NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
Tampa Bay Buccaneers - Carolina Panthers
1 feliratkozó
több mint 10 éve
tüsi91
11 023
Bezzeg Chicagoban egy puhapöcs volt, akit egy decensebb corner seggbekúrt.
több mint 10 éve
Olsen oktatja a Bucs védelmét
több mint 10 éve
😀 😀 😀
Büszke vagyok arra hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek és hogy egy ilyen defense lehet velünk! (Vasyl Jordan Nyíregyháza Tigers QB)
több mint 10 éve
Kicsit meglepő módon. Pre slezonyban egész jól öltük a futástD11Középen kurva erős az OL-ünk.
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
hol nézitek firstrow elég fosD11www.wiziwig.tv/broadcast.php?matchid=273483&part=sports
itt próbáld meg hátha van vmi jobb fajta
több mint 10 éve
Hajrá Tampa!Ha már a tegnapi USF meccen felkurtak.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
Kicsit meglepő módon. Pre slezonyban egész jól öltük a futást
több mint 10 éve
hol nézitek firstrow elég fosD11Fizetősön HD-ben 😊
Jó kis oldschool meccs ez
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Egész jól futkározik a Panthers
több mint 10 éve
én mobilnettel nyomom most nekem minden másodperc ajándék 😛megy csak a minőség kaka 😀D11hol nézitek firstrow elég fosD112.link nekem elég jól megyJUNIOR46
Büszke vagyok arra hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek és hogy egy ilyen defense lehet velünk! (Vasyl Jordan Nyíregyháza Tigers QB)
több mint 10 éve
megy csak a minőség kaka 😀hol nézitek firstrow elég fosD112.link nekem elég jól megyJUNIOR46
több mint 10 éve
hol nézitek firstrow elég fosD112.link nekem elég jól megy
több mint 10 éve
Benjamin lasztimágnesJanekhelyes bent van a fantasy csapatban 😀
több mint 10 éve
hol nézitek firstrow elég fos
több mint 10 éve
McCown mozgásáról Manuel jut eszembe egyébként, annyira rosszul és beszarian viselkedik már a nyomás előtt, hogy félelmetes
több mint 10 éve
A hosszú futásra azt mondom, egyet be lehet nyelni meccsenként, ha amúgy tömjük a gapeket, jobb, mintha folyamatosan 4 yardokat futnának.
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
tüsi91
11 023
Cutler ma dobott faszságokat, de McCownnak sikerült ezzel messze überelnie. Gondolom Kovács "mást nem tudok csak Cutler szidni" Sanyi ezt látja.
több mint 10 éve
Nah ez nagy faszság volt de legalább Cason kapta el
több mint 10 éve
legalább a D muzsikál...
több mint 10 éve
Thrasher
1 100
ez mi a szar? preseasonben is olyan volt McCown néha, mint egy rookie