Wild Card hétfő
10 hónapja
Nem hiszem el, hogy mindkét oldalon ekkora trágyadomb a PIT. Valamit csak villantanak még egy PO-meccsen...
10 hónapja
De felkapta a szakma Tom Wambsgangst vagy ki a faszt. Mi ez a Merci reklám 😃Nem kívánsz most egy teát?
Hanni
10 hónapja
És ő az egyik belőlük a küzdőtéren.Bolenyviadalokat tart a farmonŐ milyen állatviadalban utazik?A feher Lamar Jackson, csak emlegetni kelletta fehér Vick
Morfil
petey
iktriad
Morfil
10 hónapja
LanceVance
1 376
De felkapta a szakma Tom Wambsgangst vagy ki a faszt. Mi ez a Merci reklám 😃Ez az a merci amit múltkor a pistáék lehúztak, mert gagyi nyikorgós műanyag belül minden.
Hanni
10 hónapja
Jobban hangzik. Miért nem ezt használja inkább? Írni kell neki petíciót.Vagy zelény.És ebből jön a bölge.Höri szerint valami állat. Muflon vagy, hogy hívja.félig bölény félig zerge
Sixo
zacknorb
iktriad
LanceVance
10 hónapja
Mélygarbázs időben?Innentől új meccs, Steelers a 0 ellenSzerintem fognak pontot szerezni.
zacknorb
Kampman
10 hónapja
Kampman
28 290
Innentől új meccs, Steelers a 0 ellenSzerintem fognak pontot szerezni.
zacknorb
10 hónapja
De felkapta a szakma Tom Wambsgangst vagy ki a faszt. Mi ez a Merci reklám 😃
10 hónapja
Nem csodálom, az utóbbi 2 meccsünkön szívott, ennyit jelent, ha nem ő a jobb Josh Allen a pályán. 😛Jaguárosban.Ő milyen állatviadalban utazik?A feher Lamar Jackson, csak emlegetni kelletta fehér Vick
Morfil
petey
iktriad
Sixo
10 hónapja
Simán kettécsapnám puszta kézzel. A palacsintából a túrót fél kézzel kinyomom.Szerelni meg én fogom?Mivel? 50-es csillagvillás kulccsal nyakon baszod?
Sixo
ThundersNFL a Jobbágy
10 hónapja
Csöcsök mehetnek ,vagy van aki még hisz?Oh mindenképp, már csak a humor legteteje hiányzik
Sixo
10 hónapja
Innentől új meccs, Steelers a 0 ellen
10 hónapja
LanceVance
1 376
Vagy zelény.És ebből jön a bölge.Höri szerint valami állat. Muflon vagy, hogy hívja.félig bölény félig zerge
Sixo
zacknorb
iktriad
10 hónapja
Én is. Akkor épp Denverben azert nem kellett, mert nagy benga és erős karja, Elway azt gondolta ez a jó megoldás, és miután befürödtek Osweilerrel és Paxton Lynchhel, ekkor már Alennel nem kockáztattak. Okos.Én még emlékszem a draftolására. Mondtam Löflinek, hogy jobb lesz, mint Lamar. Hülyének is néztek Anyóval. És lásd kinek lett igaza.Jelenleg Rudi a frencsajz qbLehet, hogy a Steelersnél be kellene küldeni a nyugdíjas takarító dédnagypapáját QB-nak.Pickett sérült vagy mi van?
nagylaza, főpohárnok
Sixo
Morfil
Sixo
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
10 hónapja
És ebből jön a bölge.Höri szerint valami állat. Muflon vagy, hogy hívja.félig bölény félig zerge
Sixo
zacknorb
10 hónapja
Jaguárosban.Ő milyen állatviadalban utazik?A feher Lamar Jackson, csak emlegetni kelletta fehér Vick
Morfil
petey
iktriad
10 hónapja
Szerelni meg én fogom?Mivel? 50-es csillagvillás kulccsal nyakon baszod?
Sixo
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
10 hónapja
Morfil
585
Bolenyviadalokat tart a farmonŐ milyen állatviadalban utazik?A feher Lamar Jackson, csak emlegetni kelletta fehér Vick
Morfil
petey
iktriad
NFL Comeback Player of the Year 2023 odds, via DraftKings:
• Damar Hamlin: -150
• Joe Flacco: +100
It's a tough race here folks, they both make good cases
Joe Flacco - sucked last year, doesn't suck this year
Damar Hamlin - died, is not currently dead
10 hónapja
shagi0206
10 921
nah a maradékot az áűgyból nézembe is aludhatsz. Ennyi pontot a meccsen a Steelers nem szerez. A BIlls meg még fog
Negritis, a vajda
10 hónapja
Végre támadhatunk! 😁
10 hónapja
Ő milyen állatviadalban utazik?A feher Lamar Jackson, csak emlegetni kelletta fehér Vick
Morfil
petey
10 hónapja
Eszembe se jutna ilyen szörnyűség.Lamar egy rb ne sertsuk meg RudolphotÉn még emlékszem a draftolására. Mondtam Löflinek, hogy jobb lesz, mint Lamar. Hülyének is néztek Anyóval. És lásd kinek lett igaza.Jelenleg Rudi a frencsajz qbLehet, hogy a Steelersnél be kellene küldeni a nyugdíjas takarító dédnagypapáját QB-nak.Pickett sérült vagy mi van?
nagylaza, főpohárnok
Sixo
Morfil
Sixo
Morfil
10 hónapja
nah a maradékot az áűgyból nézem
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!