Wild Card hétfő
10 hónapja
casaubon
2 391
Es beleserul a punter…
10 hónapja
MOMENTUM!
10 hónapja
Már csak rúgni mernek, gyávák!Gyalog galoppos fekete lovag, te vagy az? 😀 😀 😀
Szokol
10 hónapja
casaubon
2 391
Nocsak
10 hónapja
Már csak rúgni mernek, gyávák!
10 hónapja
Nálunk Allen is besult volnaÉn is. Akkor épp Denverben azert nem kellett, mert nagy benga és erős karja, Elway azt gondolta ez a jó megoldás, és miután befürödtek Osweilerrel és Paxton Lynchhel, ekkor már Alennel nem kockáztattak. Okos.Én még emlékszem a draftolására. Mondtam Löflinek, hogy jobb lesz, mint Lamar. Hülyének is néztek Anyóval. És lásd kinek lett igaza.Jelenleg Rudi a frencsajz qbLehet, hogy a Steelersnél be kellene küldeni a nyugdíjas takarító dédnagypapáját QB-nak.Pickett sérült vagy mi van?
nagylaza, főpohárnok
Sixo
Morfil
Sixo
Zalán
Túl erős a qb temető
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
Egy meccsen? Nem. Egy playben? igen.4db missed tackle?Az sok?
Sixo
Szokol
10 hónapja
1 playben 1 emberen? Háááááááát átlagosnak mondanám.4db missed tackle?Az sok?
Sixo
Szokol
10 hónapja
casaubon
2 391
Egy meccsen? Nem jo, de nem is tragikus.4db missed tackle?Az sok?
Sixo
Szokol
Egy playben? Hmmm…
10 hónapja
casaubon
2 391
Az elmult hetekbol kiindulva a Buccaneerst lehet, le kell cserelni
mustaine
10 hónapja
nem bírtam addig várniMajd a Bills - Vasas mesélésnél dobd be neki az ötletet!Jobban hangzik. Miért nem ezt használja inkább? Írni kell neki petíciót.Vagy zelény.És ebből jön a bölge.Höri szerint valami állat. Muflon vagy, hogy hívja.félig bölény félig zerge
Sixo
zacknorb
iktriad
LanceVance
Sixo
iktriad
Szerkesztette: Sixo
10 hónapja
Nem hiszem el, hogy mindkét oldalon ekkora trágyadomb a PIT. Valamit csak villantanak még egy PO-meccsen...oh honey
nagylaza, főpohárnok
10 hónapja
Nem hiszem el, hogy mindkét oldalon ekkora trágyadomb a PIT. Valamit csak villantanak még egy PO-meccsen...Csak ne valamelyik falember cickóit. 😀
nagylaza, főpohárnok
10 hónapja
LanceVance
1 376
Meg amikor szarul volt megvarrva a huzat, a Pista meg "was ist das???"Imádtam mikor becsípte a kilincs a srác kezét 😃De felkapta a szakma Tom Wambsgangst vagy ki a faszt. Mi ez a Merci reklám 😃Ez az a merci amit múltkor a pistáék lehúztak, mert gagyi nyikorgós műanyag belül minden.
Hanni
LanceVance
Hanni
10 hónapja
Imádtam mikor becsípte a kilincs a srác kezét 😃De felkapta a szakma Tom Wambsgangst vagy ki a faszt. Mi ez a Merci reklám 😃Ez az a merci amit múltkor a pistáék lehúztak, mert gagyi nyikorgós műanyag belül minden.
Hanni
LanceVance
10 hónapja
Majd a Bills - Vasas mesélésnél dobd be neki az ötletet!Jobban hangzik. Miért nem ezt használja inkább? Írni kell neki petíciót.Vagy zelény.És ebből jön a bölge.Höri szerint valami állat. Muflon vagy, hogy hívja.félig bölény félig zerge
Sixo
zacknorb
iktriad
LanceVance
Sixo
10 hónapja
Morfil
585
Na viszlat, nem varom tovabb a Steelers td-t
NFL Comeback Player of the Year 2023 odds, via DraftKings:
• Damar Hamlin: -150
• Joe Flacco: +100