Wild Card szombat
több mint 4 éve
voo.memesyndicate.com/m3u8?callsign=test3Jelszó | blizzak |
Szerkesztette: r.baggio
több mint 4 éve
szampi#33
1 357
valaki egy fincsi streamet nyomna? a kiragadott címen valami kosár megy
több mint 4 éve
Ezt miért nézik vissza?
több mint 4 éve
többet nem beszélhetsz iktriaddalMelyik? Géza vagy Aladár?A Titans fanokat kérdezném hogy Henryt nem büntették még meg a meze miatt,mert asszem Zeke-t büntették.mezgate?
southmiki
briareos
| Elnézést az okozott fájdalomért 😀 |
empty taxi
több mint 4 éve
Hát ez megint a kellemetlen kategória egy dominált első félidő végére..10 ponttal kéne vezetnünk legalább, erre még vezetni sem fogunk...
Wyatt
és ők kezdenek...
több mint 4 éve
Melyik? Géza vagy Aladár?A Titans fanokat kérdezném hogy Henryt nem büntették még meg a meze miatt,mert asszem Zeke-t büntették.mezgate?
southmiki
briareos
| Elnézést az okozott fájdalomért 😀 |
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Wyatt
26 306
Hát ez megint a kellemetlen kategória egy dominált első félidő végére..
több mint 4 éve
Nah, jöhetnek a popsik 😁😎Azt mondd meg, miért nézel te NFL meccset? Teljesen egyértelmű, hogy neked nőre van szükséged most, nem pedig focira. 😀
Chargers LT
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
hé ez már pedofil szint....Már Márk is lyukfelelősségről beszél. Szerintem ezt nézi ő is meccs közben/helyett.
iktriad
Kampman
több mint 4 éve
A Titans fanokat kérdezném hogy Henryt nem büntették még meg a meze miatt,mert asszem Zeke-t büntették.mezgate?
southmiki
több mint 4 éve
Assurbanapli
1 355
Ez még valami korai képe? Feleakkora a melle, mint ma.Lehet, hogy nem kóser a kérdés (meg lehet még fel is lesztek háborodva), de ki ez a nő? Fulladjak meg nem ismeremSofia Vergara. Mdern Family. Ed O'Neill rá cserélte le Peggy Bundyt. 😊
shagi0206
iktriad
több mint 4 éve
southmiki
654
A Titans fanokat kérdezném hogy Henryt nem büntették még meg a meze miatt,mert asszem Zeke-t büntették.
több mint 4 éve
Nah, jöhetnek a popsik 😁😎Már Márk is lyukfelelősségről beszél. Szerintem ezt nézi ő is meccs közben/helyett.
iktriad
Kampman
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
Lehet, hogy nem kóser a kérdés (meg lehet még fel is lesztek háborodva), de ki ez a nő? Fulladjak meg nem ismeremSofia Vergara. Modern Family. Ed O'Neill rá cserélte le Peggy Bundyt. 😊
shagi0206
Szerkesztette: iktriad
több mint 4 éve
JMD nem lenne amúgy jó ha elmenne? Valami friss támadó felfogás nem tenne jót? Főleg ha új irányító lenne... Az új dinasztia felépítéshez szerintem jól jönneÁllítólag a Browns HC állás érdekli. Szerintem rosszabbat nem is választhatna, mert éppen most b*szták ki Dorsey-t, az owner hülye, JMD-t meg ha valami kicsinálhatja az az, ha teljes mozgásteret kap. Azt Denverben már megmutatta, hogy nem neki való. 😊 Neki egy kemény GM kellene, aki olyan lehetne fölötte, mint Belichick itt Bostonban. Engedi amiben jó, de rögtön megállítja ha hülyeséget akar csinálni.
Sifur
Amúgy meg ha JMD megy, és Brady marad, akkor vagy belülről kell valakit kinevezni, vagy visszahozni valaki régit aki ezt az EP rendszert ismeri, mert Brady már nem fog más, új rendszerbe átszokni. Egy vadonat új irányítóval többfelé is indulhatnak.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
sofia vergara: modern family.Lehet, hogy nem kóser a kérdés (meg lehet még fel is lesztek háborodva), de ki ez a nő? Fulladjak meg nem ismeremMár Márk is lyukfelelősségről beszél. Szerintem ezt nézi ő is meccs közben/helyett.nehogy megint elkezdjen faszokat rajzolgatni
iktriad
briareos
shagi0206
you are welcome, mozgásban kell látni
több mint 4 éve
Ma Empty az elleniktriad, nem Löfli. 😊Fenomenális formát futsz ma 😀Amiatt max a sátán szállhatja meg információim szerint 😀Ja és ruganyos a jóga avokádó kombó miatt. Hajlik de nem törik😁Aha, ahogyan az eddigi 100 után is. 193 centi és 100 kiló, nem kell félteni, nem olyan törékeny ő...Kibaszott faszért nem futtatjuk Bradyt...Lehet menne IR-re utána.
Wyatt
iktriad
Wyatt
ParadSEC
empty taxi
peach
több mint 4 éve
Kampman
28 290
Már Márk is lyukfelelősségről beszél. Szerintem ezt nézi ő is meccs közben/helyett.
iktriad
több mint 4 éve
shagi0206
10 921
Lehet, hogy nem kóser a kérdés (meg lehet még fel is lesztek háborodva), de ki ez a nő? Fulladjak meg nem ismeremMár Márk is lyukfelelősségről beszél. Szerintem ezt nézi ő is meccs közben/helyett.nehogy megint elkezdjen faszokat rajzolgatni
iktriad
briareos
több mint 4 éve
topin
2 007
Gondolom azert kert idot TB, mert az volt behivva de minden gap tomve voltHát ezek a futások nem voltak túl kreatívak, 1 passzt szerintem meg kellett volna próbálni, főleg 1 yardnál mégEgy Brady-futás kellett volna elsőre vagy harmadikra
Sifur
Wyatt
több mint 4 éve
Fenomenális formát futsz ma 😀Amiatt max a sátán szállhatja meg információim szerint 😀Ja és ruganyos a jóga avokádó kombó miatt. Hajlik de nem törik😁Aha, ahogyan az eddigi 100 után is. 193 centi és 100 kiló, nem kell félteni, nem olyan törékeny ő...Kibaszott faszért nem futtatjuk Bradyt...Lehet menne IR-re utána.
Wyatt
iktriad
Wyatt
ParadSEC
empty taxi
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
Már Márk is lyukfelelősségről beszél. Szerintem ezt nézi ő is meccs közben/helyett.nehogy megint elkezdjen faszokat rajzolgatni
iktriad