NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
18
8
2:15, Arena4
Wild Card hétfő
10 hónapja
Mondjuk azt hogy vèlemènyes 🙂Amit bedobtak Jurgensre az is az voltPersze az előző playbe az illegal man downfieldet nem dobják beJó reggelt de amikor nem volt az akkor bedobdták. Eddig olyan jól elvoltunkbne lezdjük lèci 😏
KeyG
dande2
mustaine
10 hónapja
Na ideje volt sackelni, Mar szazadikat szedi be
10 hónapja
Utley
261
Gondoltam néha az Swift kezébe is adják a lasztit, ha már sérült a QB mancsa…Ha most sem futnak, akkor eret vàgok magamon, hát szét szívatja a mixem!!!!Te szeretsz olyan csapatokra rakni amelyik nem tud 3rd Downokat megcsinálni 😀
Utley
Heisman nádor
10 hónapja
MrMiksa
3 787
És 15 blitzből soha nincs szabad célpontja? Aki esetleg a los előtt van?Felbasz ez a nyomorék Hurts komolyanKet masodperce sincs, es mar ott a nyomas, a playcallon kene valtoztatni inkabb
MrMiksa
casaubon
10 hónapja
Invincible
801
Volt totál üres ember!Nem is nèz semerre csak oldalra mínusz yardèrt.ezt règen simán kimozogta.akkor inkább legyen sack mert ez vállalhatatlan.Felbasz ez a nyomorék Hurts komolyanKet masodperce sincs, es mar ott a nyomas, a playcallon kene valtoztatni inkabb
MrMiksa
casaubon
"Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során." (Konfucius)
10 hónapja
Amit bedobtak Jurgensre az is az voltPersze az előző playbe az illegal man downfieldet nem dobják beJó reggelt de amikor nem volt az akkor bedobdták. Eddig olyan jól elvoltunkbne lezdjük lèci 😏
KeyG
dande2
10 hónapja
Pont ezért írtam 😏Most keltem fel félidőbe, nem láttam mi volt előttePersze az előző playbe az illegal man downfieldet nem dobják beJó reggelt de amikor nem volt az akkor bedobdták. Eddig olyan jól elvoltunkbne lezdjük lèci 😏
KeyG
dande2
KeyG
10 hónapja
casaubon
2 377
Felbasz ez a nyomorék Hurts komolyanKet masodperce sincs, es mar ott a nyomas, a playcallon kene valtoztatni inkabb
MrMiksa
10 hónapja
3 & 6 oldalpassz 1 yardert Gainwellnek 😀 zseniális ez a csapat
10 hónapja
Felbasz ez a nyomorék Hurts komolyanTudok érte adni egy jó Riddert, érdekel?
MrMiksa
10 hónapja
Invincible
801
🤣🤣🤣A következő ilyennèl lerúgom a TV-tSzegeny TV…
Invincible
casaubon
"Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során." (Konfucius)
10 hónapja
KeyG
9 483
Most keltem fel félidőbe, nem láttam mi volt előttePersze az előző playbe az illegal man downfieldet nem dobják beJó reggelt de amikor nem volt az akkor bedobdták. Eddig olyan jól elvoltunkbne lezdjük lèci 😏
KeyG
dande2
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
10 hónapja
Persze az előző playbe az illegal man downfieldet nem dobják beJó reggelt de amikor nem volt az akkor bedobdták. Eddig olyan jól elvoltunkbne lezdjük lèci 😏
KeyG
10 hónapja
MrMiksa
3 787
Felbasz ez a nyomorék Hurts komolyan
10 hónapja
Invincible
801
Az O fal is egy fos lett
10 hónapja
MrMiksa
3 787
Jobb punt pozícióra jó lesz
10 hónapja
KeyG
9 483
Persze az előző playbe az illegal man downfieldet nem dobják be
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
10 hónapja
Ha most sem futnak, akkor eret vàgok magamon, hát szét szívatja a mixem!!!!Te szeretsz olyan csapatokra rakni amelyik nem tud 3rd Downokat megcsinálni 😀
Utley
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
10 hónapja
MrMiksa
3 787
Kegyelemzászló
10 hónapja
Invincible
801
A következő ilyennèl lerúgom a TV-t
10 hónapja
MrMiksa
3 787
🤣🤣
10 hónapja
Utley
261
Ha most sem futnak, akkor eret vàgok magamon, hát szét szívatja a mixem!!!!
10 hónapja
Julio sincs már 😔
10 hónapja
Invincible
801
Jó kis scriptelt drive volt.profi munka