Seattle Seahawks - Los Angeles Rams
1 feliratkozó
7 órája
persze, cska ugye a 4-4.5 környékén van hogy aszondják jó a futásnem azt mondtam, hogy az sok - hanem hogy rohadt sokat futnak 😊 De a 3,5 yard is elég igazából, mert 3 kísérletből ha ez az átlag megvan, a 1st down is.Durván sokat fut a Rams. A Seahawks védelem így meg fog halni.a 3.5s átlag nem sok
shagi0206
de jah a lényeg hogy a time of possession meglegyen
Negritis, a vajda
shagi0206
de ugye ez a sok futás adja a kontrolt nekik és a szép hosszú drivek kinyírják majd a D-t
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
7 órája
Tudom, de nekik se hiszem h jol esik , itt komolyan meg vannak ütve2-en vannak ám, ez nem a Colts, ahol kb más nem kap semmi carryt csak JT. Itt elég jól elosztják Williams és Corrum között.Durván sokat fut a Rams. A Seahawks védelem így meg fog halni.Szerintem a futóknak se esik jol
shagi0206
Fantomas0429
shagi0206
7 órája
2-en vannak ám, ez nem a Colts, ahol kb más nem kap semmi carryt csak JT. Itt elég jól elosztják Williams és Corrum között.Durván sokat fut a Rams. A Seahawks védelem így meg fog halni.Szerintem a futóknak se esik jol
shagi0206
Fantomas0429
7 órája
Nini Rams TD.
7 órája
nem azt mondtam, hogy az sok - hanem hogy rohadt sokat futnak 😊 De a 3,5 yard is elég igazából, mert 3 kísérletből ha ez az átlag megvan, a 1st down is.Durván sokat fut a Rams. A Seahawks védelem így meg fog halni.a 3.5s átlag nem sok
shagi0206
Negritis, a vajda
7 órája
Durván sokat fut a Rams. A Seahawks védelem így meg fog halni.Szerintem a futóknak se esik jol
shagi0206
7 órája
Durván sokat fut a Rams. A Seahawks védelem így meg fog halni.a 3.5s átlag nem sok
shagi0206
7 órája
Durván sokat fut a Rams. A Seahawks védelem így meg fog halni.
7 órája
jól rémlik hogy ő volt az utolsó aki a jól fizető 1/1 QB fizut kapta?hát azt már meg nem mondom.
Negritis, a vajda
7 órája
Igen. Jó befektetés volt. Ja nem.jól rémlik hogy ő volt az utolsó aki a jól fizető 1/1 QB fizut kapta?Bradford a false starttal elintezte az egesz drive ot
Fantomas0429
shagi0206
Negritis, a vajda
7 órája
meg kell baszni őket! már bocsánat...
7 órája
jól rémlik hogy ő volt az utolsó aki a jól fizető 1/1 QB fizut kapta?Bradford a false starttal elintezte az egesz drive ot
Fantomas0429
shagi0206
7 órája
Block in the back???
7 órája
Bradford a false starttal elintezte az egesz drive ot
7 órája
ezért mondtam hogy nehéz és nem lehetetlenfield goalokkal nehéz leszA Seahawks pont így nyert 4 napja. 😀
Negritis, a vajda
iktriad
mondjuk jelen állapotban azért Darnold > Rivers 😊
7 órája
field goalokkal nehéz leszA Seahawks pont így nyert 4 napja. 😀
Negritis, a vajda
7 órája
field goalokkal nehéz lesz
7 órája
Nacua 1 negyed után 74 yard. Ha minden negyedben ezt hozza, akkor szerintem utoléri JSN-t 😀Ha JSN is haladnak akkor nem
shagi0206
7 órája
Ott csunyan el váltottak magukat Nacuan
7 órája
Nacua 1 negyed után 74 yard. Ha minden negyedben ezt hozza, akkor szerintem utoléri JSN-t 😀
7 órája
Miutan Nacua be mondta national podcastbe h a bírók direkt felre fújnak nem csodáltam ha lejtene a hazai pálya 🤣🤣🤣Amúgy ez milyen hülye egy szabály....Azért az 1 yardosról komoly befújni egy illegal man downfieldet 😂😂😂
Semmilyen hatása sincs a játékra, az elkapásra...
FunHun
Cruyffista
7 órája
Visszajátszás alapján nem is nagyon volt az 😉Amúgy ez milyen hülye egy szabály....Azért az 1 yardosról komoly befújni egy illegal man downfieldet 😂😂😂
Semmilyen hatása sincs a játékra, az elkapásra...
FunHun
Cruyffista