Wild Card hétfő
10 hónapja
Ahová Matt Patricia beteszi a lábát, ott kő kövön nem marad. 😀
10 hónapja
A Panthers komolyabb ellenállásra volt képes Bakerék ellen múlt héten mint mi mostSzóval mennyünk aludni vagy csináljunk gyorsan popcornt a vonatszerencsétlenséget nézni?
mustaine
10 hónapja
ozibozi
17 133
Nehéz elképzelni, hogy ha kell, akkor majd jobban fog sikerülni egy drive a végén
10 hónapja
A Panthers komolyabb ellenállásra volt képes Bakerék ellen múlt héten mint mi most
10 hónapja
10 hónapja
SANYIIIIPufifánk és sóscukor are back!
tenorx
10 hónapja
ozibozi
17 133
Söndör
10 hónapja
Amúgy ez kedves gesztus, biztos hiányozhat neki a foci közvetítés.
10 hónapja
SANYIIII
10 hónapja
Tomlin szerintem elmegy a naplementébeMajd 2037-ben.
Willie Parker
10 hónapja
Mike Tomlin leaving podium when asked about having a year left on his contract #Steelers #NFL pic.twitter.com/HpymjGukze
— Steelers Depot 7⃣ (@Steelersdepot) January 16, 2024
10 hónapja
Pedig a rebuild előbb utóbb mindenkinél eljön, kivéve ha kurva jó a scouting department, és megoldod hátulról is. A frisconak is voltak szar évei, pedig szerintem az az egyik legjobban épített franchise.Én azért nem szeretnék liga alja csapatot, 10-ben ne húzzunk és legyen modern felfogású stábTomlin szerintem elmegy a naplementébeNem lepődnék meg, és lehet nem is sajnálnám. Kurvára kellene a frissítés, és kivágni az összes pozíciós edzőt meg kordinátort is.
Willie Parker
Érted, max kurva szar lesz, de az se jelent contenderséget, meg ez a langyos posvány se.
tenorx
Willie Parker
10 hónapja
szerintem ez egy geciszar meccs leszIlleszkedik a sorba
Löfli
10 hónapja
szerintem ez egy geciszar meccs lesz
10 hónapja
Willie Parker
15 376
Én azért nem szeretnék liga alja csapatot, 10-ben ne húzzunk és legyen modern felfogású stábTomlin szerintem elmegy a naplementébeNem lepődnék meg, és lehet nem is sajnálnám. Kurvára kellene a frissítés, és kivágni az összes pozíciós edzőt meg kordinátort is.
Willie Parker
Érted, max kurva szar lesz, de az se jelent contenderséget, meg ez a langyos posvány se.
tenorx
10 hónapja
MaNemFociznak:Eagles:
Tanner McKee (QB)
A.J. Brown (WR)
Sydney Brown (DB)
Rashaad Penny (RB)
Reed Blankenship (DB)
Tyler Steen (OL)
Moro Ojomo (DT)
Buccaneers:
Rakim Jarrett (WR)
Patrick Laird (RB)
Jose Ramirez (LB)
J.J. Russell (LB)
Brandon Walton (OL)
Markees Watts (LB)
John Wolford (QB)
10 hónapja
Tomlin szerintem elmegy a naplementébeNem lepődnék meg, és lehet nem is sajnálnám. Kurvára kellene a frissítés, és kivágni az összes pozíciós edzőt meg kordinátort is.
Willie Parker
10 hónapja
Willie Parker
15 376
Tomlin szerintem elmegy a naplementébe
10 hónapja
Willie Parker
15 376
Nem ezen múlott, csak legalább az egyértelműt fújják már leEzt azért bedobhatták volnaEllentétben a DPI után bemondott holdingot és a Jack penalty-t....de nem ezen múlott ez. Kevesek vagyunk. No és onnantól, hogy az OC futást hív ilyenkor elsőre, ott nem is érdemled meg
Willie Parker
Klemó
10 hónapja
Miert vannak fenn meg a kezdok? Nem serultek meg elegen?Kezet fognak, gratulálnak egymásnak, megbeszélik, higy Floridában tali az idény végén… Ilyenek… 🤔
casaubon
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
10 hónapja
Chiefs at Bills next Sunday will be Patrick Mahomes’ first-ever road playoff game. All of Mahomes’ 15 career playoff games have taken place in Kansas City or a Super Bowl.
10 hónapja
casaubon
2 391
Miert vannak fenn meg a kezdok? Nem serultek meg elegen?
10 hónapja
ThySoul
1 618
Jó pár év billses múlttal inkább mondanám realizmusnakez aztán az optimista hozzáállás 😀NemDe azért meglesz a harmadik gyűrű a harmadik csapattal?Vonnal mi van?Megöregedett
Zalán
mustaine
Zalán
ThySoul
Löfli