Wild Card hétfő
10 hónapja
Goodellt nem akarják fejbe kúrni vagy három hógolyóval? 😀Akarnak még idén Bills meccset látni Buffaloban, szóval nem.
Szokol
10 hónapja
Akkor a fordítottja történt volnaTe írtad?Elam tolt egy DPI-t, hogy utána INT-et szerezhessen.Ez így volt scriptelve.
Sixo
iktriad
Sixo
10 hónapja
Morfil
585
Inkabb megbuntetem magam meg holnap ezutan a meccs utan egy Philly Tampa bayjelDefensive TD-ben meg bizhatszRa is basztamNa megvarom a Steelers td-t.aztan en is lelepek, holnap majd megnezem a maradekot, mindenkinek jo szurkolast vagy kitartatastEz lehet, hogy kicsit felelotlen igeret.
Morfil
Na jo, igy a zaszloval nem annyira
casaubon
Morfil
casaubon
NFL Comeback Player of the Year 2023 odds, via DraftKings:
• Damar Hamlin: -150
• Joe Flacco: +100
It's a tough race here folks, they both make good cases
Joe Flacco - sucked last year, doesn't suck this year
Damar Hamlin - died, is not currently dead
10 hónapja
Lehet, hogy a Steelersnél be kellene küldeni a nyugdíjas takarító dédnagypapáját QB-nak.
10 hónapja
Goodellt nem akarják fejbe kúrni vagy három hógolyóval? 😀Áh, a végén még szebben nézne ki.
Szokol
10 hónapja
Te írtad?Elam tolt egy DPI-t, hogy utána INT-et szerezhessen.Ez így volt scriptelve.
Sixo
iktriad
10 hónapja
Goodellt nem akarják fejbe kúrni vagy három hógolyóval? 😀
10 hónapja
Elam tolt egy DPI-t, hogy utána INT-et szerezhessen.Ez így volt scriptelve.
Sixo
10 hónapja
Klaci79
22 219
na jó éjszakát...reméltem, hogy havazás lesz, mert ez a csapat egy rakás szar és legalább téli körülmények között ez nem látszott volna, de ennyi elég elég ebből a szezonból...mostantól hajrá Bills vagy Texans 😊
10 hónapja
casaubon
2 391
Defensive TD-ben meg bizhatszRa is basztamNa megvarom a Steelers td-t.aztan en is lelepek, holnap majd megnezem a maradekot, mindenkinek jo szurkolast vagy kitartatastEz lehet, hogy kicsit felelotlen igeret.
Morfil
casaubon
Morfil
10 hónapja
kicsit olyan volt ez a drive mint a félkarú rabló hogy ad a gép-ad a gépaztán lenulláz
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
truRudolf adta, Rudolf elvetteitt mondjuk Elam adta majd visszavette 😀
petey
Negritis, a vajda
10 hónapja
G.P.
420
Elam az új Apple. Többször szar mint jó de néha beleakadt a labda
10 hónapja
Rudolf adta, Rudolf elvetteitt mondjuk Elam adta majd visszavette 😀
petey
10 hónapja
casaubon
2 391
Elhuztak egy darabig, de azert az egyik bejottEpp irni akartam, hogy vajon punt lesz a drive vege vagy turnoverBills TD. 😀
casaubon
iktriad
10 hónapja
Mi a kurva anyádért nem futsz hármat 3 yardról Nagyival???mer ha 3x 0 yard akkor azért sír mindenki
Szokol
10 hónapja
Kampman
28 290
Na hát őszintén meglepődtem volna, ha TDt szerzünk.őszintén szólva egy kicsit én is
tenorx
10 hónapja
Mi a kurva anyádért nem futsz hármat 3 yardról Nagyival???
10 hónapja
Na hát őszintén meglepődtem volna, ha TDt szerzünk.
10 hónapja
Morfil
585
Ra is basztamNa megvarom a Steelers td-t.aztan en is lelepek, holnap majd megnezem a maradekot, mindenkinek jo szurkolast vagy kitartatastEz lehet, hogy kicsit felelotlen igeret.
Morfil
casaubon
NFL Comeback Player of the Year 2023 odds, via DraftKings:
• Damar Hamlin: -150
• Joe Flacco: +100
It's a tough race here folks, they both make good cases
Joe Flacco - sucked last year, doesn't suck this year
Damar Hamlin - died, is not currently dead
10 hónapja
Nem ? 😀Na megvarom a Steelers td-t.aztan en is lelepek, holnap majd megnezem a maradekot, mindenkinek jo szurkolast vagy kitartatastEz lehet, hogy kicsit felelotlen igeret.
Morfil
casaubon
10 hónapja
casaubon
2 391
Na megvarom a Steelers td-t.aztan en is lelepek, holnap majd megnezem a maradekot, mindenkinek jo szurkolast vagy kitartatastEz lehet, hogy kicsit felelotlen igeret.
Morfil