St. Louis Rams - San Francisco 49ers
több mint 9 éve
cziri66
141
Ezt megúsztuk
több mint 9 éve
Kaep 1 labdával 3 Kost leterített!
több mint 9 éve
Vernon valamicskét mutat magából
több mint 9 éve
Vernon elkapott egy labdát +YAC-al! 1.down...!! Még a végén önmagára talál, és nem fogjuk eltradelni
Josszi
több mint 9 éve
valami arab helyen lehet ott van +3 óraIndiában vagy?Itt fel 12 van.Na uraim ezert nem maradok fenn, jo ejt mindenkinekennyire nem lehetsz öreg, hogy már most aludni mész!
diverdoc
Alabama Niners
diverdoc
Coolearie
több mint 9 éve
egy jó szép passz , el sem hiszem!
több mint 9 éve
Indiában vagy?Itt fel 12 van.Na uraim ezert nem maradok fenn, jo ejt mindenkinekennyire nem lehetsz öreg, hogy már most aludni mész!
diverdoc
Alabama Niners
diverdoc
több mint 9 éve
Josszi
3 367
Brock Tart ok, néha van pass rush, de kár volt beszopni azt a futást 😕na nézzük offenzív géniuszaink mit találtak ki...
The Amazing Racoon
több mint 9 éve
Itt fel 12 van.Na uraim ezert nem maradok fenn, jo ejt mindenkinekennyire nem lehetsz öreg, hogy már most aludni mész!
diverdoc
Alabama Niners
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 9 éve
Eddig se volt.Jogos 😊Csak tudnám, mi szükség van erre a Gurley gyerekre... 😛még mindig nem dobott TD-t
Jakehomer
süti
Kezd elfogyni a Niners
Jakehomer
több mint 9 éve
Na uraim ezert nem maradok fenn, jo ejt mindenkinekennyire nem lehetsz öreg, hogy már most aludni mész!
diverdoc
több mint 9 éve
Josszi
3 367
Na uraim ezert nem maradok fenn, jo ejt mindenkinekjóéjt doki
diverdoc
The Amazing Racoon
több mint 9 éve
Na uraim ezert nem maradok fenn, jo ejt mindenkinek
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 9 éve
Jogos 😊Csak tudnám, mi szükség van erre a Gurley gyerekre... 😛még mindig nem dobott TD-t
Jakehomer
süti
Kezd elfogyni a Niners
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
O fal zéró...mit tudna csinálni Kaep?
több mint 9 éve
Nem tudom mit nézzek, ezt a pontokban gazdag meccset, vagy a Forma1-et.nascar egész jó mellé
Coolearie
több mint 9 éve
követte Gurley-t tisztes távolságból...nem emlékszem mikor szoptunk be ekkora futást utoljára...Reid hol a faszba volt?
Alabama Niners
Josszi
több mint 9 éve
SFGaben
1 076
Mind a két futónk -2 yardon áll, zseniális.
több mint 9 éve
Nem tudom mit nézzek, ezt a pontokban gazdag meccset, vagy a Forma1-et.nem megy valahol egy nb1.es meccs ismétlés, mondjuk egy tömött lelátós MTK-Haladás? Én azt nézném!
Coolearie
több mint 9 éve
Josszi
3 367
nem emlékszem mikor szoptunk be ekkora futást utoljára...Reid hol a faszba volt?
Alabama Niners
The Amazing Racoon
több mint 9 éve
Nem tudom mit nézzek, ezt a pontokban gazdag meccset, vagy a Forma1-et.
több mint 9 éve
Csak tudnám, mi szükség van erre a Gurley gyerekre... 😛még mindig nem dobott TD-t
Jakehomer