Tennessee Titans - Jacksonville Jaguars
több mint 10 éve
Gabbert összeszedte magát az tény Friscoban, de akkor is Winston a legnagyobb ász, aki ma megint megfordította és megnyerte a meccset az uccsó percekben : )
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 10 éve
Ja már láttam. Kaepre szívta magát.www.nfl.com/gamecenter/2015120605/2015/REG13/49ers@bears#menu=drivechart|contentId%3A0ap3000000595202&tab=track( most mondjuk futott egy 44 yardos TD-t).ne szopass
Sixo
mustaine
Sixo
több mint 10 éve
( most mondjuk futott egy 44 yardos TD-t).ne szopass
Sixo
mustaine
több mint 10 éve
írtam már, hogy vannak a "félig teli", meg a "félig üres" a pohár típusok, iktriad meg az, aki egyszerűen csak beéri a pohár szépségével 8)Mi mindannyian egyéniségek vagyunk. 😊
baggio
több mint 10 éve
írtam már, hogy vannak a "félig teli", meg a "félig üres" a pohár típusok, iktriad meg az, aki egyszerűen csak beéri a pohár szépségével 8)Hagyjad már rá, ha neki ez jó hát akkor maradjon neki Bradley még 100 évre. ik még Gabbertet is 3 évig védte ( most mondjuk futott egy 44 yardos TD-t).Na így sokkal jobban hangzik, jó hogy mondod. Ne viccelj már kérlek, egy 2-9-es csapattól 35 pontot kapni rengeteg. Három éve ugyanott toporog a defense egy helyben, a trágya közepén.És a védelem, amelyik megint 42 pontot kapott? Szerintem megint Bradleyn ment el a meccs, mert védelmi guruként harmadik éve nem tud előrelépni a defense-zel.35, az egyik TDt az offense hozta össze.
mustaine
iktriad
mustaine
Sixo

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Azt vágjátok (minden hiba ellenére), hogy unfuckingcatchable volt a pi passza????
Made... Laid... Paid
több mint 10 éve
fujjjj.. byez
több mint 10 éve
( most mondjuk futott egy 44 yardos TD-t).ne szopass
Sixo
több mint 10 éve
Hagyjad már rá, ha neki ez jó hát akkor maradjon neki Bradley még 100 évre. ik még Gabbertet is 3 évig védte ( most mondjuk futott egy 44 yardos TD-t).Na így sokkal jobban hangzik, jó hogy mondod. Ne viccelj már kérlek, egy 2-9-es csapattól 35 pontot kapni rengeteg. Három éve ugyanott toporog a defense egy helyben, a trágya közepén.És a védelem, amelyik megint 42 pontot kapott? Szerintem megint Bradleyn ment el a meccs, mert védelmi guruként harmadik éve nem tud előrelépni a defense-zel.35, az egyik TDt az offense hozta össze.
mustaine
iktriad
mustaine
több mint 10 éve
Vége van. Köszi Windmill.
több mint 10 éve
Ezért fogunk szinte csak oda draftolni/igazolni az offseasonban.Valóban, de az nagyrészt Caldwell munkája. Ebből csapatot gyúrni lenne Bradley dolga, de évek óta ugyanazt a hulladék teljesítményt nyújtja a defense.
iktriad
több mint 10 éve
kivédekezzük aztán jöhet egy Rodgerses hali mari
több mint 10 éve
Ezért fogunk szinte csak oda draftolni/igazolni az offseasonban.Na így sokkal jobban hangzik, jó hogy mondod. Ne viccelj már kérlek, egy 2-9-es csapattól 35 pontot kapni rengeteg. Három éve ugyanott toporog a defense egy helyben, a trágya közepén.És a védelem, amelyik megint 42 pontot kapott? Szerintem megint Bradleyn ment el a meccs, mert védelmi guruként harmadik éve nem tud előrelépni a defense-zel.35, az egyik TDt az offense hozta össze.
mustaine
iktriad
mustaine
több mint 10 éve
Nem segített, de közel sem.Rajta ment el a meccs.Myersnek ennyi volt az NFL.Ez az első reakciód? lol
iktriad
Jakehomer
iktriad
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Na így sokkal jobban hangzik, jó hogy mondod. Ne viccelj már kérlek, egy 2-9-es csapattól 35 pontot kapni rengeteg. Három éve ugyanott toporog a defense egy helyben, a trágya közepén.És a védelem, amelyik megint 42 pontot kapott? Szerintem megint Bradleyn ment el a meccs, mert védelmi guruként harmadik éve nem tud előrelépni a defense-zel.35, az egyik TDt az offense hozta össze.
mustaine
iktriad
több mint 10 éve
A rohadt életbe,hogy évek óta nincs egy tetves kickerünk....2 éve.
Stoki
35, az egyik TDt az offense hozta össze.És a védelem, amelyik megint 42 pontot kapott? Szerintem megint Bradleyn ment el a meccs, mert védelmi guruként harmadik éve nem tud előrelépni a defense-zel.Rajta ment el a meccs.Myersnek ennyi volt az NFL.Ez az első reakciód? lol
iktriad
Jakehomer
iktriad
mustaine
több mint 10 éve
És a védelem, amelyik megint 42 pontot kapott? Szerintem megint Bradleyn ment el a meccs, mert védelmi guruként harmadik éve nem tud előrelépni a defense-zel.Rajta ment el a meccs.Myersnek ennyi volt az NFL.Ez az első reakciód? lol
iktriad
Jakehomer
iktriad
több mint 10 éve
A rohadt életbe,hogy évek óta nincs egy tetves kickerünk....
több mint 10 éve
Rajta ment el a meccs.Myersnek ennyi volt az NFL.Ez az első reakciód? lol
iktriad
Jakehomer
több mint 10 éve
Üdv. Mindenkinek! Csak most értem haza,és kapkodom a fejem...mi a lósz.r folyik itt? 😊
több mint 10 éve
Myersnek ennyi volt az NFL.Ez az első reakciód? lol
iktriad
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Myersnek ennyi volt az NFL.Már vissza is vonult?
iktriad
több mint 10 éve
Myersnek ennyi volt az NFL.