NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
1
1
2:15, Arena4
Tennessee Titans - Jacksonville Jaguars
több mint 8 éve
Gabbert összeszedte magát az tény Friscoban, de akkor is Winston a legnagyobb ász, aki ma megint megfordította és megnyerte a meccset az uccsó percekben : )
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 8 éve
Ja már láttam. Kaepre szívta magát.www.nfl.com/gamecenter/2015120605/2015/REG13/49ers@bears#menu=drivechart|contentId%3A0ap3000000595202&tab=track( most mondjuk futott egy 44 yardos TD-t).ne szopass
Sixo
mustaine
Sixo
több mint 8 éve
www.nfl.com/gamecenter/2015120605/2015/REG13/49ers@bears#menu=drivechart|contentId%3A0ap3000000595202&tab=track( most mondjuk futott egy 44 yardos TD-t).ne szopass
Sixo
mustaine
több mint 8 éve
írtam már, hogy vannak a "félig teli", meg a "félig üres" a pohár típusok, iktriad meg az, aki egyszerűen csak beéri a pohár szépségével 8)Mi mindannyian egyéniségek vagyunk. 😊
baggio
több mint 8 éve
írtam már, hogy vannak a "félig teli", meg a "félig üres" a pohár típusok, iktriad meg az, aki egyszerűen csak beéri a pohár szépségével 8)Hagyjad már rá, ha neki ez jó hát akkor maradjon neki Bradley még 100 évre. ik még Gabbertet is 3 évig védte ( most mondjuk futott egy 44 yardos TD-t).Na így sokkal jobban hangzik, jó hogy mondod. Ne viccelj már kérlek, egy 2-9-es csapattól 35 pontot kapni rengeteg. Három éve ugyanott toporog a defense egy helyben, a trágya közepén.És a védelem, amelyik megint 42 pontot kapott? Szerintem megint Bradleyn ment el a meccs, mert védelmi guruként harmadik éve nem tud előrelépni a defense-zel.35, az egyik TDt az offense hozta össze.
mustaine
iktriad
mustaine
Sixo
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Azt vágjátok (minden hiba ellenére), hogy unfuckingcatchable volt a pi passza????
Made... Laid... Paid
több mint 8 éve
fujjjj.. byez
több mint 8 éve
( most mondjuk futott egy 44 yardos TD-t).ne szopass
Sixo
több mint 8 éve
Hagyjad már rá, ha neki ez jó hát akkor maradjon neki Bradley még 100 évre. ik még Gabbertet is 3 évig védte ( most mondjuk futott egy 44 yardos TD-t).Na így sokkal jobban hangzik, jó hogy mondod. Ne viccelj már kérlek, egy 2-9-es csapattól 35 pontot kapni rengeteg. Három éve ugyanott toporog a defense egy helyben, a trágya közepén.És a védelem, amelyik megint 42 pontot kapott? Szerintem megint Bradleyn ment el a meccs, mert védelmi guruként harmadik éve nem tud előrelépni a defense-zel.35, az egyik TDt az offense hozta össze.
mustaine
iktriad
mustaine
több mint 8 éve
Vége van. Köszi Windmill.
több mint 8 éve
Ezért fogunk szinte csak oda draftolni/igazolni az offseasonban.Valóban, de az nagyrészt Caldwell munkája. Ebből csapatot gyúrni lenne Bradley dolga, de évek óta ugyanazt a hulladék teljesítményt nyújtja a defense.
iktriad
több mint 8 éve
kivédekezzük aztán jöhet egy Rodgerses hali mari
több mint 8 éve
Ezért fogunk szinte csak oda draftolni/igazolni az offseasonban.Na így sokkal jobban hangzik, jó hogy mondod. Ne viccelj már kérlek, egy 2-9-es csapattól 35 pontot kapni rengeteg. Három éve ugyanott toporog a defense egy helyben, a trágya közepén.És a védelem, amelyik megint 42 pontot kapott? Szerintem megint Bradleyn ment el a meccs, mert védelmi guruként harmadik éve nem tud előrelépni a defense-zel.35, az egyik TDt az offense hozta össze.
mustaine
iktriad
mustaine
több mint 8 éve
Nem segített, de közel sem.Rajta ment el a meccs.Myersnek ennyi volt az NFL.Ez az első reakciód? lol
iktriad
Jakehomer
iktriad
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
Na így sokkal jobban hangzik, jó hogy mondod. Ne viccelj már kérlek, egy 2-9-es csapattól 35 pontot kapni rengeteg. Három éve ugyanott toporog a defense egy helyben, a trágya közepén.És a védelem, amelyik megint 42 pontot kapott? Szerintem megint Bradleyn ment el a meccs, mert védelmi guruként harmadik éve nem tud előrelépni a defense-zel.35, az egyik TDt az offense hozta össze.
mustaine
iktriad
több mint 8 éve
A rohadt életbe,hogy évek óta nincs egy tetves kickerünk....2 éve.
Stoki
35, az egyik TDt az offense hozta össze.És a védelem, amelyik megint 42 pontot kapott? Szerintem megint Bradleyn ment el a meccs, mert védelmi guruként harmadik éve nem tud előrelépni a defense-zel.Rajta ment el a meccs.Myersnek ennyi volt az NFL.Ez az első reakciód? lol
iktriad
Jakehomer
iktriad
mustaine
több mint 8 éve
És a védelem, amelyik megint 42 pontot kapott? Szerintem megint Bradleyn ment el a meccs, mert védelmi guruként harmadik éve nem tud előrelépni a defense-zel.Rajta ment el a meccs.Myersnek ennyi volt az NFL.Ez az első reakciód? lol
iktriad
Jakehomer
iktriad
több mint 8 éve
A rohadt életbe,hogy évek óta nincs egy tetves kickerünk....
több mint 8 éve
Rajta ment el a meccs.Myersnek ennyi volt az NFL.Ez az első reakciód? lol
iktriad
Jakehomer
több mint 8 éve
Üdv. Mindenkinek! Csak most értem haza,és kapkodom a fejem...mi a lósz.r folyik itt? 😊
több mint 8 éve
Myersnek ennyi volt az NFL.Ez az első reakciód? lol
iktriad
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
Myersnek ennyi volt az NFL.Már vissza is vonult?
iktriad
több mint 8 éve
Myersnek ennyi volt az NFL.