Wild Card szombat
10 hónapja
KeyG
9 492
Én nem látok ebben kivetnivalót.Mert hideg van. Azért.Ezek bolondok. Ezt nem szabadna lejátszaniMiért nem?
Assurbanapli
KeyG
Assurbanapli
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
10 hónapja
casaubon
2 391
Egyébként a passz játéknak is kedvezhet ez a pálya, mert ilyen csúszós, fagyott talajon nem tud a rusher kipattanni, kitamasztaniVagy megis 😊
Rodaron
10 hónapja
Az nyer, akinél a jobb RB van.És szerintem az Pacheco.
10 hónapja
Assurbanapli
1 355
Mert hideg van. Azért.Ezek bolondok. Ezt nem szabadna lejátszaniMiért nem?
Assurbanapli
KeyG
10 hónapja
Rodaron
2 071
kemény h mindenki bagózik a pályánAhogy Somalia mondaná, füstöl a torka
Kúrfürst briareos
10 hónapja
KeyG
9 492
Ezek bolondok. Ezt nem szabadna lejátszaniMiért nem?
Assurbanapli
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
10 hónapja
Assurbanapli
1 355
Ezek bolondok. Ezt nem szabadna lejátszani
10 hónapja
józanul? nemEbből a kickoffból ítélve nagyon neccesek lehetnek a 40+os field goalok.Próbáltál már elrúgni egy kisebb sziklát? 😀
Kampman
shawnka
részegen? ööö, asszem 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
Rodaron
2 071
Egyébként a passz játéknak is kedvezhet ez a pálya, mert ilyen csúszós, fagyott talajon nem tud a rusher kipattanni, kitamasztani
10 hónapja
Ebből a kickoffból ítélve nagyon neccesek lehetnek a 40+os field goalok.Próbáltál már elrúgni egy kisebb sziklát? 😀
Kampman
10 hónapja
Kampman
28 290
Ebből a kickoffból ítélve nagyon neccesek lehetnek a 40+os field goalok.
10 hónapja
Nahh olyan kell amivel ha torodsz viszonozza is 😀Virag legyen. De csakis elo.nincs bajom a tressel, csak az első válaszotok személyeskedés volt egyből, de spongyát rá. csoki vagy virág?Ha nyomod a trash-t miert csodalkozol ha kapod is? 😀fúúú nagyon a lelketekbe tapostam. 😀 😀 😀 mea culpa, várom a meccset amúgy. kicsit lazulj már le, kb. semmi ráhatásunk ki nyer/veszít. akármi is hangzik el.Pont annyi gyuruje van mint a 49ers-ben barkinek. Eloszor nyerni is kene valamit utana szovegelni.Playoffs Dak leaves the Playoffs 😀Semmi varázsige, csak simán hülyeségeket beszéltél 😉biztos valami ősi varázsigét mormoltam el véletlenül, hogy hirtelen itt teremtetek 😀a Pacskersz is letolja a brét a Bojz torkán ennyire. itt hallottátok először.Te tobbet foglalkozol Dallas-szal mint a niners-el ennyire latens vagy? 😀
petey
Blevi
figyelj már Blevi, világosíts már fel, hogy hol foglalkoztam többet a Fiúkkal mint a Kilencesekkel? 😀 valami nem stimmel ezzel.
petey
tamas424
petey
Blevi
petey
Blevi
petey
Blevi
petey
10 hónapja
Virag legyen. De csakis elo.nincs bajom a tressel, csak az első válaszotok személyeskedés volt egyből, de spongyát rá. csoki vagy virág?Ha nyomod a trash-t miert csodalkozol ha kapod is? 😀fúúú nagyon a lelketekbe tapostam. 😀 😀 😀 mea culpa, várom a meccset amúgy. kicsit lazulj már le, kb. semmi ráhatásunk ki nyer/veszít. akármi is hangzik el.Pont annyi gyuruje van mint a 49ers-ben barkinek. Eloszor nyerni is kene valamit utana szovegelni.Playoffs Dak leaves the Playoffs 😀Semmi varázsige, csak simán hülyeségeket beszéltél 😉biztos valami ősi varázsigét mormoltam el véletlenül, hogy hirtelen itt teremtetek 😀a Pacskersz is letolja a brét a Bojz torkán ennyire. itt hallottátok először.Te tobbet foglalkozol Dallas-szal mint a niners-el ennyire latens vagy? 😀
petey
Blevi
figyelj már Blevi, világosíts már fel, hogy hol foglalkoztam többet a Fiúkkal mint a Kilencesekkel? 😀 valami nem stimmel ezzel.
petey
tamas424
petey
Blevi
petey
Blevi
petey
Blevi
10 hónapja
Azám...betáraznám a melleitAngela milf kategória?nah akkor egy kis monster hunter a 2 meccs közöttMilf Hunter nincs?
Negritis, a vajda
ThundersNFL a Jobbágy
LanceVance
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
10 hónapja
Virag legyen. De csakis elo.nincs bajom a tressel, csak az első válaszotok személyeskedés volt egyből, de spongyát rá. csoki vagy virág?Ha nyomod a trash-t miert csodalkozol ha kapod is? 😀fúúú nagyon a lelketekbe tapostam. 😀 😀 😀 mea culpa, várom a meccset amúgy. kicsit lazulj már le, kb. semmi ráhatásunk ki nyer/veszít. akármi is hangzik el.Pont annyi gyuruje van mint a 49ers-ben barkinek. Eloszor nyerni is kene valamit utana szovegelni.Playoffs Dak leaves the Playoffs 😀Semmi varázsige, csak simán hülyeségeket beszéltél 😉biztos valami ősi varázsigét mormoltam el véletlenül, hogy hirtelen itt teremtetek 😀a Pacskersz is letolja a brét a Bojz torkán ennyire. itt hallottátok először.Te tobbet foglalkozol Dallas-szal mint a niners-el ennyire latens vagy? 😀
petey
Blevi
petey
tamas424
petey
Blevi
petey
Blevi
petey
10 hónapja
nincs bajom a tressel, csak az első válaszotok személyeskedés volt egyből, de spongyát rá. csoki vagy virág?Ha nyomod a trash-t miert csodalkozol ha kapod is? 😀fúúú nagyon a lelketekbe tapostam. 😀 😀 😀 mea culpa, várom a meccset amúgy. kicsit lazulj már le, kb. semmi ráhatásunk ki nyer/veszít. akármi is hangzik el.Pont annyi gyuruje van mint a 49ers-ben barkinek. Eloszor nyerni is kene valamit utana szovegelni.Playoffs Dak leaves the Playoffs 😀Semmi varázsige, csak simán hülyeségeket beszéltél 😉biztos valami ősi varázsigét mormoltam el véletlenül, hogy hirtelen itt teremtetek 😀a Pacskersz is letolja a brét a Bojz torkán ennyire. itt hallottátok először.Te tobbet foglalkozol Dallas-szal mint a niners-el ennyire latens vagy? 😀
petey
Blevi
petey
tamas424
petey
Blevi
petey
Blevi
10 hónapja
Az a rant mar be van keszitve.Jó, megbeszéltük, mindenki menjen a búsba!Mar embeaceltem. Ha kikapunk McC repul win-win. Amugy a Panthers felpakolt 30at, ha ez alatt maradunk el is mehet mindenki a busba.Várjál, még nem kapott ki...🙂Valahogy misztikus modon ha kikap a boys te megjelensz egy beszolasra (hol van az MVP-tek pld, mondjuk a valasz a tirtek mellet a Ravens ellen 😀). Most is epp veletlenul egy ilyen. Lehet talalnek meg boven peldat, ertem hogy szar volt a 90es evek de ideje tullepni 😊.biztos valami ősi varázsigét mormoltam el véletlenül, hogy hirtelen itt teremtetek 😀a Pacskersz is letolja a brét a Bojz torkán ennyire. itt hallottátok először.Te tobbet foglalkozol Dallas-szal mint a niners-el ennyire latens vagy? 😀
petey
Blevi
petey
Blevi
nagylaza, főpohárnok
Blevi
nagylaza, főpohárnok
10 hónapja
Ha nyomod a trash-t miert csodalkozol ha kapod is? 😀fúúú nagyon a lelketekbe tapostam. 😀 😀 😀 mea culpa, várom a meccset amúgy. kicsit lazulj már le, kb. semmi ráhatásunk ki nyer/veszít. akármi is hangzik el.Pont annyi gyuruje van mint a 49ers-ben barkinek. Eloszor nyerni is kene valamit utana szovegelni.Playoffs Dak leaves the Playoffs 😀Semmi varázsige, csak simán hülyeségeket beszéltél 😉biztos valami ősi varázsigét mormoltam el véletlenül, hogy hirtelen itt teremtetek 😀a Pacskersz is letolja a brét a Bojz torkán ennyire. itt hallottátok először.Te tobbet foglalkozol Dallas-szal mint a niners-el ennyire latens vagy? 😀
petey
Blevi
petey
tamas424
petey
Blevi
petey
10 hónapja
Jó, megbeszéltük, mindenki menjen a búsba!Mar embeaceltem. Ha kikapunk McC repul win-win. Amugy a Panthers felpakolt 30at, ha ez alatt maradunk el is mehet mindenki a busba.Várjál, még nem kapott ki...🙂Valahogy misztikus modon ha kikap a boys te megjelensz egy beszolasra (hol van az MVP-tek pld, mondjuk a valasz a tirtek mellet a Ravens ellen 😀). Most is epp veletlenul egy ilyen. Lehet talalnek meg boven peldat, ertem hogy szar volt a 90es evek de ideje tullepni 😊.biztos valami ősi varázsigét mormoltam el véletlenül, hogy hirtelen itt teremtetek 😀a Pacskersz is letolja a brét a Bojz torkán ennyire. itt hallottátok először.Te tobbet foglalkozol Dallas-szal mint a niners-el ennyire latens vagy? 😀
petey
Blevi
petey
Blevi
nagylaza, főpohárnok
Blevi
10 hónapja
fúúú nagyon a lelketekbe tapostam. 😀 😀 😀 mea culpa, várom a meccset amúgy. kicsit lazulj már le, kb. semmi ráhatásunk ki nyer/veszít. akármi is hangzik el.Pont annyi gyuruje van mint a 49ers-ben barkinek. Eloszor nyerni is kene valamit utana szovegelni.Playoffs Dak leaves the Playoffs 😀Semmi varázsige, csak simán hülyeségeket beszéltél 😉biztos valami ősi varázsigét mormoltam el véletlenül, hogy hirtelen itt teremtetek 😀a Pacskersz is letolja a brét a Bojz torkán ennyire. itt hallottátok először.Te tobbet foglalkozol Dallas-szal mint a niners-el ennyire latens vagy? 😀
petey
Blevi
petey
tamas424
petey
Blevi
10 hónapja
Korabbi pelda irtam is mire gondolok. Egyaltalan nem gondolom hogy ne kaphatna ki a Cowboys. Sot.kikapott a Boys?Valahogy misztikus modon ha kikap a boys te megjelensz egy beszolasra (hol van az MVP-tek pld, mondjuk a valasz a tirtek mellet a Ravens ellen 😀). Most is epp veletlenul egy ilyen. Lehet talalnek meg boven peldat, ertem hogy szar volt a 90es evek de ideje tullepni 😊.biztos valami ősi varázsigét mormoltam el véletlenül, hogy hirtelen itt teremtetek 😀a Pacskersz is letolja a brét a Bojz torkán ennyire. itt hallottátok először.Te tobbet foglalkozol Dallas-szal mint a niners-el ennyire latens vagy? 😀
petey
Blevi
petey
Blevi
jajj ne hópihéskedjünk már. Stroud-ot se vették semmibe és upset meg gyött.
Love is egy fiatal csávó, teher nélkül játszhat és elég jól elkaristolt a szezon végén. ellenben veletek ahol már tele a padlás a "majd jövőre" dobozokkal.
nyilván nálatok az előny de a maiból kiindulva simán benne lehet, hogy kikaptok tőlük.
petey
A 49ers is pakolta boven az elmult 30 evben azt a bizonyos dobozt, vagy lemaradtam a rengeteg sb win-rol?
10 hónapja
Kampman
28 290
Zach Wilsont nevezték így egy időben.nah akkor egy kis monster hunter a 2 meccs közöttMilf Hunter nincs?
Negritis, a vajda
ThundersNFL a Jobbágy
10 hónapja
Mar embeaceltem. Ha kikapunk McC repul win-win. Amugy a Panthers felpakolt 30at, ha ez alatt maradunk el is mehet mindenki a busba.Várjál, még nem kapott ki...🙂Valahogy misztikus modon ha kikap a boys te megjelensz egy beszolasra (hol van az MVP-tek pld, mondjuk a valasz a tirtek mellet a Ravens ellen 😀). Most is epp veletlenul egy ilyen. Lehet talalnek meg boven peldat, ertem hogy szar volt a 90es evek de ideje tullepni 😊.biztos valami ősi varázsigét mormoltam el véletlenül, hogy hirtelen itt teremtetek 😀a Pacskersz is letolja a brét a Bojz torkán ennyire. itt hallottátok először.Te tobbet foglalkozol Dallas-szal mint a niners-el ennyire latens vagy? 😀
petey
Blevi
petey
Blevi
nagylaza, főpohárnok
10 hónapja
LanceVance
1 376
Angela milf kategória?nah akkor egy kis monster hunter a 2 meccs közöttMilf Hunter nincs?
Negritis, a vajda
ThundersNFL a Jobbágy