St. Louis Rams – Seattle Seahawks
1 feliratkozó
több mint 10 éve
Fantasyben Seahawks D/ST 2TD 2Sack, 3 Fumble 😀
több mint 10 éve
Aggódtam hogy nem jön a szokásos 2nd half meltdown, de Pead tett róla, hogy elbaszódjon minden.
több mint 10 éve
Az, h egy blitz jolsul el, mióta teszi semmissé, h nem tud cb-t játszani?eddig végig róla szoptunk.Szar Cary 😀Szar Hordozó?
Nadal17
ThundersNFL
több mint 10 éve
Bazeg én sajnálom a Ramst. Semmivel sem rosszabbak.Én meg már majdnem nekik szurkolok.
Duff
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 10 éve
Azért ez egy fasza DEF hívás volt!
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 10 éve
Ó banyek, és az egész meccsen jól játszó Foles nyaklába lesz ez is varrva, de hol volt a fal???????????
több mint 10 éve
Rams most saját magát lőtte tökön?
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
Nem azé, hogy izé, de nekem kéne a nagypénz Kancellár helyett. Megjöttem nyerünk ennyi.
több mint 10 éve
Szar Cary 😀Szar Hordozó?
Nadal17
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
Biztos hogy tipszmikszűltek
több mint 10 éve
Bazeg én sajnálom a Ramst. Semmivel sem rosszabbak.
több mint 10 éve
Ilyen nincs.
több mint 10 éve
Szar Cary 😀
több mint 10 éve
Annyira tipikus Rams game...
több mint 10 éve
Momentum!
több mint 10 éve
Zseniális 😀
több mint 10 éve
A SuperBowlra céloztam vele 😀slant legyenAzt maddenbe csináld. Itt komoly meccs folyik. Szétkellett volna futni az időt, ehelyett kapott a Rams egy TD-t. OT szagot érzek.
Nadal17
Coolearie
több mint 10 éve
Ezzel basztuk el.Ritmusban, third downon.. Russ mit nézett?
több mint 10 éve
slant legyenAzt maddenbe csináld. Itt komoly meccs folyik. Szétkellett volna futni az időt, ehelyett kapott a Rams egy TD-t. OT szagot érzek.
Nadal17
több mint 10 éve
Na végre megtalálták a passzolós lapokat a playbook-ban.
több mint 10 éve
Köszi Pead!!! Köszi. Miért nem vágtak már rég ki a pitsába téged?????Nem azt mondom, hogy ennyit én is tudnék mint ő, de.
Pizsama
több mint 10 éve
Thomas!!!!!!!
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 10 éve
Köszi Pead!!! Köszi. Miért nem vágtak már rég ki a pitsába téged?????
több mint 10 éve
Momentum?