája
ez a Ferguson catch pl jó kezdetha nem viszi a zebra
5 órája
Most már legyen hosszabítás 😄egy fasza Stafford TDnek jobban örülnék
Nomac
5 órája
pályája elején volt több meccsJimmy G time a Ramsnél?Dehogy is, Staffordot nem lehet csak úgy elpusztítani. Karrierje során nem hiszem, hogy túl sokszor lett volna sérült (legalábbis nem dereng).
iktriad
shagi0206
de amúgy nem jellemző
www.draftsharks.com/fantasy/injury-history/matthew-stafford/2
5 órája
Most már legyen hosszabítás 😄
5 órája
Nekem egy Emmanwori pick6 tetszene a legjobban ha fantasy 😊Crul, Nacua a mádik oldalon MyersFantasy szempontból, kell egy Hawks Fg, és hogy fusson a Rams az eredmény utan 😁szóval Myers és Williams? (vagy Corum).
Nomac
Elképzelhetetlen, mert ha a 'hawks rúg egy FG-t, akkor ott már nem nagyon lesz futás. Max futó elkapás.
shagi0206
Nomac
Szerkesztette: shagi0206
5 órája
Jimmy G time a Ramsnél?Dehogy is, Staffordot nem lehet csak úgy elpusztítani. Karrierje során nem hiszem, hogy túl sokszor lett volna sérült (legalábbis nem dereng).
iktriad
5 órája
Milyen hívások ezek?
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
5 órája
Jimmy G time a Ramsnél?
5 órája
Crul, Nacua a mádik oldalon MyersFantasy szempontból, kell egy Hawks Fg, és hogy fusson a Rams az eredmény utan 😁szóval Myers és Williams? (vagy Corum).
Nomac
Elképzelhetetlen, mert ha a 'hawks rúg egy FG-t, akkor ott már nem nagyon lesz futás. Max futó elkapás.
shagi0206
5 órája
Fantasy szempontból, kell egy Hawks Fg, és hogy fusson a Rams az eredmény utan 😁szóval Myers és Williams? (vagy Corum).
Nomac
5 órája
Parkinsonnak megint megremegett a kezeEz nála valami kóros dolog.
shagi0206
5 órája
Fantasy szempontból, kell egy Hawks Fg, és hogy fusson a Rams az eredmény utan 😁
5 órája
Parkinsonnak megint megremegett a keze
5 órája
Minden idők.
5 órája
Be fosokX-s kosok
Fantomas0429
5 órája
Innen nyerni fog a hazai
5 órája
Be fosok
5 órája
Aki ezt a meccset kihagyta, az meg is érdemli 😀
5 órája
Ez nem ment előre, ez kétpontos a Hawksnak
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
5 órája
Ez hátrapassz
5 órája
Most vissza jinxeled?🤣🤣Game OverNagyon szívesen, Seahawks! #JinxtriadStrikesAgain
iktriad
iktriad