Wild Card hétfő
10 hónapja
Na én kidőltem, hajnalban folyt köv. Csodálatos közönség voltatok!
10 hónapja
casaubon
2 391
Ennek az idokeresnek mi ertelme volt??
10 hónapja
Nem ájulunk el, de vmi életjel ez már
Állat vagyok, ami enni kér...
10 hónapja
ExCards sackElőzőnél meg Fitzpatrick szerelt. Mondjuk nem az exCardsos, de azért félpontot megér.
shagi0206
10 hónapja
Mi a fasznak?
10 hónapja
shagi0206
10 921
ExCards sack
10 hónapja
na, ezt hogy is hívják? amikor bemennek lasztival az end zone-ba? segíccsetek már lécci.Slime-time nem?
petey
10 hónapja
casaubon
2 391
Oops
10 hónapja
na, ezt hogy is hívják? amikor bemennek lasztival az end zone-ba? segíccsetek már lécci.Interszepsön?
petey
10 hónapja
Nem hiszem el, hogy mindkét oldalon ekkora trágyadomb a PIT. Valamit csak villantanak még egy PO-meccsen...És tessék!🙂
nagylaza, főpohárnok
10 hónapja
Rodaron
2 071
Óriási FalseStart volt, de a TD az TD
10 hónapja
na, ezt hogy is hívják? amikor bemennek lasztival az end zone-ba? segíccsetek már lécci.
10 hónapja
Jöhet a picksix
10 hónapja
Na itt a momentum
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
10 hónapja
Szorongatunk, szorongatunk..
10 hónapja
Tebow a Billsnél Josh Allen lett volna Josh Allen előtt.Manning még mindig dobálna, ha nem Denverben köt ki!Nálunk Allen is besult volnaÉn is. Akkor épp Denverben azert nem kellett, mert nagy benga és erős karja, Elway azt gondolta ez a jó megoldás, és miután befürödtek Osweilerrel és Paxton Lynchhel, ekkor már Alennel nem kockáztattak. Okos.Én még emlékszem a draftolására. Mondtam Löflinek, hogy jobb lesz, mint Lamar. Hülyének is néztek Anyóval. És lásd kinek lett igaza.Jelenleg Rudi a frencsajz qbLehet, hogy a Steelersnél be kellene küldeni a nyugdíjas takarító dédnagypapáját QB-nak.Pickett sérült vagy mi van?
nagylaza, főpohárnok
Sixo
Morfil
Sixo
Zalán
Túl erős a qb temető
Negritis, a vajda
balintbaba
10 hónapja
Rodaron
2 071
Akkor picksix és jó8
10 hónapja
G.P.
420
Mondjuk az ahogy Hörb a labdáért nyúlt élményt adott
10 hónapja
A blokkolt punt az eddigi leghosszabb játékunk! 😁
10 hónapja
Manning még mindig dobálna, ha nem Denverben köt ki!Nálunk Allen is besult volnaÉn is. Akkor épp Denverben azert nem kellett, mert nagy benga és erős karja, Elway azt gondolta ez a jó megoldás, és miután befürödtek Osweilerrel és Paxton Lynchhel, ekkor már Alennel nem kockáztattak. Okos.Én még emlékszem a draftolására. Mondtam Löflinek, hogy jobb lesz, mint Lamar. Hülyének is néztek Anyóval. És lásd kinek lett igaza.Jelenleg Rudi a frencsajz qbLehet, hogy a Steelersnél be kellene küldeni a nyugdíjas takarító dédnagypapáját QB-nak.Pickett sérült vagy mi van?
nagylaza, főpohárnok
Sixo
Morfil
Sixo
Zalán
Túl erős a qb temető
Negritis, a vajda
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
10 hónapja
Hamar leporgott az óra