NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Wild Card szombat
1 017
60
22:30-tól, ARENA4
Wild Card szombat
2 feliratkozó
5 órája
Már várom Feczkó mire fogja fogni a vereséget. 😀Már nagyon várom az idénynyitó Honvéd - Budafokot, megyünk a Bozsikba 😊Ez a meccs belefordult egy nagyon csúnya Catanzaro-Empoli Serie B-be.Inkább Honvéd - Vasas a múlt hónapról. Az még rosszabb volt, mínusz az eredmény. 😀
Dzsokijuing
iktriad
Dzsokijuing
5 órája
gabor25
5 151
Jinx 🤪🤣 stipi stop.A Ravens - Steelers-ben benne van a WTF faktor a 2 csapat múltja miatt.Bucs-Reds és Rams-Vix jó lesz.Eljutottam oda, hogy baszottul nem érdekel, ki megy tovább. Siralomház.Érzésre az idei Wild card kör fos lesz, nem túl acélos az AFC bejutott csapatok. De NFC se feltétlenül szuper
nagylaza, főpohárnok
Sifur
Dzsokijuing
iktriad
Szerkesztette: gabor25
5 órája
És most jön a pikk 6-os
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
5 órája
Cruyffista
3 514
Hanyinger szinvonalu egy meccs.
5 órája
gabor25
5 151
Az hol van?Már nagyon várom az idénynyitó Honvéd - Budafokot, megyünk a Bozsikba 😊Ez a meccs belefordult egy nagyon csúnya Catanzaro-Empoli Serie B-be.Inkább Honvéd - Vasas a múlt hónapról. Az még rosszabb volt, mínusz az eredmény. 😀
Dzsokijuing
iktriad
Dzsokijuing
5 órája
A Ravens - Steelers-ben benne van a WTF faktor a 2 csapat múltja miatt.Bucs-Reds és Rams-Vix jó lesz.Eljutottam oda, hogy baszottul nem érdekel, ki megy tovább. Siralomház.Érzésre az idei Wild card kör fos lesz, nem túl acélos az AFC bejutott csapatok. De NFC se feltétlenül szuper
nagylaza, főpohárnok
Sifur
Dzsokijuing
5 órája
Dehogyis ott nincs egyfrQBse megmondták már nem tudtad? 😊Szerintem NFC erősebb, ott azért nem csak 3 NFL csapat van.Mi most a közmegegyezés? Az AFC vagy az NFC erősebb idén?Eljutottam oda, hogy baszottul nem érdekel, ki megy tovább. Siralomház.Érzésre az idei Wild card kör fos lesz, nem túl acélos az AFC bejutott csapatok. De NFC se feltétlenül szuper
nagylaza, főpohárnok
Sifur
nagylaza, főpohárnok
Sifur
5 órája
shagi0206
11 261
Hát, a Giants az pont kétségbe van esve 😀Mivel nem túl okosak ők se, náluk az lesz a pick, aki marad a Sanders/Ward duóból. Én nem tenném (nem is vinnék QB-t idén az 1, körben szvsz, csak ha nagyon kétségbe vagyok esve), de ez lesz.Úgy elviszi a Giants mint a picsaÉs ezt Conkey gyereket mi is eltudtuk volna hozni....Mayo szarnál süntNa de majd idén Travis Hunter. 😀
ThundersNFL a Paraszt
iktriad
ThundersNFL a Paraszt
iktriad
5 órája
gabor25
5 151
Nem ugyanannyi csapat van mind az afc mind az nfc ben? :-p 🤪Szerintem NFC erősebb, ott azért nem csak 3 NFL csapat van.Mi most a közmegegyezés? Az AFC vagy az NFC erősebb idén?Eljutottam oda, hogy baszottul nem érdekel, ki megy tovább. Siralomház.Érzésre az idei Wild card kör fos lesz, nem túl acélos az AFC bejutott csapatok. De NFC se feltétlenül szuper
nagylaza, főpohárnok
Sifur
nagylaza, főpohárnok
Sifur
Szerkesztette: gabor25
5 órája
Már nagyon várom az idénynyitó Honvéd - Budafokot, megyünk a Bozsikba 😊Ez a meccs belefordult egy nagyon csúnya Catanzaro-Empoli Serie B-be.Inkább Honvéd - Vasas a múlt hónapról. Az még rosszabb volt, mínusz az eredmény. 😀
Dzsokijuing
iktriad
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
5 órája
Annyira nem büntet a Chargers, meg lesznek büntetveVigyenek magukkal vazelint
Heisman nádor
Draft
5 órája
shagi0206
11 261
Melyik az AFC legjobbja, ezt tisztázzuk 😊egyértelműenSzerintem az NFCMi most a közmegegyezés? Az AFC vagy az NFC erősebb idén?Eljutottam oda, hogy baszottul nem érdekel, ki megy tovább. Siralomház.Érzésre az idei Wild card kör fos lesz, nem túl acélos az AFC bejutott csapatok. De NFC se feltétlenül szuper
nagylaza, főpohárnok
Sifur
nagylaza, főpohárnok
Kampman
ha nem SB-ről lenne szó szerintem 3 csapat is jobb mint az AFC legjobbja
NB2
5 órája
Mivel nem túl okosak ők se, náluk az lesz a pick, aki marad a Sanders/Ward duóból. Én nem tenném (nem is vinnék QB-t idén az 1, körben szvsz, csak ha nagyon kétségbe vagyok esve), de ez lesz.Úgy elviszi a Giants mint a picsaÉs ezt Conkey gyereket mi is eltudtuk volna hozni....Mayo szarnál süntNa de majd idén Travis Hunter. 😀
ThundersNFL a Paraszt
iktriad
ThundersNFL a Paraszt
5 órája
egyértelműenSzerintem az NFCMi most a közmegegyezés? Az AFC vagy az NFC erősebb idén?Eljutottam oda, hogy baszottul nem érdekel, ki megy tovább. Siralomház.Érzésre az idei Wild card kör fos lesz, nem túl acélos az AFC bejutott csapatok. De NFC se feltétlenül szuper
nagylaza, főpohárnok
Sifur
nagylaza, főpohárnok
Kampman
ha nem SB-ről lenne szó szerintem 3 csapat is jobb mint az AFC legjobbja
5 órája
Sifur
1 124
Szerintem NFC erősebb, ott azért nem csak 3 NFL csapat van.Mi most a közmegegyezés? Az AFC vagy az NFC erősebb idén?Eljutottam oda, hogy baszottul nem érdekel, ki megy tovább. Siralomház.Érzésre az idei Wild card kör fos lesz, nem túl acélos az AFC bejutott csapatok. De NFC se feltétlenül szuper
nagylaza, főpohárnok
Sifur
nagylaza, főpohárnok
5 órája
Nincs olyan.Mi most a közmegegyezés? Az AFC vagy az NFC erősebb idén?Eljutottam oda, hogy baszottul nem érdekel, ki megy tovább. Siralomház.Érzésre az idei Wild card kör fos lesz, nem túl acélos az AFC bejutott csapatok. De NFC se feltétlenül szuper
nagylaza, főpohárnok
Sifur
nagylaza, főpohárnok
5 órája
Annyira nem büntet a Chargers, meg lesznek büntetve
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
5 órája
Sehogy nem haladunk az első drive óta
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
5 órája
Egyik gyengèbb mint a másik 🤪Mi most a közmegegyezés? Az AFC vagy az NFC erősebb idén?Eljutottam oda, hogy baszottul nem érdekel, ki megy tovább. Siralomház.Érzésre az idei Wild card kör fos lesz, nem túl acélos az AFC bejutott csapatok. De NFC se feltétlenül szuper
nagylaza, főpohárnok
Sifur
nagylaza, főpohárnok
5 órája
Kampman
28 751
Szerintem az NFCMi most a közmegegyezés? Az AFC vagy az NFC erősebb idén?Eljutottam oda, hogy baszottul nem érdekel, ki megy tovább. Siralomház.Érzésre az idei Wild card kör fos lesz, nem túl acélos az AFC bejutott csapatok. De NFC se feltétlenül szuper
nagylaza, főpohárnok
Sifur
nagylaza, főpohárnok
5 órája
Safety veszély vagy 99 yardos TD?
Draft
5 órája
Bucs-Reds és Rams-Vix jó lesz.Eljutottam oda, hogy baszottul nem érdekel, ki megy tovább. Siralomház.Érzésre az idei Wild card kör fos lesz, nem túl acélos az AFC bejutott csapatok. De NFC se feltétlenül szuper
nagylaza, főpohárnok
Sifur
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
5 órája
shagi0206
11 261
Sztingli igazolja, hogy miért lett 1st team all pro
5 órája
Mi most a közmegegyezés? Az AFC vagy az NFC erősebb idén?Eljutottam oda, hogy baszottul nem érdekel, ki megy tovább. Siralomház.Érzésre az idei Wild card kör fos lesz, nem túl acélos az AFC bejutott csapatok. De NFC se feltétlenül szuper
nagylaza, főpohárnok
Sifur
5 órája
Úgy elviszi a Giants mint a picsaÉs ezt Conkey gyereket mi is eltudtuk volna hozni....Mayo szarnál süntNa de majd idén Travis Hunter. 😀
ThundersNFL a Paraszt
iktriad
Draft