Wild Card hétfő
több mint 1 éve
félig bölény félig zergeHöri szerint valami állat. Muflon vagy, hogy hívja.és akkor Allen mi? 😀Lamar egy rb ne sertsuk meg RudolphotÉn még emlékszem a draftolására. Mondtam Löflinek, hogy jobb lesz, mint Lamar. Hülyének is néztek Anyóval. És lásd kinek lett igaza.Jelenleg Rudi a frencsajz qbLehet, hogy a Steelersnél be kellene küldeni a nyugdíjas takarító dédnagypapáját QB-nak.Pickett sérült vagy mi van?
nagylaza, főpohárnok
Sixo
Morfil
Sixo
Morfil
Negritis, a vajda
Sixo
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
BölgeHöri szerint valami állat. Muflon vagy, hogy hívja.és akkor Allen mi? 😀Lamar egy rb ne sertsuk meg RudolphotÉn még emlékszem a draftolására. Mondtam Löflinek, hogy jobb lesz, mint Lamar. Hülyének is néztek Anyóval. És lásd kinek lett igaza.Jelenleg Rudi a frencsajz qbLehet, hogy a Steelersnél be kellene küldeni a nyugdíjas takarító dédnagypapáját QB-nak.Pickett sérült vagy mi van?
nagylaza, főpohárnok
Sixo
Morfil
Sixo
Morfil
Negritis, a vajda
Sixo
több mint 1 éve
Na szep wild car kor ez. Volt egy meccs ahol erdemes volt meg 2.felidore maradni..
több mint 1 éve
Bölge.Höri szerint valami állat. Muflon vagy, hogy hívja.és akkor Allen mi? 😀Lamar egy rb ne sertsuk meg RudolphotÉn még emlékszem a draftolására. Mondtam Löflinek, hogy jobb lesz, mint Lamar. Hülyének is néztek Anyóval. És lásd kinek lett igaza.Jelenleg Rudi a frencsajz qbLehet, hogy a Steelersnél be kellene küldeni a nyugdíjas takarító dédnagypapáját QB-nak.Pickett sérült vagy mi van?
nagylaza, főpohárnok
Sixo
Morfil
Sixo
Morfil
Negritis, a vajda
Sixo
több mint 1 éve
A feher Lamar Jackson, csak emlegetni kelletta fehér Vick
Morfil
több mint 1 éve
Höri szerint valami állat. Muflon vagy, hogy hívja.és akkor Allen mi? 😀Lamar egy rb ne sertsuk meg RudolphotÉn még emlékszem a draftolására. Mondtam Löflinek, hogy jobb lesz, mint Lamar. Hülyének is néztek Anyóval. És lásd kinek lett igaza.Jelenleg Rudi a frencsajz qbLehet, hogy a Steelersnél be kellene küldeni a nyugdíjas takarító dédnagypapáját QB-nak.Pickett sérült vagy mi van?
nagylaza, főpohárnok
Sixo
Morfil
Sixo
Morfil
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Mvp
több mint 1 éve
A meccs legjobb RB-je a Billsnél van. 😀
több mint 1 éve
A feher Lamar Jackson, csak emlegetni kellett
NFL Comeback Player of the Year 2023 odds, via DraftKings:
• Damar Hamlin: -150
• Joe Flacco: +100
It's a tough race here folks, they both make good cases
Joe Flacco - sucked last year, doesn't suck this year
Damar Hamlin - died, is not currently dead
több mint 1 éve
Ez egy kicsit megalazo volt azert
több mint 1 éve
és akkor Allen mi? 😀Lamar egy rb ne sertsuk meg RudolphotÉn még emlékszem a draftolására. Mondtam Löflinek, hogy jobb lesz, mint Lamar. Hülyének is néztek Anyóval. És lásd kinek lett igaza.Jelenleg Rudi a frencsajz qbLehet, hogy a Steelersnél be kellene küldeni a nyugdíjas takarító dédnagypapáját QB-nak.Pickett sérült vagy mi van?
nagylaza, főpohárnok
Sixo
Morfil
Sixo
Morfil
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Jujj 😁
több mint 1 éve
Ez az Allen extra volt. Meg némi Steelers balfaszkodás...
több mint 1 éve
Édes istenem legyen már vége
több mint 1 éve
Lamar egy rb ne sertsuk meg RudolphotÉn még emlékszem a draftolására. Mondtam Löflinek, hogy jobb lesz, mint Lamar. Hülyének is néztek Anyóval. És lásd kinek lett igaza.Jelenleg Rudi a frencsajz qbLehet, hogy a Steelersnél be kellene küldeni a nyugdíjas takarító dédnagypapáját QB-nak.Pickett sérült vagy mi van?
nagylaza, főpohárnok
Sixo
Morfil
Sixo
több mint 1 éve
Nem neked, mint mindig. 😀Én még emlékszem a draftolására. Mondtam Löflinek, hogy jobb lesz, mint Lamar. Hülyének is néztek Anyóval. És lásd kinek lett igaza.Jelenleg Rudi a frencsajz qbLehet, hogy a Steelersnél be kellene küldeni a nyugdíjas takarító dédnagypapáját QB-nak.Pickett sérült vagy mi van?
nagylaza, főpohárnok
Sixo
Morfil
Sixo
több mint 1 éve
Az amugy egy egesz jo allasElkezdte következő évtizedes NFL pályaívét, mint karrier NFL csere QB.Lehet, hogy a Steelersnél be kellene küldeni a nyugdíjas takarító dédnagypapáját QB-nak.Pickett sérült vagy mi van?
nagylaza, főpohárnok
Sixo
iktriad
több mint 1 éve
Én még emlékszem a draftolására. Mondtam Löflinek, hogy jobb lesz, mint Lamar. Hülyének is néztek Anyóval. És lásd kinek lett igaza.Jelenleg Rudi a frencsajz qbLehet, hogy a Steelersnél be kellene küldeni a nyugdíjas takarító dédnagypapáját QB-nak.Pickett sérült vagy mi van?
nagylaza, főpohárnok
Sixo
Morfil
több mint 1 éve
Elkezdte következő évtizedes NFL pályaívét, mint karrier NFL csere QB.Lehet, hogy a Steelersnél be kellene küldeni a nyugdíjas takarító dédnagypapáját QB-nak.Pickett sérült vagy mi van?
nagylaza, főpohárnok
Sixo
több mint 1 éve
Rudolph jobb volt. Igen, ez a jobb.Lehet, hogy a Steelersnél be kellene küldeni a nyugdíjas takarító dédnagypapáját QB-nak.Pickett sérült vagy mi van?
nagylaza, főpohárnok
Sixo
több mint 1 éve
Jelenleg Rudi a frencsajz qbLehet, hogy a Steelersnél be kellene küldeni a nyugdíjas takarító dédnagypapáját QB-nak.Pickett sérült vagy mi van?
nagylaza, főpohárnok
Sixo
több mint 1 éve
Lehet, hogy a Steelersnél be kellene küldeni a nyugdíjas takarító dédnagypapáját QB-nak.Pickett sérült vagy mi van?
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Goodellt nem akarják fejbe kúrni vagy három hógolyóval? 😀
Szokol
Van elotte egy uvegfal, kulonben kabatban lenne 😁