NFL eredménykövetés
- 9 aktív topik
Tampa Bay Buccaneers - Green Bay Packers
158
14
19:00
Buffalo Bills - New England Patriots
126
15
19:00, NET4+
New York Giants - Arizona Cardinals
113
13
Philadelphia Eagles - Los Angeles Rams
110
10
19:00, ARENA4
Cincinnati Bengals - Jacksonville Jaguars
37
9
Baltimore Ravens - Tennessee TItans
36
7
Chicago Bears - New York Jets
32
10
RedZone week4
29
4
19:00, NET4+
Houston Texans - Dallas Cowboys
27
8
Tampa Bay Buccaneers - Green Bay Packers
19 perce
Sokat videózták a futás futás elleni védelmünket.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
23 perce
Ha lenne ottani 10 órás sáv nem számítva az EU-s meccseket, már ott tartanánk. Röhej.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
26 perce
Daniels kb minden 5. passza interception 😀Ez az egyetlen reményünk a győzelemre.
shagi0206
Ez sokat elmond az idei csapatunkról.
33 perce
Na, ez tuti.Okés, talán mégis megérte a felcserés Smack draft, és a pusztító Smack that Tiktok editek se problémásak.50+ FG-nál kevésbé izgulok, mint az elmúlt években 30-40-nél. És ez iszonyúan fontos. Nem ezen fog elúszni a SB.
zacknorb
nagylaza, főpohárnok
33 perce
Amúgy meg vezetünk a félidőben. Egy rossz szavunk nem lehet.És mi is kezdjük, 2 futással, minimum ...
Tactful Cactus
34 perce
Amúgy meg vezetünk a félidőben. Egy rossz szavunk nem lehet.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
34 perce
Okés, talán mégis megérte a felcserés Smack draft, és a pusztító Smack that Tiktok editek se problémásak.50+ FG-nál kevésbé izgulok, mint az elmúlt években 30-40-nél. És ez iszonyúan fontos. Nem ezen fog elúszni a SB.
zacknorb
35 perce
20 mp t pörgettünknle kb?Írjuk ezt is a " miért rúgjuk ki MLF-t" listához. Nem mintha rövid lenne.
Rubens
36 perce
Okés, talán mégis megérte a felcserés Smack draft, és a pusztító Smack that Tiktok editek se problémásak.
37 perce
Idézem, amit hét elején Jalon Danielsről írtam: kifejezetten jó keze van és jól mozog, ezzel együtt az INT borítékolhatóan benne lesz a játékában.Tartom.
37 perce
az igen
38 perce
20 mp t pörgettünknle kb?
39 perce
Daniels kb minden 5. passza interception 😀
40 perce
Sose láttam még ilyen gyönyörű megágyazását egy punt-nak.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
40 perce
Cooper is Cooper
41 perce
Bazdmeg visszasírom Barry-t, de még Pettine-t is.Mlf extrém szarul választ embereket a csaptába..
Tactful Cactus
43 perce
Bazdmeg visszasírom Barry-t, de még Pettine-t is.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
44 perce
A bajnokságot az ST nyeri meg, másban bízni hülyeség.Szent igaz! Rajtunk már csak a Seal Team segíthet.
Tactful Cactus
45 perce
Egy jó nixon....
46 perce
Végül is az ST-hez tartozik.Ennyire nem vagyok szigorú.A bajnokságot az ST nyeri meg, másban bízni hülyeség.Dehogyis. A punter.
Tactful Cactus
nagylaza, főpohárnok
Tactful Cactus
47 perce
Ennyire nem vagyok szigorú.A bajnokságot az ST nyeri meg, másban bízni hülyeség.Dehogyis. A punter.
Tactful Cactus
nagylaza, főpohárnok
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!