NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
Tampa Bay Buccaneers - Carolina Panthers
1 feliratkozó
több mint 10 éve
Egyébként első itteni évében Shockeyhoz képest kifejezetten pussy volt, azóta folyamatosan lépett előre.Gano nem kóser, preseasonban is elbaszott egyet, jó volna ha nem buzulna meg...
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
íj de kár, ha kicsit pontosabb a laszti...
több mint 10 éve
tüsi91
11 023
Olsen egyébként szerintem a Bearsben sem volt rossz, csak szarul használtákStezRossz nem volt, csak éppen a meccsek felén lekiabálták a pályáról, mert egy kibaszott párharcot nem tudott megnyerni nála 40 fonttal könnyebb és 15 centivel alacsonyabb játékosok ellen. Valamint ilyen elkapói bravúrt a 4 év alatt nem csinált. Persze Kellen Davishez képest klasszis.
több mint 10 éve
Mankins, Martin, Banks most ki feküdt? Pont az kell hogy egy ilyen meccsen még a fél csapat kidőljön
több mint 10 éve
Oké, most már mindent megdob Anderson, az elkapók meg mindent leszednek, ez azért nem fog mindig menni.JakehomerAzé Benjamin szedjen már le mindent a szezon hátralevő részében ha kérhetem 😊
több mint 10 éve
az a baj hogy hiába hoznák be Glennont. nincs előtte fal.TheBerzerkerAzt nem értem hogy ha Glennon ennyire nem Lovie embere. Akkor faszért nem húztunk QB-t? vagy faszért nem Tradeltük el picsába? Komolyan ilyen teljesítmény láttán bármelyikHC QB-t cserélne
több mint 10 éve
Olsen egyébként szerintem a Bearsben sem volt rossz, csak szarul használták
több mint 10 éve
Thrasher
1 100
ez olyan volt, mintha 11 Piscitelli szaladgált volna a pályán
több mint 10 éve
DeWill mikből jött ki? 2008 feeling 😊
több mint 10 éve
Oké, most már mindent megdob Anderson, az elkapók meg mindent leszednek, ez azért nem fog mindig menni.
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Jó, csak azért ezek a pickek, bazmeg, ilyet még a rookiek sem csinálnak ilyen mennyiségben. Mondom nem vagyok Glennon fan, sőt, kifejezetten utálom a gyereket, de ezek után inkább beküldeném őt a végére, hátha összerak valamit még, ami a következő hetekre legalább annyit ér, hogy már tudják, hogy kiben mi van.ez a McCown szörnyű, nem képes targetet váltani, akit kinéz először, odabasszaStezNem hiába volt középiskolai tanár már...
Marshall, Jeffery, Forte, és a Bears OL 120%-osan teljesített ő alatta. Elképesztő bravúrokat csináltak, s McCownnak valami brutális mázlifaktora volt. Féltem, hogy ez lesz belőle.tüsi91
több mint 10 éve
az a baj hogy hiába hoznák be Glennont. nincs előtte fal.
Én szültem a rock and roll-t, én szartam ki Elvist! - GG Allin
több mint 10 éve
pfúú, esküszöm sajnálom a bucsot ez vmi borzalom....
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
tüsi91
11 023
ez a McCown szörnyű, nem képes targetet váltani, akit kinéz először, odabasszaStezNem hiába volt középiskolai tanár már...
Marshall, Jeffery, Forte, és a Bears OL 120%-osan teljesített ő alatta. Elképesztő bravúrokat csináltak, s McCownnak valami brutális mázlifaktora volt. Féltem, hogy ez lesz belőle.
több mint 10 éve
A punter a legjobb komolyan mondom...
Én szültem a rock and roll-t, én szartam ki Elvist! - GG Allin
több mint 10 éve
siralmas komolyan mondom...siralmas😕TheBerzerkerA jó hír, hogy ennél már csak gyengébb védelmekkel fogtok találkozni. A rossz, hogy a fal és McCown szar.
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Ez a meccs dreamscenario.Még Brown is visszahord egy normálisat.
több mint 10 éve
17-0 4 és 1 és puntolunk???
több mint 10 éve
ejha a ST nálunk ilyet is tud? 😊
Büszke vagyok arra hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek és hogy egy ilyen defense lehet velünk! (Vasyl Jordan Nyíregyháza Tigers QB)
több mint 10 éve
Thrasher
1 100
ez jó lesz, most 10 percet darál le szépen a Panthers...Thrasherja sry, annyit nem, közben visszahordták a felezőig, akkor pontszerzés
több mint 10 éve
Thrasher
1 100
ez jó lesz, most 10 percet darál le szépen a Panthers...
több mint 10 éve
ez a McCown szörnyű, nem képes targetet váltani, akit kinéz először, odabassza