NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2026
370
30
01:49 Georgia @ Alabama [NET4+]
Washington Commanders - Indianapolis Colts
6 napja
Mariotával ez meg lett volna, de majd talán jövő héten visszajön DanielsMinek? Hogy még jobban tropára menjen? Ez a szezon már kuka.
csi77

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
6 napja
Mariotával ez meg lett volna, de majd talán jövő héten visszajön Daniels
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
6 napja
Nah, most nyerünk Európában nincs több win idénre.
6 napja
En meg azt, hogy Steichen majdnem egy felidon at baszott futtatni a labdat, amikor az ment, es eroltette Jonest, akinek epkezlab dobasa nagyjabol ma alig volt. Itt a masodik felidoben is, a futas megy, de o mintha kicsit stat paddingolna akarna Jones szamait, passzoltatja. Indokolatlanul, fasz helyzetbe kerulve ezzel. Mondom ezt ugy, hogy sosem szerettem, ha egy csapat run first, es futkarozik allandoan. De Steichen olyan, hogy sokszor tuleroltet valamelyik iranyba, es makacsul nyomja akkor is a kitalalt tervet, ha az nem megy.27 pont a tablan, de szerintem Steichen egyik legrosszabb meccse ez az elmult evek soran.Én azt látom hogy full elengedtük a hosszú routeokat. A felállás a megfutott útvonalak stb.
Stez
3 & 8ra felállni egy olyan útvonalat ami 6 yardra megy egy büntetéssel ér fel nálam
bobi0092
6 napja
Ez a roplabdazas utani lineman catch and run mar megtesziVolt szo itt epic endingrol…de még nincs vége. Még 1 interception hátra van
casaubon
shagi0206
6 napja
Volt szo itt epic endingrol…de még nincs vége. Még 1 interception hátra van
casaubon
6 napja
Volt szo itt epic endingrol…
6 napja
Ha ez nem garbage timeban jön agyvérzést kapok
6 napja
Ez mekkora malac te jó ég
6 napja
27 pont a tablan, de szerintem Steichen egyik legrosszabb meccse ez az elmult evek soran.Én azt látom hogy full elengedtük a hosszú routeokat. A felállás a megfutott útvonalak stb.
Stez
3 & 8ra felállni egy olyan útvonalat ami 6 yardra megy egy büntetéssel ér fel nálam
6 napja
27 pont a tablan, de szerintem Steichen egyik legrosszabb meccse ez az elmult evek soran.You mean 30
Stez

6 napja
27 pont a tablan, de szerintem Steichen egyik legrosszabb meccse ez az elmult evek soran.
6 napja
Hát nah.Mi is tudunk 0 yardos screenpasszt a futónak...Ugyanilyenből Mariota és Croskey-Merritt 30 yardos játékot csinált a meccs elején
warr_b
csi77

6 napja
Közben rájöttem, hogy Jake Plummerre emlékeztetTestfelépítésre meg mozgásra teljesen hoz egy ilyen 2000 körüli alsó-középkategóriás QB-t.Jó kis testcsel volt, 5 yardra a legközelebbi védő 😊Próbált valami meglepőt 😆
Kampman
warr_b
Kampman
6 napja
Mi is tudunk 0 yardos screenpasszt a futónak...Ugyanilyenből Mariota és Croskey-Merritt 30 yardos játékot csinált a meccs elején
warr_b
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
6 napja
Testfelépítésre meg mozgásra teljesen hoz egy ilyen 2000 körüli alsó-középkategóriás QB-t.Jó kis testcsel volt, 5 yardra a legközelebbi védő 😊Próbált valami meglepőt 😆
Kampman
warr_b
6 napja
Amugy Jannisz egyaltalan nem rossz. Ha masfel negyedig nem runrunpass lett volna a hivas es merik dobatni, siman meccsben lenne a Was.
6 napja
Jó kis testcsel volt, 5 yardra a legközelebbi védő 😊Próbált valami meglepőt 😆
Kampman

6 napja
Jó kis testcsel volt, 5 yardra a legközelebbi védő 😊Gardnert meg is zavarta
Kampman
6 napja
Jó kis testcsel volt, 5 yardra a legközelebbi védő 😊
6 napja
Szopjatok kék lovat hülye zebrák
6 napja
Nehéz ezt mondani de ma a pályán a Commanders a szimpatikusabb csapat.
6 napja
Mi is tudunk 0 yardos screenpasszt a futónak...

6 napja
Mégse zászló. 😂😆😄😜A kurva anyátokat.

6 napja
Kicsit vízilabda hogy visszafújják 2 perc alatt a meccset