Seattle Seahawks - Los Angeles Rams
1 feliratkozó
7 órája
Mindig ledobbenek ezen a Rams mezen.
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
7 órája
Ja értem, hát nálam a Bears miatt nehéz rivalizálásnak nevezni az elmúlt évek miatt.Ha az első helyért megy a Hawks-49ers akkor szerintem igen.Packers-Bears smafu?Igen, valószínű utolsó meccs is lenne. Én bevallom megnézném, mert nálam top 3 rivalizálás a 49ers-Hawks a Boyz-Eagles és Steelers-Ravens mellett.Akkor 18 . Héten ugyanez a tét nfc 1 kiemelesert 49ers hawksHa a Hawks nyer és úgy alakul a 49ers lehet még más is.Ez playoff meccsAz NFC 1. kiemeléséért.
KeyG
iktriad
KeyG
Fantomas0429
KeyG
Toto21
KeyG
De remélem már ezt a szintet hozni fogjátok.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
7 órája
Amúgy ez milyen hülye egy szabály....Azért az 1 yardosról komoly befújni egy illegal man downfieldet 😂😂😂
Semmilyen hatása sincs a játékra, az elkapásra...
FunHun
7 órája
Ha az első helyért megy a Hawks-49ers akkor szerintem igen.Packers-Bears smafu?Igen, valószínű utolsó meccs is lenne. Én bevallom megnézném, mert nálam top 3 rivalizálás a 49ers-Hawks a Boyz-Eagles és Steelers-Ravens mellett.Akkor 18 . Héten ugyanez a tét nfc 1 kiemelesert 49ers hawksHa a Hawks nyer és úgy alakul a 49ers lehet még más is.Ez playoff meccsAz NFC 1. kiemeléséért.
KeyG
iktriad
KeyG
Fantomas0429
KeyG
Toto21
We are just the Ravens!
7 órája
Meglett volna?
7 órája
Packers-Bears smafu?Igen, valószínű utolsó meccs is lenne. Én bevallom megnézném, mert nálam top 3 rivalizálás a 49ers-Hawks a Boyz-Eagles és Steelers-Ravens mellett.Akkor 18 . Héten ugyanez a tét nfc 1 kiemelesert 49ers hawksHa a Hawks nyer és úgy alakul a 49ers lehet még más is.Ez playoff meccsAz NFC 1. kiemeléséért.
KeyG
iktriad
KeyG
Fantomas0429
KeyG
7 órája
Amúgy ez milyen hülye egy szabály....Semmilyen hatása sincs a játékra, az elkapásra...
7 órája
Igen, valószínű utolsó meccs is lenne. Én bevallom megnézném, mert nálam top 3 rivalizálás a 49ers-Hawks a Boyz-Eagles és Steelers-Ravens mellett.Akkor 18 . Héten ugyanez a tét nfc 1 kiemelesert 49ers hawksHa a Hawks nyer és úgy alakul a 49ers lehet még más is.Ez playoff meccsAz NFC 1. kiemeléséért.
KeyG
iktriad
KeyG
Fantomas0429
We are just the Ravens!
7 órája
DettóAz 1 yardosról jönne a Seahawks. Én rámennék,Nekimennek?furcsálnám ha nem, miután rendre nekimentek.
FunHun
shagi0206
iktriad
7 órája
Akkor 18 . Héten ugyanez a tét nfc 1 kiemelesert 49ers hawksHa a Hawks nyer és úgy alakul a 49ers lehet még más is.Ez playoff meccsAz NFC 1. kiemeléséért.
KeyG
iktriad
KeyG
7 órája
Nacua concussion?
We are just the Ravens!
7 órája
Nekimennek?
7 órája
Ha a Hawks nyer és úgy alakul a 49ers lehet még más is.Ez playoff meccsAz NFC 1. kiemeléséért.
KeyG
iktriad
We are just the Ravens!
7 órája
Mondjuk a legnagyobb odds-os tippem mar bejott. Mostantol a többi ajandek. 😊12-es odds, hogy Charbonnet szerzi az elso TD-t. 😁
7 órája
Ez playoff meccsAz NFC 1. kiemeléséért.
KeyG
7 órája
Az mi elkapás volt
7 órája
Ez playoff meccs
We are just the Ravens!
7 órája
Nincs punter a Ramsben? 😂
7 órája
Charbonet, CharbonetHát, jó esély van rá.
Konkrétan szerintem ez lesz az NFC Döntő párosítása is.Tippem szerint az a csapat, amelyik ma itt nyer, NFC-döntőt fog játszani a Packers ellen.🙂Parsons nélkül nem hiszem hogy ott lesztek
nagylaza, főpohárnok
shagi0206
iktriad
7 órája
Orulok h izgalmas meccs lesz azt hittem Cross meg futojatek nélkül egyoldalúan lesz a tamado jatekunk
7 órája
Charbonet, CharbonetKonkrétan szerintem ez lesz az NFC Döntő párosítása is.Tippem szerint az a csapat, amelyik ma itt nyer, NFC-döntőt fog játszani a Packers ellen.🙂Parsons nélkül nem hiszem hogy ott lesztek
nagylaza, főpohárnok
shagi0206