Wild Card szombat
10 hónapja
kikapott a Boys?Valahogy misztikus modon ha kikap a boys te megjelensz egy beszolasra (hol van az MVP-tek pld, mondjuk a valasz a tirtek mellet a Ravens ellen 😀). Most is epp veletlenul egy ilyen. Lehet talalnek meg boven peldat, ertem hogy szar volt a 90es evek de ideje tullepni 😊.biztos valami ősi varázsigét mormoltam el véletlenül, hogy hirtelen itt teremtetek 😀a Pacskersz is letolja a brét a Bojz torkán ennyire. itt hallottátok először.Te tobbet foglalkozol Dallas-szal mint a niners-el ennyire latens vagy? 😀
petey
Blevi
figyelj már Blevi, világosíts már fel, hogy hol foglalkoztam többet a Fiúkkal mint a Kilencesekkel? 😀 valami nem stimmel ezzel.
petey
Blevi
jajj ne hópihéskedjünk már. Stroud-ot se vették semmibe és upset meg gyött.
Love is egy fiatal csávó, teher nélkül játszhat és elég jól elkaristolt a szezon végén. ellenben veletek ahol már tele a padlás a "majd jövőre" dobozokkal.
nyilván nálatok az előny de a maiból kiindulva simán benne lehet, hogy kikaptok tőlük.
10 hónapja
nah akkor egy kis monster hunter a 2 meccs közöttMilf Hunter nincs?
Negritis, a vajda
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
10 hónapja
Várjál, még nem kapott ki...🙂Valahogy misztikus modon ha kikap a boys te megjelensz egy beszolasra (hol van az MVP-tek pld, mondjuk a valasz a tirtek mellet a Ravens ellen 😀). Most is epp veletlenul egy ilyen. Lehet talalnek meg boven peldat, ertem hogy szar volt a 90es evek de ideje tullepni 😊.biztos valami ősi varázsigét mormoltam el véletlenül, hogy hirtelen itt teremtetek 😀a Pacskersz is letolja a brét a Bojz torkán ennyire. itt hallottátok először.Te tobbet foglalkozol Dallas-szal mint a niners-el ennyire latens vagy? 😀
petey
Blevi
figyelj már Blevi, világosíts már fel, hogy hol foglalkoztam többet a Fiúkkal mint a Kilencesekkel? 😀 valami nem stimmel ezzel.
petey
Blevi
10 hónapja
Pont annyi gyuruje van mint a 49ers-ben barkinek. Eloszor nyerni is kene valamit utana szovegelni.Playoffs Dak leaves the Playoffs 😀Semmi varázsige, csak simán hülyeségeket beszéltél 😉biztos valami ősi varázsigét mormoltam el véletlenül, hogy hirtelen itt teremtetek 😀a Pacskersz is letolja a brét a Bojz torkán ennyire. itt hallottátok először.Te tobbet foglalkozol Dallas-szal mint a niners-el ennyire latens vagy? 😀
petey
Blevi
petey
tamas424
petey
Szerkesztette: Blevi
10 hónapja
Playoffs Dak leaves the Playoffs 😀Semmi varázsige, csak simán hülyeségeket beszéltél 😉biztos valami ősi varázsigét mormoltam el véletlenül, hogy hirtelen itt teremtetek 😀a Pacskersz is letolja a brét a Bojz torkán ennyire. itt hallottátok először.Te tobbet foglalkozol Dallas-szal mint a niners-el ennyire latens vagy? 😀
petey
Blevi
petey
tamas424
10 hónapja
Valahogy misztikus modon ha kikap a boys te megjelensz egy beszolasra (hol van az MVP-tek pld, mondjuk a valasz a tirtek mellet a Ravens ellen 😀). Most is epp veletlenul egy ilyen. Lehet talalnek meg boven peldat, ertem hogy szar volt a 90es evek de ideje tullepni 😊.biztos valami ősi varázsigét mormoltam el véletlenül, hogy hirtelen itt teremtetek 😀a Pacskersz is letolja a brét a Bojz torkán ennyire. itt hallottátok először.Te tobbet foglalkozol Dallas-szal mint a niners-el ennyire latens vagy? 😀
petey
Blevi
petey
10 hónapja
tamas424
1 758
Semmi varázsige, csak simán hülyeségeket beszéltél 😉biztos valami ősi varázsigét mormoltam el véletlenül, hogy hirtelen itt teremtetek 😀a Pacskersz is letolja a brét a Bojz torkán ennyire. itt hallottátok először.Te tobbet foglalkozol Dallas-szal mint a niners-el ennyire latens vagy? 😀
petey
Blevi
petey
10 hónapja
Ámen!a Pacskersz is letolja a brét a Bojz torkán ennyire. itt hallottátok először.oké
petey
Kampman
10 hónapja
biztos valami ősi varázsigét mormoltam el véletlenül, hogy hirtelen itt teremtetek 😀a Pacskersz is letolja a brét a Bojz torkán ennyire. itt hallottátok először.Te tobbet foglalkozol Dallas-szal mint a niners-el ennyire latens vagy? 😀
petey
Blevi
10 hónapja
csak hogy fájjon@FieldYates
The cherry on top of a dominant Wild Card win:
The Texans own the Browns’ first round pick.
A win pushes Houston to the divisional round and boosts their draft stock too.
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
14-10ről lett 14-45 :/ A legrosszabbkor esett szét a D#azért az a 14 pont amit az O# adott releváns
Drip
10 hónapja
nah akkor egy kis monster hunter a 2 meccs között
10 hónapja
14-10ről lett 14-45 :/ A legrosszabbkor esett szét a D#
10 hónapja
kire?a Pacskersz is letolja a brét a Bojz torkán ennyire. itt hallottátok először.Egy nap hányszor gondolsz a Dallasra? 😉
petey
tamas424
😀
10 hónapja
a Pacskersz is letolja a brét a Bojz torkán ennyire. itt hallottátok először.Te tobbet foglalkozol Dallas-szal mint a niners-el ennyire latens vagy? 😀
petey
10 hónapja
@AdamSchefterC.J. Stroud is the first rookie quarterback drafted in the first round to win a playoff game since 2009, when Mark Sanchez did it with the New York Jets.
10 hónapja
tamas424
1 758
a Pacskersz is letolja a brét a Bojz torkán ennyire. itt hallottátok először.Egy nap hányszor gondolsz a Dallasra? 😉
petey
10 hónapja
Kampman
28 290
a Pacskersz is letolja a brét a Bojz torkán ennyire. itt hallottátok először.oké
petey
10 hónapja
a Pacskersz is letolja a brét a Bojz torkán ennyire. itt hallottátok először.Elkepzelhetlennek tartom.
petey
Ha Lovenak jo meccse lesz es csinalnak 30 pontot akkor is max szoros lesz, a dallas O szét fogja cincálni ezt a pacsker Dt
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
10 hónapja
LanceVance
1 376
150 milla garantáltal.Na Davis Millsnek is jön az első PO meccse90%, hogy Future Browns QB. 😀
Heisman nádor
iktriad
10 hónapja
Na Davis Millsnek is jön az első PO meccse90%, hogy Future Browns QB. 😀
Heisman nádor
10 hónapja
Lacanova
23
a Pacskersz is letolja a brét a Bojz torkán ennyire. itt hallottátok először.Úgy legyen.
petey
10 hónapja
Na Davis Millsnek is jön az első PO meccseMegérdemli ő is, amilyen szar volt ez a csapat tavaly meg azelőtt
Heisman nádor