Hírcsokor - 2012. 03. 25.

Az elmúlt napok eseményeinek összefoglalója

 

 
Kezdjük a Tampa Bay Buccaneers csapatával, akik két évre szerződtették a Jamon Meredith támadó falembert, valamint két védekező játékost, Nick Reedet és Tim Crowdert elküldtek.
 
A korábbi Raiders futó, Michael Bush 4 évre 14 millió dollárért (7 millió garantált) a Chicago Bearshez szerződött.
 
A New England Patriots újabb elkapót igazolt, mégpedig Deion Branch személyében, aki 1 éves szerződést kötött a csapattal. Ezen kívül még a leigazolták Spencer Larsent, aki fullback és linebacker poszton is bevethető, de inkább a special teamben végez hatékony munkát.
 
Mike Pollak a korábbi Colts játékos, aki guard és center poszton is bevethető, egy éves szerződést kötött a Carolina Panthers-szel.
 
A San Francisco 49ers először újabb elkapót igazolt, mégpedig az inkább veszélyes visszahordásairól ismert Ted Ginn Jr.-t szerződtették vissza egy évre. Majd Jim Harbaugh korábbi tanítványa Josh Johnson (QB) írt alá két éves szerződést.
 
A St. Louis Rams 1 éves szerződést kötött a támadófal ember Quinn Ojinnakaval.
 
A Cincinnati Bengals egy évre újra szerződtette a cornerback Adam „Pacman” Jonest. Két draft bustnak minősített védekező falember, Derrick Harvey és Jamaal Anderson is csatlakozott a csapathoz, valamint Pat Sims is marad a Bengalsban. A támadó oldalra a tackle Anthony Collins érkezett.
 
A Denver Broncos további igazolásokat ütött nyélbe. Egy évre szerződtette a korábbi Super Bowl győztes CB-t, Tracy Portert, majd két TE is érkezett Joel Dreessen (3 év 8,5 millió dollár) és Jacob Tamme (3 év 9 millió dollár, 3,5 millió garantált) személyében.
 
A Baltimore Ravens először szerződtette a csere cornerback és special teamer Corey Grahamet, majd újra igazolta 3 évre Brandon Ayanbadejot (special team kapitány) és szintén 3 évre 10,5 millió dollárért Jameel McClaint. Rajtuk kívül még a szintén inkább a speciális egységben hasznos Sean Considene (S) írt alá 1 évre.
 
Kisebb meglepetésre Jeff Saturday nem a Broncoshoz, hanem a Green Bay Packershez szerződött ahol 2 év alatt 7.75 millió dollárt kereshet. Továbbá érkezett a szintén korábbi Colts játékos Daniel Muir (DT) is.
 
Visszatér a Minnesota Vikingshoz Erin Henderson, aki tavaly játszott először kezdőként és 1 éves 2 milliós szerződést írt alá. Szintén egy évre szerződött újra Devin Aromashodu (WR).
 
Az Indianapolis Colts csere keretében megszerezte a New York Jets által pár napja szerződtetett irányítót, Drew Stantont. A játékossal együtt Indy-be került egy 7. körös draft választási jog, a Jetshez pedig egy 6. körös draft pick. Ezen kívül 1 éves szerződést kötöttek az elkapó Donnie Avery-vel.
 
A Seattle Seahawks leszerződtette Kregg Lumpkint, aki korábban a Buccaneersnél játszott.
 
Az Arizona Cardinals két évre újra szerződtette Jay Feely rúgót, valamint egy évre D’Anthony Batiste támadófal embert.
 
A New Orleans Saints két linebackerrel is szerződést kötött. A tavaly még a Ramsben játszó Chris Chamberlain 3 évre, míg az eddigi Falcons középső linebacker Curtis Lofton 5 évre írt alá a Szentekhez.
 
A korábbi Cowboys futó Tashard Choice egy évre a Buffalo Bills csapatához szerződött.
 
Caleb Hanie, aki tavaly Jay Cutler cseréje volt a Bearsben, most Peyton Manning mögött lehet második számú irányító, ugyanis a Denver Broncos 2 évre leszerződtette.
 
Három játékos is visszavonult a tegnapi nap során. Ryan Diem korábbi Colts támadófal ember, a korábbi Jaguars védekező falember John Henderson és nagy meglepetésre a korábbi Cowboys, majd Bears futó Marion Barber III. A RB 28 évesen döntött úgy, hogy befejezi pályafutását.
 
Bowl.hu