NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
St. Louis Rams – Seattle Seahawks
1 feliratkozó
több mint 9 éve
Aguirre
341
végre Beast Mode kezd beindulni
több mint 9 éve
4. negyed 😉
több mint 9 éve
Sebii
3 526
Kis pénz nagy foci, nagy pénz kis foci.
több mint 9 éve
Duff
3 133
El kellene már kezdeni játszani a nagy pénzekért!Szerintem sem éri meg a pénzét Wilson, de ez a fal mögött Rodgers és Manning se önmaga lenne.
garrett27
több mint 9 éve
El kellene már kezdeni játszani a nagy pénzekért!
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 9 éve
vicc az egész offensePedig jött célpont jött pénz is...
braxa88
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
braxa88
12 534
vicc az egész offense
több mint 9 éve
Hölgyeim és uraim: Tavon Austin! 😛
több mint 9 éve
Sebii
3 526
Nincs futás -> nincs hosszúpassz, így nem lehet nyerni.
több mint 9 éve
Azért azt megjegyzem, hogy ez a Rams D mindenkit meg fog gyilkolni...
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 9 éve
Na, nem New Englandben vagyunk.Mondjuk Austin kilépett, de azért szép volt.Legalábbis elég gyanús volt...
Aguirre
Aguirre
több mint 9 éve
Aguirre
341
Mondjuk Austin kilépett, de azért szép volt.Legalábbis elég gyanús volt...
Aguirre
több mint 9 éve
Aguirre
341
Mondjuk Austin kilépett, de azért szép volt.
több mint 9 éve
Ez egy nagy túró minden szinten!
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 9 éve
Három évet kellett rá várni.nono, a Colts színében már szoptunk egyszer Austin ellen.
süti
több mint 9 éve
Hát ezzel kb végeNem ismered a Rams-t, innen is el tudja veszíteni. Remélem most épp nem fogják...
Sebii
több mint 9 éve
Fuh, ez brutal visszahordas volt. Az eredmény tükrözi a valóságot, tényleg két birtoklassal jobb eddig a Rams.
több mint 9 éve
Hát minden elismerésem a Kosoké, nem hittem volna, hogy így megpakolják a "madarakat".
több mint 9 éve
Három évet kellett rá várni.
több mint 9 éve
Na most van baj. 😊
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 9 éve
Sebii
3 526
Hát ezzel kb vége
több mint 9 éve
Hát az OLine mint olyan nem létezik
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 9 éve
Aguirre
341
Ha a futójáték beindulna és a D nem nyelné a yardokat, akkor még nyerhetnénk is.
több mint 9 éve
A lb sor és a sec a probléma. Plusz a két szlyos buntetes sem segíthet. Meg lehet még, ha most felteszunk egy td-t.Eddig nagyon szarok vagyunk.
több mint 9 éve
Ha a DEF is szétesik akkor nem sok keresnivalónk lesz.