Tampa Bay Buccaneers - Atlanta Falcons
több mint 8 éve
Újabb RB dőlt ki Tampában, lassan szólni kell Ray Ricenak. Brandon Allen lehet Blakere a leginkább veszélyes ilyen szempontból.Úgy nézd, hogy ha jól játszik, jövőre kezdő lesz nálatok.Glennon time.garbage time bryant 50 yardos FG-k sosem jönnek rosszul 😊Winston a bortleskodasaval viszont kiut Div 1-bol...
Löfli
Igor
iktriad
Sixo
több mint 8 éve
Na Glennon kb. azt csinalja, amire gondoltam, hogy a Bucs ezzel probalkozhatott volna..
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
dehogy, jön a cardsba, miután palmer karját amputálni kell a szezon végénÚgy nézd, hogy ha jól játszik, jövőre kezdő lesz nálatok.Glennon time.garbage time bryant 50 yardos FG-k sosem jönnek rosszul 😊Winston a bortleskodasaval viszont kiut Div 1-bol...
Löfli
Igor
iktriad
Sixo
Szerkesztette: Löfli
több mint 8 éve
Úgy nézd, hogy ha jól játszik, jövőre kezdő lesz nálatok.Glennon time.garbage time bryant 50 yardos FG-k sosem jönnek rosszul 😊Winston a bortleskodasaval viszont kiut Div 1-bol...
Löfli
Igor
iktriad
több mint 8 éve
Csak csapatokat es stadionokat gyujtogetek meglatogatasilas:Wow.
Csapat: 32/22
Stadion: 32/14
AlterEgó
több mint 8 éve
Gizinéni
522
Csak csapatokat es stadionokat gyujtogetek meglatogatasilas:Akkor hogy lettél Steelers és nem Jags fan? 😊 Amúgy ha kint lennék, én is ott maradnék a legvégéig.Szerintem sincs itt, én is csak mazochista vagyok 😊Szerintem ki sem ment, inkább bebaszott egy kocsmában.Lassan mindenki hazamegy, de a cheergirlök még itt vannak. 😊Könnyebb lesz megtalálnod a nézőtéren baggiot. Ő biztos végignézi. 😊
AlterEgó
iktriad
Sixo
AlterEgó
iktriad
Csapat: 32/22
Stadion: 32/14
több mint 8 éve
Glennon time.garbage time bryant 50 yardos FG-k sosem jönnek rosszul 😊Winston a bortleskodasaval viszont kiut Div 1-bol...
Löfli
Igor
több mint 8 éve
Jaguars Time ennek a periódusnak a neve. És Bortles az időszak koronázatlan királya. 😊garbagetime bryant 50 yardos FG-k sosem jönnek rosszul 😊
Löfli
több mint 8 éve
garbage time bryant 50 yardos FG-k sosem jönnek rosszul 😊Winston a bortleskodasaval viszont kiut Div 1-bol...
Löfli
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
garbage time bryant 50 yardos FG-k sosem jönnek rosszul 😊
több mint 8 éve
Akkor hogy lettél Steelers és nem Jags fan? 😊 Amúgy ha kint lennék, én is ott maradnék a legvégéig.Szerintem sincs itt, én is csak mazochista vagyok 😊Szerintem ki sem ment, inkább bebaszott egy kocsmában.Lassan mindenki hazamegy, de a cheergirlök még itt vannak. 😊Könnyebb lesz megtalálnod a nézőtéren baggiot. Ő biztos végignézi. 😊
AlterEgó
iktriad
Sixo
AlterEgó
Szerkesztette: iktriad
több mint 8 éve
Gizinéni
522
Szerintem sincs itt, én is csak mazochista vagyok 😊Szerintem ki sem ment, inkább bebaszott egy kocsmában.Lassan mindenki hazamegy, de a cheergirlök még itt vannak. 😊Könnyebb lesz megtalálnod a nézőtéren baggiot. Ő biztos végignézi. 😊
AlterEgó
iktriad
Sixo
több mint 8 éve
Még a college eredménykövetően is megírta, hogy ma nála az NFL lesz a prioritás, ami tudjuk mekkora dolog nála. 😊Szerintem ki sem ment, inkább bebaszott egy kocsmában.Lassan mindenki hazamegy, de a cheergirlök még itt vannak. 😊Könnyebb lesz megtalálnod a nézőtéren baggiot. Ő biztos végignézi. 😊
AlterEgó
iktriad
Sixo
több mint 8 éve
de egy egészséges Martin/Sims duóval hatékonyabb lenne az offense. a secondary és a védőfal meg évek óta fos, ott kéne egy komolyabb vérfrissítésColeman nincs, es nem Freeman nyerte meg a meccset. Amit irtal, hogy a vedelem behalt, az viszont jogos.Mondjuk ez az offense igy futas nelkul semmit nem er, Winston meg gyakorlatilag visszafejlodik es csak Evansnek hajigal... en tobbet vartam tole iden, ez eleg csalodas, meg akkor is ha a tobbiek nagy resze vizhordo, de mondjuk Ryan skillpozicios segitoi se sokkal jobbak, megis megoldja.csak ott általában egészségesek a futók, meg nem két zsák krumpli játszik a tackle-ök helyén
Igor
Löfli
De amugy lehetett volna dobalni is Barbernek / Smithnek, elvileg az az erossege (foleg az utobbinak), plane hogy mind Koetterp-tanonc.
Igor
több mint 8 éve
Kampman
28 290
Szerintem simán felállt a harmadik negyed közepén, azzal a felkiáltással hogy "szar ez az NFL" aztán bement valami sportbárba NCAA-t nézniLassan mindenki hazamegy, de a cheergirlök még itt vannak. 😊Könnyebb lesz megtalálnod a nézőtéren baggiot. Ő biztos végignézi. 😊
AlterEgó
iktriad
több mint 8 éve
Szerintem ki sem ment, inkább bebaszott egy kocsmában.Lassan mindenki hazamegy, de a cheergirlök még itt vannak. 😊Könnyebb lesz megtalálnod a nézőtéren baggiot. Ő biztos végignézi. 😊
AlterEgó
iktriad
több mint 8 éve
Lassan mindenki hazamegy, de a cheergirlök még itt vannak. 😊Csak rád várnak, a nevedet ordibálják, most azonnal oda kell menned hozzájuk !
AlterEgó
több mint 8 éve
Lassan mindenki hazamegy, de a cheergirlök még itt vannak. 😊Könnyebb lesz megtalálnod a nézőtéren baggiot. Ő biztos végignézi. 😊
AlterEgó
több mint 8 éve
Gizinéni
522
Lassan mindenki hazamegy, de a cheergirlök még itt vannak. 😊
több mint 8 éve
Hát mi másból lenne a krumplis zsák ha nem krumpliból.A híres Idahói Krumpliból fődíjának 2 tagja?2 random potato ?Mondjuk ez az offense igy futas nelkul semmit nem er, Winston meg gyakorlatilag visszafejlodik es csak Evansnek hajigal... en tobbet vartam tole iden, ez eleg csalodas, meg akkor is ha a tobbiek nagy resze vizhordo, de mondjuk Ryan skillpozicios segitoi se sokkal jobbak, megis megoldja.csak ott általában egészségesek a futók, meg nem két zsák krumpli játszik a tackle-ök helyén
Igor
Löfli
Sixo
iktriad
több mint 8 éve
Coleman nincs, es nem Freeman nyerte meg a meccset. Amit irtal, hogy a vedelem behalt, az viszont jogos.Mondjuk ez az offense igy futas nelkul semmit nem er, Winston meg gyakorlatilag visszafejlodik es csak Evansnek hajigal... en tobbet vartam tole iden, ez eleg csalodas, meg akkor is ha a tobbiek nagy resze vizhordo, de mondjuk Ryan skillpozicios segitoi se sokkal jobbak, megis megoldja.csak ott általában egészségesek a futók, meg nem két zsák krumpli játszik a tackle-ök helyén
Igor
Löfli
De amugy lehetett volna dobalni is Barbernek / Smithnek, elvileg az az erossege (foleg az utobbinak), plane hogy mind Koetterp-tanonc.
több mint 8 éve
A híres Idahói Krumpliból fődíjának 2 tagja?2 random potato ?Mondjuk ez az offense igy futas nelkul semmit nem er, Winston meg gyakorlatilag visszafejlodik es csak Evansnek hajigal... en tobbet vartam tole iden, ez eleg csalodas, meg akkor is ha a tobbiek nagy resze vizhordo, de mondjuk Ryan skillpozicios segitoi se sokkal jobbak, megis megoldja.csak ott általában egészségesek a futók, meg nem két zsák krumpli játszik a tackle-ök helyén
Igor
Löfli
Sixo
több mint 8 éve
Nem kell visszaolvasni. Én is írogattam oda. 😊Ajánlom olvasd vissza a Kick Six meccs topikját 😀Mondjuk azért kezd már megszokottá válni, hogy kb mi 4en vagyunk TNF-en + 2 feles között löfli belebüfög valamit.Majd a jövő heti TNF-en, a Ravens - Brownson többen le... never mind.
Sixo
iktriad
Kampman
több mint 8 éve
2 random potato ?Mondjuk ez az offense igy futas nelkul semmit nem er, Winston meg gyakorlatilag visszafejlodik es csak Evansnek hajigal... en tobbet vartam tole iden, ez eleg csalodas, meg akkor is ha a tobbiek nagy resze vizhordo, de mondjuk Ryan skillpozicios segitoi se sokkal jobbak, megis megoldja.csak ott általában egészségesek a futók, meg nem két zsák krumpli játszik a tackle-ök helyén
Igor
Löfli