St. Louis Rams - San Francisco 49ers
több mint 9 éve
ezek után...teljes rebuilding kell, vezetőségtől elkezdveJó kérdés, szerintem marad BaalkeTOP5-ben fogunk draftolni, esélyesés ki lesz a GM?
SFGaben
petey
SFGaben
több mint 9 éve
SFGaben
1 076
Jó kérdés, szerintem marad BaalkeTOP5-ben fogunk draftolni, esélyesés ki lesz a GM?
SFGaben
petey
több mint 9 éve
TOP5-ben fogunk draftolni, esélyesés ki lesz a GM?
SFGaben
több mint 9 éve
SFGaben
1 076
TOP5-ben fogunk draftolni, esélyes
több mint 9 éve
10x puntoltunk....mindent elmond
több mint 9 éve
SFGaben
1 076
Ez a 9 pont két meccs alatt nagyon kemény. TD nélkül, borzalom.
több mint 9 éve
csóri 49esekkösz, de remélem minnél jobban kikapunk
részvétem skacok
süti
több mint 9 éve
lol ez a Saint-Giants kurvajó meccs.
több mint 9 éve
cziri66
141
Akkor ennyi volt. Jó éjt mindenkinek!
több mint 9 éve
SFGaben
1 076
Ellington most zokog valamelyik sarokbanVagy épp magyarázza Geepnek, hogy figyelj ilyet én is tudnék
petey
több mint 9 éve
Josszi
3 365
jóéjt srácok.... szerintem az egész csapat menjen a picsába...
The Amazing Racoon
több mint 9 éve
game over
több mint 9 éve
Bbandi90
86
Nem tudom eldönteni, hogy sírjak, vagy nevessek ...
több mint 9 éve
azért ehhez tudomány kell hogy 1 és 5-öt nem bírunk megcsinálni, elfogytak a jelzők
több mint 9 éve
9-ből semmi...
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 9 éve
jared cook mint offensive leader
több mint 9 éve
ASR10
135
De nem ők hívják a játékokatSztem ennyire nem szar ez a játékosállomány, mint amit idén mutatunk.pedig de, mert a játékosállomány van a pályán.
SFGaben
Alabama Niners
SFGaben
milyen játékokat?! 😀De nem ők hívják a játékokatSztem ennyire nem szar ez a játékosállomány, mint amit idén mutatunk.pedig de, mert a játékosállomány van a pályán.
SFGaben
Alabama Niners
SFGaben
több mint 9 éve
volt már olyan meccs, amit olyan csapat nyert, amelyik egyetlen 3. kísérletet sem tudott megoldani?
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 9 éve
Bbandi90
86
Hayne-val akkor most mi lesz?
több mint 9 éve
SFGaben
1 076
De nem ők hívják a játékokatSztem ennyire nem szar ez a játékosállomány, mint amit idén mutatunk.pedig de, mert a játékosállomány van a pályán.
SFGaben
Alabama Niners
több mint 9 éve
Sztem ennyire nem szar ez a játékosállomány, mint amit idén mutatunk.pedig de, mert a játékosállomány van a pályán.
SFGaben
több mint 9 éve
SFGaben
1 076
Sztem ennyire nem szar ez a játékosállomány, mint amit idén mutatunk.