St. Louis Rams – Seattle Seahawks
1 feliratkozó
több mint 10 éve
végre Beast Mode kezd beindulni
több mint 10 éve
4. negyed 😉
több mint 10 éve
Kis pénz nagy foci, nagy pénz kis foci.
több mint 10 éve
El kellene már kezdeni játszani a nagy pénzekért!Szerintem sem éri meg a pénzét Wilson, de ez a fal mögött Rodgers és Manning se önmaga lenne.
garrett27
több mint 10 éve
El kellene már kezdeni játszani a nagy pénzekért!
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 10 éve
vicc az egész offensePedig jött célpont jött pénz is...
braxa88
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
vicc az egész offense
több mint 10 éve
Hölgyeim és uraim: Tavon Austin! 😛
több mint 10 éve
Nincs futás -> nincs hosszúpassz, így nem lehet nyerni.
több mint 10 éve
Azért azt megjegyzem, hogy ez a Rams D mindenkit meg fog gyilkolni...
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 10 éve
Na, nem New Englandben vagyunk.Mondjuk Austin kilépett, de azért szép volt.Legalábbis elég gyanús volt...
Aguirre
Aguirre
több mint 10 éve
Mondjuk Austin kilépett, de azért szép volt.Legalábbis elég gyanús volt...
Aguirre
több mint 10 éve
Mondjuk Austin kilépett, de azért szép volt.
több mint 10 éve
Ez egy nagy túró minden szinten!
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 10 éve
Három évet kellett rá várni.nono, a Colts színében már szoptunk egyszer Austin ellen.
süti
több mint 10 éve
Hát ezzel kb végeNem ismered a Rams-t, innen is el tudja veszíteni. Remélem most épp nem fogják...
Sebii
több mint 10 éve
Fuh, ez brutal visszahordas volt. Az eredmény tükrözi a valóságot, tényleg két birtoklassal jobb eddig a Rams.
több mint 10 éve
Hát minden elismerésem a Kosoké, nem hittem volna, hogy így megpakolják a "madarakat".
több mint 10 éve
Három évet kellett rá várni.
több mint 10 éve
Na most van baj. 😊
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 10 éve
Hát ezzel kb vége
több mint 10 éve
Hát az OLine mint olyan nem létezik
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 10 éve
Ha a futójáték beindulna és a D nem nyelné a yardokat, akkor még nyerhetnénk is.
több mint 10 éve
A lb sor és a sec a probléma. Plusz a két szlyos buntetes sem segíthet. Meg lehet még, ha most felteszunk egy td-t.Eddig nagyon szarok vagyunk.
több mint 10 éve
Ha a DEF is szétesik akkor nem sok keresnivalónk lesz.