Week 18 szombati dupla
3 napja
youtu.be/Bg7b3U0Y1dY?si=wyP_Gd-ARPF75k3-Floridában az ritka.Az időjárásra igazán nem lehet panasz...hó menőbb lenne
nagylaza, főpohárnok
Negritis, a vajda
iktriad
Kampman
3 napja
nah espn szerint 76% a tampa sikereakkor most kell rádobni a házat?
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
3 napja
emlékszünk. Azóta is akadtak problémás WR évek.Kedves statisztikám ever a 2014-es Chiefs, akiknél nem kapott el WR egy TD-t sem.oké hogy be van tervezve, de emlékszem mikor a broncos 2 éven át nem szerzett TDt első drivebólamúgy közbe szép metodikus drivet rak össze a Tampa1. drive, az be van tervezve. Bejött. Most majd Dowdle fut egy 58 yardos TDt
Negritis, a vajda
shagi0206
Negritis, a vajda
Kampman
3 napja
Kedves statisztikám ever a 2014-es Chiefs, akiknél nem kapott el WR egy TD-t sem.oké hogy be van tervezve, de emlékszem mikor a broncos 2 éven át nem szerzett TDt első drivebólamúgy közbe szép metodikus drivet rak össze a Tampa1. drive, az be van tervezve. Bejött. Most majd Dowdle fut egy 58 yardos TDt
Negritis, a vajda
shagi0206
Negritis, a vajda
3 napja
Tavaly több volt a hónak a vastagsága inchben, mint az FSU győzelmeinek számaFloridában az ritka.Az időjárásra igazán nem lehet panasz...hó menőbb lenne
nagylaza, főpohárnok
Negritis, a vajda
iktriad
Poloska vagyok.
3 napja
Floridában az ritka.Az időjárásra igazán nem lehet panasz...hó menőbb lenne
nagylaza, főpohárnok
Negritis, a vajda
iktriad
3 napja
Jo estet! Kinek szurkolunk ma?panthers, ennyi rőfös szopás után igazán megérdemelnék a szurkolóik. meg a tampa mostanában mindig playoffos és sosem mentek tovább a sb évet kivéve, annyit ők is tudnának hozni
funkyparduc
3 napja
Na, jöjjön Dowdle az 1 millió dollárért
Poloska vagyok.
3 napja
oké hogy be van tervezve, de emlékszem mikor a broncos 2 éven át nem szerzett TDt első drivebólamúgy közbe szép metodikus drivet rak össze a Tampa1. drive, az be van tervezve. Bejött. Most majd Dowdle fut egy 58 yardos TDt
Negritis, a vajda
shagi0206
3 napja
pont mint Jamaikában. Itt is annyit tudnak a télről, mint Sanka. "úgy érted télen jég van??? 😮 "Floridában az ritka.Az időjárásra igazán nem lehet panasz...hó menőbb lenne
nagylaza, főpohárnok
Negritis, a vajda
iktriad
3 napja
Jól van, harap a D 🤣
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
3 napja
Floridában az ritka.Az időjárásra igazán nem lehet panasz...hó menőbb lenne
nagylaza, főpohárnok
Negritis, a vajda
3 napja
amúgy közbe szép metodikus drivet rak össze a Tampa1. drive, az be van tervezve. Bejött. Most majd Dowdle fut egy 58 yardos TDt
Negritis, a vajda
3 napja
amúgy közbe szép metodikus drivet rak össze a TampaEz a regi Tampat idezte, szepen mentek, aminek en nem orulok 😅
Negritis, a vajda
3 napja
amúgy közbe szép metodikus drivet rak össze a Tampa
3 napja
az mind1, az már a POhogy aztán ne jusson be a döntőbe, mert az nem nagyon szokott menni.mondjuk én tuti a Frisconak szurkolok azonnem kell kikapni, egyszerű. És ne is kapjanak ki, nehogy már egy fél kezdőt nélkülöző 9ers nyerje a csoportot (és egyben a 1st seedet).ha a seahawks kikap este akkor ennek a csoportnak a győztesével találkozik, nem?Jo estet! Kinek szurkolunk ma?nektek nem mind1? 😀 Te annak szurkolsz, aki szimpibb, én ma a Panthersnek.
funkyparduc
shagi0206
Negritis, a vajda
shagi0206
pont azért mert kibaszott zseni lenne Shannahan ha megcsinálja és járna is neki a COY onnantól
Negritis, a vajda
shagi0206
ez meg alapszakasz
3 napja
Az időjárásra igazán nem lehet panasz...hó menőbb lenne
nagylaza, főpohárnok
3 napja
hogy aztán ne jusson be a döntőbe, mert az nem nagyon szokott menni.mondjuk én tuti a Frisconak szurkolok azonnem kell kikapni, egyszerű. És ne is kapjanak ki, nehogy már egy fél kezdőt nélkülöző 9ers nyerje a csoportot (és egyben a 1st seedet).ha a seahawks kikap este akkor ennek a csoportnak a győztesével találkozik, nem?Jo estet! Kinek szurkolunk ma?nektek nem mind1? 😀 Te annak szurkolsz, aki szimpibb, én ma a Panthersnek.
funkyparduc
shagi0206
Negritis, a vajda
shagi0206
pont azért mert kibaszott zseni lenne Shannahan ha megcsinálja és járna is neki a COY onnantól
Negritis, a vajda
3 napja
mondjuk én tuti a Frisconak szurkolok azonnem kell kikapni, egyszerű. És ne is kapjanak ki, nehogy már egy fél kezdőt nélkülöző 9ers nyerje a csoportot (és egyben a 1st seedet).ha a seahawks kikap este akkor ennek a csoportnak a győztesével találkozik, nem?Jo estet! Kinek szurkolunk ma?nektek nem mind1? 😀 Te annak szurkolsz, aki szimpibb, én ma a Panthersnek.
funkyparduc
shagi0206
Negritis, a vajda
shagi0206
3 napja
Csatlakozom 😊Jo estet! Kinek szurkolunk ma?nektek nem mind1? 😀 Te annak szurkolsz, aki szimpibb, én ma a Panthersnek.
funkyparduc
shagi0206
Vegul is nagy sztori lenne ha behuznak a csoportot.
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
3 napja
nem kell kikapni, egyszerű. És ne is kapjanak ki, nehogy már egy fél kezdőt nélkülöző 9ers nyerje a csoportot (és egyben a 1st seedet).ha a seahawks kikap este akkor ennek a csoportnak a győztesével találkozik, nem?Jo estet! Kinek szurkolunk ma?nektek nem mind1? 😀 Te annak szurkolsz, aki szimpibb, én ma a Panthersnek.
funkyparduc
shagi0206
Negritis, a vajda
3 napja
ha a seahawks kikap este akkor ennek a csoportnak a győztesével találkozik, nem?Jo estet! Kinek szurkolunk ma?nektek nem mind1? 😀 Te annak szurkolsz, aki szimpibb, én ma a Panthersnek.
funkyparduc
shagi0206
3 napja
Jo estét, hajrá Packers
3 napja
Jo estet! Kinek szurkolunk ma?Kb. a "hajrá egyik, ne hagyd magad másik" kategória.
funkyparduc