Washington Redskins - Philadelphia Eagles
több mint 7 éve
Pink hogy befeketedett 😀
több mint 7 éve
Na akkor sport tvs sms témák kipipálva 😛Nálam a család már csak azt kéri tőlem vasárnap este, hogy ne annyiraordítsak... 😉9 hónapos .. még nem tud kérni 😊 csak az esti alvás az apás nálunk
skizofita
zsojti
több mint 7 éve
Azt hogy csinálja Ronde Barber, hogy kb. nulla higga akcentusa van????
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 7 éve
zsojti
4 063
Nálam a család már csak azt kéri tőlem vasárnap este, hogy ne annyiraordítsak... 😉9 hónapos .. még nem tud kérni 😊 csak az esti alvás az apás nálunk
skizofita
több mint 7 éve
Nálam a család már csak azt kéri tőlem vasárnap este, hogy ne annyiraordítsak... 😉
több mint 7 éve
zsojti
4 063
😊babát altattam, most néztem vissza a 2. skins TD-t, te isten...évek óta ez a szar misstackle gondAzt én is csináltam, igaz ő már 10 éves. Csak úgy a jövőt előre vetítve 😊 😉
zsojti
dande
több mint 7 éve
babát altattam, most néztem vissza a 2. skins TD-t, te isten...évek óta ez a szar misstackle gondAzt én is csináltam, igaz ő már 10 éves. Csak úgy a jövőt előre vetítve 😊 😉
zsojti
több mint 7 éve
zsojti
4 063
az O fal sajnos eddig nem azt hozza amit reméltünk tőlük, így nehéz lesz
több mint 7 éve
zsojti
4 063
babát altattam, most néztem vissza a 2. skins TD-t, te isten...évek óta ez a szar misstackle gond
több mint 7 éve
MrMiksa
3 787
Az 70röl is bement volna 😀
több mint 7 éve
Agholornak már 83 yardja van.. kb mint az első 2 szezonjában összesen
több mint 7 éve
Oké..legalább vezetünk. Lesz mit helyretenni a szünetben.
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 7 éve
Na végre vmi
több mint 7 éve
zsojti
4 063
legalább ez megvan
több mint 7 éve
MrMiksa
3 787
2 minute warning és egy labda sem ment szélre esetleg megállítani az órát... csak középre passzok és futás....
több mint 7 éve
Az megvolt
több mint 7 éve
zsojti
4 063
remek....
több mint 7 éve
Mindenki nagyjon. Peters is lesérül.
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 7 éve
most meg Peters
több mint 7 éve
Azért lassan Jeffreyt is meg lehetne találni mert eddig nulla
több mint 7 éve
Most le kéne kicsit állni a hosszú passzok erőltetésével. A fal egyszerűen összeomlik. Ezt nézni is rossz.
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 7 éve
Yapp! Eleinte imádtam a lekesedését meg eltökéltségét, de egy seggfej lett nulla teljesítménnyel, szóval maradnak a gúnynevek neki. 😊Emlékszel Róbert Gidára? Neki is 6 vagy 8 hét volt, mire rendbeszedte a hasonló sérülését, pedig ő ugye "superhuman" (volt).nem vagyok nagy redskins-es (bocsi) de itt ugye Griffinre gondolsz?
nexion218
karmïgran
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 7 éve
Pont írni akartam, hogy kellene vmi a védelemtől. Vhogy nem erre gondoltam.
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 7 éve
4 miss tackle 😕 a sérülés óta lejtmenet