NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
43
12
2:15, Arena4
Wild Card hétfő
10 hónapja
Klemó
5 653
Hogy miért a dagi puntol azt én nem értem....megint sikerült egy 30 yardosat...
10 hónapja
Karcol a passzjáték
10 hónapja
Ha valakit esetleg érdekel, Big Ben megint élőben nézi/kommentálja:10 hónapja
Király foci idő, szép környezetben
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
10 hónapja
Jónak tűnik a pálya
10 hónapja
Jo estet! Gyozzon a jobb! 😊
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
10 hónapja
Jó estét, go Von és a Bills
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
10 hónapja
32 a kickoff, nem kell aggódniVajon mikor lesz cége a tennisznek az Arena4en 😀ha bemennek a sóhivatalba bejegyeztetni
tenorx
Negritis, a vajda
10 hónapja
Vajon mikor lesz cége a tennisznek az Arena4en 😀ha bemennek a sóhivatalba bejegyeztetni
tenorx
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
Jah te kis álszent. Te is ugyanezt szoktad csinálni, csak felétek az az asztal egy medencében van.ELMEBETEGEK.BILLS MAFIA IS READY
— PFF (@PFF) January 15, 2024
(🎥 @marKUSguettapic.twitter.com/2Lqwc9OsDO
Sixo
iktriad
10 hónapja
Vajon mikor lesz cége a tennisznek az Arena4en 😀Amikor a hólapátolásnak Buffaloban. 😀
tenorx
10 hónapja
Kampman
28 290
ELMEBETEGEK.A kilencvenes évek elejét nehezen lehetett máshogyan feldolgozni.
iktriad
10 hónapja
Vajon mikor lesz cége a tennisznek az Arena4en 😀
10 hónapja
ELMEBETEGEK.BILLS MAFIA IS READY
Sixo
10 hónapja
BILLS MAFIA IS READY
10 hónapja
Úgyis nézed élőbe 😊Jó estét, jó szurkolást.én félek az előbbitől...jó lett volna szakadó hóesésben, de így nem sok esélyt látok...lehet inkább aludni kellene egyet, azt reggel megnézni a 40 percest
Vagy szarrá ver minket a Bills, vagy egy igazi szenvedős meccs lesz, ahol bárki irányába fordulhat a dolog.
tenorx
Klaci79
10 hónapja
Tactful Cactus
13 846
szép estét, jó meccsetgondolom nem mondanak már havazást
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
10 hónapja
Én most keltem 3 órája 😀Jó estét, jó szurkolást.én félek az előbbitől...jó lett volna szakadó hóesésben, de így nem sok esélyt látok...lehet inkább aludni kellene egyet, azt reggel megnézni a 40 percest
Vagy szarrá ver minket a Bills, vagy egy igazi szenvedős meccs lesz, ahol bárki irányába fordulhat a dolog.
tenorx
Klaci79
Sikeresen szétbasztam a bioritmusom teljesen a playoff miatt.
10 hónapja
Klaci79
22 215
Jó estét, jó szurkolást.én félek az előbbitől...jó lett volna szakadó hóesésben, de így nem sok esélyt látok...lehet inkább aludni kellene egyet, azt reggel megnézni a 40 percest
tenorx
10 hónapja
Jó estét, jó szurkolást.Vagy szarrá ver minket a Bills, vagy egy igazi szenvedős meccs lesz, ahol bárki irányába fordulhat a dolog.
10 hónapja
G.P.
420
Hajrá Bills. Valakinek muszáj győzni 😰
10 hónapja
Tartsa meg az idei rájátszás szokásait a mai 2 meccs is. Minden első félidős drive TD legyen.
10 hónapja
Hajrá Mi!