Wild Card szombat
10 hónapja
Stroud OROY?Teljesen egyértelmű, bár csak az alapszakasz számít egyébként
warr_b
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
10 hónapja
Stroud OROY?
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
10 hónapja
Bears drukkerként könnyeket csal a szemembe ez az elmúlt kb fel óra Végre
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
10 hónapja
ránéztem az órára és hátyoutu.be/HUudIGyATMo?si=Zo1TJbtQGnT4Z6Sa
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
nagyon érzékeny, ha ilyeneket lát, a teste egyből fehér taknyot lövell kiIlyen farrészre allergia?Az allergiaJah fehér színű takonynak 😂😂😂nátha?Zsepit kérek 😂😂😂Aziiiigeeen! 😀CsöcsTimeTessék:
ozibozi
A francba, mellé.
Zsellér van de Vrij
Hegetron
ThundersNFL a Jobbágy
petey
ThundersNFL a Jobbágy
ozibozi
Lacanova
10 hónapja
El kell vinni megint a meccset Detroitba, 😀mer kedden lesz?Remek az idő buffalobanHát itt hétfőn se nagyon lesz meccs így. 😀
twitter.com/BuffaloBills/status/1746314390989640133?t=WmxcCn_k_lf5pNq6QZ033w&s=19
gamerkr
Zsellér van de Vrij
Negritis, a vajda
10 hónapja
szép védekezés
10 hónapja
Lacanova
23
Ilyen farrészre allergia?Az allergiaJah fehér színű takonynak 😂😂😂nátha?Zsepit kérek 😂😂😂Aziiiigeeen! 😀CsöcsTimeTessék:
ozibozi
A francba, mellé.
Zsellér van de Vrij
Hegetron
ThundersNFL a Jobbágy
petey
ThundersNFL a Jobbágy
ozibozi
10 hónapja
azért ha megint int azt nehéz lett volna röhögés nélkül kibírni
10 hónapja
@AdamSchefterRemek, így nem 10-3 lesz, hanem 10-6. 😀
Dolphins WR Jaylen Waddle and RB Raheem Mostert officially are active tonight vs the Chiefs.
Negritis, a vajda
10 hónapja
bezzeg nálunk megoldották, ezek a hanyatló amcsik ezt sem tudják.Remek az idő buffalobanHát itt hétfőn se nagyon lesz meccs így. 😀
twitter.com/BuffaloBills/status/1746314390989640133?t=WmxcCn_k_lf5pNq6QZ033w&s=19
gamerkr
Zsellér van de Vrij
nem szeretnék most a helyükben lenni.
10 hónapja
Tactful Cactus
13 847
Leggyorsabb Pick six egymás után ez rekord nem?2011-ben Rivers dobott a GB ellen 2-t egymás után.
ThundersNFL a Jobbágy
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
10 hónapja
mer kedden lesz?Remek az idő buffalobanHát itt hétfőn se nagyon lesz meccs így. 😀
gamerkr
Zsellér van de Vrij
10 hónapja
ozibozi
17 139
Az allergiaJah fehér színű takonynak 😂😂😂nátha?Zsepit kérek 😂😂😂Aziiiigeeen! 😀CsöcsTimeTessék:
ozibozi
A francba, mellé.
Zsellér van de Vrij
Hegetron
ThundersNFL a Jobbágy
petey
ThundersNFL a Jobbágy
10 hónapja
@AdamSchefterDolphins WR Jaylen Waddle and RB Raheem Mostert officially are active tonight vs the Chiefs.
10 hónapja
Pedig azt hittem, már akkor érezted a bődületes f*szságot 😀Sajnos nem, a lejtő hívószóra rákerestem az aranyköpések topicban 😀 😀Flaccóról ennyitÍgy lementetted? 😀
vége Manningnak. sztem 60% hogy most befejezi.mustaine
De ami engem jobban zavar hogy nincs helyére senki, aki nyomdokaiba léphetne,egész nflrosteren.
Az egész passz Játék Dőglödik ebbe mostani Nflbe. (vagy ennyit fejlödtek védelmek?)
Szabályok rosszak, összevissza Zászloznak. Egyszeruen nem éri meg passzolni,(int,sérülések) max rövideket.
Brady még jo, Luck az utolso QB aki még elit Irányito lehet ebbe Mostani Nflbe. lehet itt bármilyen draft meg ilyenek. Mondjatok Csapatokat ahol fény van az alagut végén QB pozicioba.????
Brady meg Rodgers befezi, sztem csökenifog nézőszám,lejtő.
Annyira összetett játék QB, hogy nehéz kiemelkedni, és sérülékeny. Lehet már jo qb edzők sincsenek,?Gyuri34
kapitnono
mustaine
10 hónapja
Remek az idő buffalobanHát itt hétfőn se nagyon lesz meccs így. 😀
gamerkr
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
10 hónapja
rá sem kéne, ennek defaultnak az első helyen kéne lenni pinnelveSajnos nem, a lejtő hívószóra rákerestem az aranyköpések topicban 😀 😀Flaccóról ennyitÍgy lementetted? 😀
De ami engem jobban zavar hogy nincs helyére senki, aki nyomdokaiba léphetne,egész nflrosteren.
Az egész passz Játék Dőglödik ebbe mostani Nflbe. (vagy ennyit fejlödtek védelmek?)
Szabályok rosszak, összevissza Zászloznak. Egyszeruen nem éri meg passzolni,(int,sérülések) max rövideket.
Brady még jo, Luck az utolso QB aki még elit Irányito lehet ebbe Mostani Nflbe. lehet itt bármilyen draft meg ilyenek. Mondjatok Csapatokat ahol fény van az alagut végén QB pozicioba.????
Annyira összetett játék QB, hogy nehéz kiemelkedni, és sérülékeny. Lehet már jo qb edzők sincsenek,?Gyuri34
kapitnono
mustaine
10 hónapja
Remek az idő buffalobantwitter.com/BuffaloBills/status/1746314390989640133?t=WmxcCn_k_lf5pNq6QZ033w&s=19
10 hónapja
Nem engedik pályára StroudotRemek taktika, csak az a fránya kivitelezés.
Jakehomer
10 hónapja
Sajnos nem, a lejtő hívószóra rákerestem az aranyköpések topicban 😀 😀Flaccóról ennyitÍgy lementetted? 😀
kapitnono
10 hónapja
fasz a Browns is. futást feladták teljesen az első pick előtt, de miért?na mindegy, és még őket mondták a Ravens nemezisének. vitz.
10 hónapja
Nem engedik pályára Stroudotnem lesz meg a rookie rekord
Jakehomer
10 hónapja
Leggyorsabb Pick six egymás után ez rekord nem?
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018