NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 496
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Tampa Bay Buccaneers - Philadelphia Eagles
1 hónapja
Kampman
28 290
Van érdekesebb meccs?A miénk kb. hasonló élvezetekkel kecsegtet.
Ez így gyötrelem
Janek
1 hónapja
Van érdekesebb meccs?Redzonenal jobban jársz, én most kapcsoltam át
Ez így gyötrelem
Janek
1 hónapja
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
1 hónapja
Ezt a fasz 19est
1 hónapja
De ez nem vèlemèny ne haragudj....Hurts számtalanszor bizonyította hogy NEM nagykapű az ellenkezőjère mèg egy pèldat se láttam...de mindegy ez most a legkisebb gondunk....szerinted nem az szerintem igen, véleményt nehéz cáfolni 😀Ettől mèg nem nagykèpű èn csak ezt cáfoltam 😉a ligaelit fal csinált belőle QB-t, ha azt kikapják előle akkor kuka, mert olyan lassan gondolkodik mint matisz nagypapahurts is fogalmatlan, ezt ugatom évek óta 😀 felhypeolt nagyképű szarNa ha valakire nemigaz hogy nagykèpű az ő felhypoltnak meg èppen nem felhypolt, a foglamtlan az sajna gyakran stimmel.....
eaglesmcnabb
dande2
eaglesmcnabb
dande2
eaglesmcnabb
1 hónapja
Na mèg ez se a miènk
1 hónapja
dinkaaa
1 044
Benne van a pakliban.Ma kivégeznek titeket. Nemtom melyik a legszarabb csapat a div-ba.| A cowboys. |
dinkaaa
mustaine
1 hónapja
Parris Campbell, John Ross, micsoda nevek :')és még Shephard is feltűnik, hát összefújja a Giants-szemetet a szél! (neki mondjuk örülök, hogy még a ligában van)
törölt kristof
The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
1 hónapja
Ma kivégeznek titeket. Nemtom melyik a legszarabb csapat a div-ba.Boys.
dinkaaa
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
1 hónapja
Ma kivégeznek titeket. Nemtom melyik a legszarabb csapat a div-ba.| A cowboys. |
dinkaaa
1 hónapja
szerinted nem az szerintem igen, véleményt nehéz cáfolni 😀Ettől mèg nem nagykèpű èn csak ezt cáfoltam 😉a ligaelit fal csinált belőle QB-t, ha azt kikapják előle akkor kuka, mert olyan lassan gondolkodik mint matisz nagypapahurts is fogalmatlan, ezt ugatom évek óta 😀 felhypeolt nagyképű szarNa ha valakire nemigaz hogy nagykèpű az ő felhypoltnak meg èppen nem felhypolt, a foglamtlan az sajna gyakran stimmel.....
eaglesmcnabb
dande2
eaglesmcnabb
dande2
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
1 hónapja
dinkaaa
1 044
Ma kivégeznek titeket. Nemtom melyik a legszarabb csapat a div-ba.
1 hónapja
akdestroyer
4 750
Nincsenek elkapóink, akkor mi a retkes faszért nem futunk???Gondolom akarnak szerezni a félidőig legalább 9 passzolt yardot.
MrMiksa
1 hónapja
Ettől mèg nem nagykèpű èn csak ezt cáfoltam 😉a ligaelit fal csinált belőle QB-t, ha azt kikapják előle akkor kuka, mert olyan lassan gondolkodik mint matisz nagypapahurts is fogalmatlan, ezt ugatom évek óta 😀 felhypeolt nagyképű szarNa ha valakire nemigaz hogy nagykèpű az ő felhypoltnak meg èppen nem felhypolt, a foglamtlan az sajna gyakran stimmel.....
eaglesmcnabb
dande2
eaglesmcnabb
1 hónapja
Mondjuk csinált egy tacklet mielőtt odaért a labdia, nem tudom ez miért ne lett volna dpi
1 hónapja
Hát ja, bírókkal sincs most szerencsénk.
1 hónapja
MrMiksa
3 787
Undorítóak a bírók ma
1 hónapja
a ligaelit fal csinált belőle QB-t, ha azt kikapják előle akkor kuka, mert olyan lassan gondolkodik mint matisz nagypapahurts is fogalmatlan, ezt ugatom évek óta 😀 felhypeolt nagyképű szarNa ha valakire nemigaz hogy nagykèpű az ő felhypoltnak meg èppen nem felhypolt, a foglamtlan az sajna gyakran stimmel.....
eaglesmcnabb
dande2
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!